hayırlı tezkereler şimdiden. benim has torunum olacaksınaracı kapalı otoparkta tutmak daha mantıklı gibi geliyor
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
Bugün yüksek lisans mülakat sonucum açıklandı ve sonuç olumsuz. Dolayısıyla askere gitmeyi düşünüyorum. Yarın evraklarımı tamamlayabilirsem ağustos dönemine yetişiyorum (okuldan kağıt almak vs. halledilebilir şeyler).
Ağustos-Ocak arası askerde olmuş olacağım. Evde araba kullanmayı bilen yok, dolayısıyla ben yokken yatıcak. Ne tavsiye edersiniz? Yaklaşık 5 aylık bir süreç kullanılmayacak.
İstanbulda kapalı otoparkta 5 ay yatırmak mı yoksa köyde evin önünde 5 ay yatırmak mı karar veremedim ya da başka türlü ne yapabilirim onu düşünüyorum?
Her halükarda araç 5 ay kullanılmayacak görünüyor bu durumda ne yapmam gerekir?
hayırlı tezkereler şimdiden. benim has torunum olacaksınaracı kapalı otoparkta tutmak daha mantıklı gibi geliyor
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
kesinlikle kapalı garaj aylarca boya uzerinde kalan kuş pisliklerinin boyaya neler yapacagını dusunmek bile istemem
Aracı askere gittiğiniz yere götürün, hafta sonu izinlerinizde kullanırsınız.
Beneficium accipere libertatem est vendere
Kapalı otoparkta tutup kimse çalıştırmayacaksa kutup başlarını sökmek.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bence sat gelince yenisini al...
Bence bu yüksek piyasada aracınızı satın parayı bir yatırım aracında değerlendirin dönüşte ucuz piyasada daha iyisini alabilirsiniz.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
askeren gitmeden evden birine sürmeyi öğretin..
TSİ Jetta.
Eğer memlekette bırakırsam da kapalı garajımız var oraya çekerim durur 5 ay ama fareler gözümü korkutuyor. Gerçi 2 haftada bir amcam çalıştırır arabayı mutlaka ama istanbulda olursa 1 cm bile yerinden oynamaz.
Eğer memlekette bırakırsam otopark parası yok, burda bırakırsam yaklaşık 5 ay 500 TL gibi bir masrafı olacak.
Akü kutup başlarını mı sökmek gerekli sadece?
Aracı satmayı düşünmüyorum, belki piyasa yüksek ama temiz araba her zaman bulunmuyor alana kadar 3 ay aramıştım o yüzden satarsam tekrar dönüşte 3-4 ay daha temiz araba aramak istemiyorum.
haklısınız akünün kutupları söküp branda takın tamamdır![]()
TSİ Jetta.
başka bi forumda okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum özellikle coşkun abi bilgilendirirse sevinirim. uzun süreli yatmalarda yağı değiştirip bırakmanın çok faydası varmış hatta imkan varsa direk yatacağı yerde değiştir yazmış birisi.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yalnız branda da güneş altında aracın boyasına zarar verebilir.Bence en doğrusu memlekette kapalı garajda bulundurmak.Aracın çevresine fare zehiri koyup evdekileri de tembih ederseniz bişey olmaz diye düşünüyorum.Ayrıca farenin çok olduğu bir yer değilse öyle zarar göreceğini zannetmiyorum.
Konu ykaya1983 tarafından (29/06/2011 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir.
aracı kapalı otoparkta bırakın mümkünse ozanın dediği gibi yağını değiştirin,sonra aracın lastiklerini sökün takoz üzerinde dursun,evden birinede öğretin haftada bir 10 dk süre ile aracı muhakkak çalıştırsın.
hadi hayırlı teskereler..
Bende gidiyorum askere honda civic arabamı sattım bu kullandığım punto kardeşimin aslında bu durumda bence en iyisi satmak üstelik çokta iyi paraya sattım. Para 7 ay bankada değerlenir.
Babamla konuştuk şimdi, köyde bırakırız dedi burda 5 ay 500 lira otoparka vermektense hem de burda hiç çalışmayacak.
Ya dedi köyde kapalı garajda bırakırız (şuan durumunu bilmiyoruz) gerçek evimize 2 km mesafede bir evimiz var onun garajına da ya evin önünde branda yaptırırız 2 haftada bir gelip gittikçe amcan kullanır dedi.
Şuanda görünen brandayla bırakmak ve 2 haftada bir aracın çalıştırılması kullanılması şeklinde görünüyor.
Aslında kullandığımız evin de garajı var ama dedemin arabası yatıyor orda (Kartal). Dedem senede 3 ay geliyor almanyadan şimdi tutup da onun arabası çıkartılmaz garajdan, o olmaz dedi. O yüzden evin önünde üzerine branda çekerek bırakmak daha mantıklı.
Satsak dedim babama nolcak ki 25'e mi satıcaz 500-1000 lira fazlaya satarız aldığımızdan onun için de gelince aramaya değmez dedi. Gerçekten zor çünkü temiz araba bulmak.
Dedemden onay çıktı, benim eşşeği aşağıdaki garaja çek dedi fareler falan dediğim yere, senin arabayı da asıl garaja çek dedi. Gelince ben kartalı garaja sokmam zaten amcan kullanır 2 haftada bir falan dedi.
Artık durum belli yani 2 haftada bir kullanılacak araç.![]()
hdi hayrlı olsnaraban saglam yerde aklın kalmayacak hayrlı teskerleerr
Hayırlı olsun dertten kurtuldun ..
TSİ Jetta.
ben de büyük ihtimalle ocakta gidicem gitmeden satarım ben 15 ay ölmesin değerigelince yenisine bakarım
kArŞIYAkA çARŞı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri