Bence bizim araçlarda ikiside mevcut...Hem AŞK...Hemde MANTIK...
hani hep bahsedilir ya aşk evliliği mantık evliliği diye
sizlerin araçlarınıza karar vermede en büyük faktör ne oldu:
aşk mımantık mı
![]()
Bence bizim araçlarda ikiside mevcut...Hem AŞK...Hemde MANTIK...
Her ikisi birden.
Mantık olarak baktığında sınıfındaki bir çok araçtan daha konforlu, ekonomik ve performanslı.
Aşk olarak bakarsanda böyle bir güzellik başka nerede var ki?![]()
![]()
aşk... daha ağır bastı... aşık oldum arabama.. başka arabayı gözüm görmedi....
mantık olarakda sınıfında en iyi en ucuz araba....
Öncelikle mantık... epey araştırma test muhakeme sonucu Bravo nun beklenti ve ihtiyaçlarıma uygun bir araç olduğuna emin olduktan sonra babasından istedim) Başlık,takı düğün ve diğer masraflar dahil 35.000 kayme virdim
düğünü yaptık. Veee birlikte olduğumuz her an bizi biraz daha birbirimize bağladı....Onu çooook seviyorum... Allah kem gözlerden saklasın çok mutluyuz.
)
)
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
Benim için aşk TRABZONSPOR'dur![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Mantıklı aşk![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
her ikiside, normalde fiata bakmadım araba almaya karar verdiğimde kia rio alıyordum ark dedi benzinli alma bide bak diye ark linea var puntoya baktım işte orda tutulmak vardıra skydome ve iç konsepti çok hoşuma gitti aldığım modeli görememiştim alırken ama blue&me olayıda fazladan güzel işlevi yüksek pişmandeğilim sadece 2 hafta sonra alsaymısım dedim aracı şimdi mtv ödiyecem![]()
İlk seferinde aşk ön plandadır sonralarında mantık... Evlilikte de böyle sanırım.. İlk evliliği insanlar genelde aşk evliliği yapar sonrasında aksilikler olursa ve 1.ci evlilik biterse arkasındaki yada arkasındakiler mantık olur..
This is not personel, just business..
fiyat=performans
aşk tabi kiaşk daima mantığa hükmeder
![]()
kArŞIYAkA çARŞı
İşim gereği Fiorino almayı düşünüyordum o niyetle Bayiye gittim ama...Evo'yu gördüm şoför mahalline geçtim sadece 2 dk göz gezdirdikten sonra pazarlığa oturdum ve aldım...Sanırım aşık oldumolaya mantık yönüyle yaklaşsaydım şimdi fiorinom vardı ama AŞK ağır bastı
![]()
Punto Candır AŞK'tır..
TSİ Jetta.
Her ikisi de. ÖTV indiriminden 1 hafta önce eski arabayı satmıştım.
Bütçeme göre mantığım Palio diyordu.
Sonrasında ÖTV, Koç İndirimi, Koç Vakfı finans desteği vs. girince aşka gelip GP aldım.
Mantık tabii ki. Aşık olacaksak Bugatti'ye oluruz..
Beneficium accipere libertatem est vendere
Mantık
Ben alabileceğim araçlar arasında Golf VI'ya aşığım![]()
arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. kendi yorumumu yazmadan önce sizlerin ne düşündüğünü bilmek istedim açıkçası. az çok tahmin ettiğim gibi aşk ve ikiside seçeneği ağır basıyor.
bende az kalsın bir hata yapıyordum. şöyleki; kasım 2010 da ankara bayram ziyaretimizde eşimin yiğeni istanbuldan yeni aldığı citroen c3 le gelmiş. onlarla bir kaç yere gittik. zaten niyetimizde var olan yeni bir araba düşüncesi izmire döner dönmez soluğu citroen de almamıza sebep oldu. araba incelendi pazarlık yapıldı. ama sebebini bilemediğim birşeyler noksandı. eşim alalım çıkalım işte diyordu. bende evet desem o gün satın alacaktık. ama ben acele etmeyelim, diğer markaların hiçbirisine bakmadık, sonradan pişman olmayalım dedim noksan olan şeyin ne olduğunu hala bulamadığım düşüncelerimin arasında. mazda, honda, opel, ford, chevrolet, kia, hyundai, renault, peugeot, skoda, dacia, seat vs.vs...
nihayet fiat bayiindeydik. ve noksan olan şeyin ne olduğunu punto evo yu görünce anlamıştım. ister ilk görüşte aşk diyin, ister yıldırım aşkı diyin noksan olan şey AŞK tı. sade klasik spor çizgileri ön farları ve arasında parlak krom ön pancuru şeffaf arka lambaları döşemesi göstergeleri herşeyi tam istediğim şekilde bir aradaydı. bir broşür alıp özelliklerine bakarken diz hava yastığından tutun, yan perde hava yastığı esp asr msr hba msr hilholder cruise control yağmur sensörü gündüz sürüş farı ncap 5 yıldız... aradığım herşey var. diğerlerinin çoğunda opsiyon olarak bile seçemeyeceğin özellikler. fiyatı konuşmaya başladık sonra aşk mantıkla harmanlandı. döşeme özellikler renk derken 2010 sonu kampanyaları derken bir an önce kavuşma isteği sipariş yapma isteğimin önüne geçti.
beklemeye hakkında bilgi almaya devam ettim. bloglar youtube ve tabiki grandepuntotr.com o kadar çok şey öğrendimki sizlerden. aklımda hayalimde elimden broşür düşmüyor. sanırım satır satır ezberldim. biliyorum kısa bir süre değil ama bekleyişim mayıs 2011 e kadar sürdü. 22 mayıs pazar günü renk özellik güvenlik ekipmanlarıyla bizi bekleyen evoyla tanıştık. çarşamba günü pırıl pırıl parlamış bir şekilde teslim aldık. ben hala inanamıyordum. çoğu insan dönüp dönüp bakıyordu. kırmızı çokmu dikkat çekiyor acaba diye eşimle birbirimize bakıp gülüştük. çok güzel bir akşam ve hafta sonu geçirdik. hala çoğu zaman inip inip içinde oturuyorum, bakıyorum, temizliyorum. çok güzel bir duygu. çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Allah herkese nesip etsin. biliyorum çok fazla şey yazdım ama heyecanımı ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. ilginiz için teşekkür ederim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri