Alıntı wepster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sadece ön tampon değil ön kaputta farklı bi buluşmada ben incelemiştim. kaput cok daha dar. üstten aşağıya sivri geliyor yanyana koyunca bariz fark var hatta acrep(onur) ada göstermiştim.

evo ile grande yanyana geldiğinde bariz kaputu daha dar evonun.

3 tane grande arasındaydı benim araç ufacık kalıyordu yanlarında bence yanlışın var.
o zaman birde çıkma kaput çamurluk buluruz 200lira tutmaz onlarda... önemli olan kesin karar vermem. ama verdim gibi eylül ekim ayı gibi yapıcam inş. maddi olarak anca rahatlıyorum o zaman.

Alıntı puntoturbom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim de aklımda olan bir değişim. Çünkü aracımdan memnunum ve değişiklik yaparak aracımı güncellemek yenılık getırecektır. Evo larda t-jet SPORT versiyonu olmadığı için eskisini sat yenisini al da yapamayacağımız için,cok mantıklı bir yol. 450 Tl ise bence bedava. aracını satarken eskılerını tak sat ve evoları da ayrı sat mantığıyla cok makul bır değişim olur bence.
Doğan görünümlü diyenler ; bence puntolarınızı kıyaslayana kadar ,size yakışan şahine binin.......=)
aynen kardeşim bende öyle düşünüyorum kasaya dışardan güncelliycez yapcak bşy yok