bence dışı gp nin daha güzel içini evo yap yada önceliği iç kısmına ver dışınıda illa bişye benzeticeksen abarth a benzet derim ben
mert saol teşekkür ederim2010 206plus dizelden geçtim t jete sırf hevesim olduğu için kolay kolay vermem bunu
arkadaşlar kasa aynı tamamen doğan görünümlü olması için bir sebep yokki aydınlatma grubu ve tamponlar değişcek...
Konu Onur.t-Jet tarafından (01/07/2011 Saat 02:20 ) değiştirilmiştir.
bence dışı gp nin daha güzel içini evo yap yada önceliği iç kısmına ver dışınıda illa bişye benzeticeksen abarth a benzet derim ben
EVO alıp dış görünüşünü GP ye benzetmeyi tercih ederim.
walla denemekte fayda var t-jet evo.. herkes grandeyı korumuş kimse evo yu beğenmiyor gibi geldiama trafikte daha çok dikkat çekiyor
![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
gp nin tasarımı daha güzel ona laf yok fakat engin arkadaşımın dedigi gibi evolar daha dikkat çekiyor heleki beyaz ve skydome varsaonur arkadaşım içinden nasıl yapmak geliyorsa öyle yaptır.
benim beyaz evomu satmadan önce skydome açık şekilde mahalleye girince herkes kendinden geçiyordu![]()
Grande Punto S5 1,3 Multijet
Full Kit
cumartesı gunu bodrumdan geldım. 700 km boyunca tum punto ve evo kullanıcıları ıle gozgoze geldık. herkes arabasının benzerı olanına dıkkatle bakıyor. haberınız olsun...
ayrıca puntoyu evo benzetmek gercekten cok guzel bır fıkır...
islem bıtınce resımlerını koyarsanız gercekten merak edıyorum.
ıscılıkde guzel olursa tadından yenmez heeee...
sadece ön tampon değil ön kaputta farklı bi buluşmada ben incelemiştim. kaput cok daha dar. üstten aşağıya sivri geliyor yanyana koyunca bariz fark var hatta acrep(onur) ada göstermiştim.
evo ile grande yanyana geldiğinde bariz kaputu daha dar evonun.
3 tane grande arasındaydı benim araç ufacık kalıyordu yanlarında bence yanlışın var.
Benim de aklımda olan bir değişim. Çünkü aracımdan memnunum ve değişiklik yaparak aracımı güncellemek yenılık getırecektır. Evo larda t-jet SPORT versiyonu olmadığı için eskisini sat yenisini al da yapamayacağımız için,cok mantıklı bir yol. 450 Tl ise bence bedava. aracını satarken eskılerını tak sat ve evoları da ayrı sat mantığıyla cok makul bır değişim olur bence.
Doğan görünümlü diyenler ; bence puntolarınızı kıyaslayana kadar ,size yakışan şahine binin.......=)
o zaman birde çıkma kaput çamurluk buluruz 200lira tutmaz onlarda... önemli olan kesin karar vermem. ama verdim gibi eylül ekim ayı gibi yapıcam inş. maddi olarak anca rahatlıyorum o zaman.
aynen kardeşim bende öyle düşünüyorum kasaya dışardan güncelliycezyapcak bşy yok
Sadece arka stop farları değiştirseniz yeterli olur bence. Evo'nun içi hariç dışarıdan en çok arka stopları fark ediyor.
ille birşeyler yapmak istiyorsan bu resimdeki abarthı yaphatat yaptıktan sonra getir ben takasla alırım direk
[IMG]https://www.traraba.com/wp-*******/fgallery/Fiat-Grande-Punto-Abarth-SS-Concept/Grande-Punto-Abarth-SS-Concept_2.jpg[/IMG]
[IMG]https://www.traraba.com/wp-*******/fgallery/Fiat-Grande-Punto-Abarth-SS-Concept/Grande-Punto-Abarth-SS-Concept_1.jpg[/IMG]
https://www.traraba.com/wp-*******/f...-Concept_2.jpg
resimler neden görünmedi
***lı yere bitişik olarak con t e n t yazarsanız resimler cıkar.. neden yasaklı kelimeler arasına alınmıski![]()
Konu phantomlord tarafından (06/07/2011 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.
ben gövde konusunda yani komple kaput felan dahil hiç bir boyut farkı olduğunu sanmıyorum açın tanıtım kitapçıklarına bakın orada yükseklik + en + genişlik mm. ölçüleri var tıpa tıp aynı buda bize fabrikasındaki kalıpların aynı olduğunu gösteriyor üretim hattında kalıp değiştirmek çok pahalı onlarca milyon dolar tutuyor diye biliyorum onun için gövde kalıplarını değiştirmezler mantıklı olan da o tampon ızg gibi parçalar zaten fabrika dışında ürettiriliyor tasarımları farklı onlarda gövde parçası değil zaten
2 araci yanyana koyun onden bakin fark bariz
valla o kadar para harcayıp evo yapıcağıma bunu yaparım bir tavsiye
https://forum.grandepuntotr.com/serb...kim-ister.html
arkadaşlar polonun teybi veya punto evonun teybi grande puntıya uygun olur mu birde evonun göstergelerini grande puntoya taktırmak istiyorum nerden nasıl bulabılırım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri