Kaporamı aldım işlem tamamdır. Pazartesi noteri halledicez.

Baktırdı aksarayda tanıdık ustalarına, klimayı açınca klima ses yapıyor bilye arızalı tarzı bir şey dediler ama sanmıyorum.

Bir de ben aldığımdan bu yana debriyaj sıfıra yakın, ayağını 1 cm kaldırsan araba hareketleniyor. Aktif trafikte çok rahat bir şey bu. Usta bunun debriyajı bitik diyor inat ettim bitik debriyaj aşağıda değil yukarıda kavrar diye. Benden bu kadar dedi.

Fiyat falan kıracaksan 1 lira bile döner giderim dedim yok dedi arabayı beğendim.

Şu debriyaj olayına kafam takıldı, debriyajı bitik araba yukarıda yani koltuğa yakın kavramaz mı? Benim ki döşemeye 1 cm'de kavrıyor. Usta inatla bunlar hidrolik o yüzden biterken yukarı değil aşağı gider dedi he he dedim geçtim çünkü baş edilecek gibi değildi.

Onların mantığına göre bitik hatta 1 km ötede beni yolda bırakabilecek bir debriyajla 2000 km gezdim.

Neyse ki alıcı problem çıkarmadı anlaştığımız gibi 23.675 üstünden kaporamı aldım. Vergi için ücreti de verdi temmuza girdiğimizden vergiyi ödemeden satış olmuyor. Onu da öderim netten.