Yorumlar için teşekkürler.
Araçta alırken arka park sensörü vardı zaten ama ondan da çok memnun olduğum söylenemez geçenlerde cevahirin orda 2 araba arasına girerken zır zır ötüyor arkadaki araç da BMW 5.20 aman dedim dokunmayalım indim baktım istisnasız 1.5 metre vardı araca dedim heralde vurucaz ama sonrasında farkettim 30 cm kalınca kesintisiz ötüyor o sese kadar gidilebilir.
Aracın 60 bin bakımı Küçükyalı birmotta 8 Nisanda yapılmış ve tamamen birmot bakımlıydı, 27 mayısta da muayeneden geçti ben de 30 mayısta aracı aldım. İsterseniz fren konusunda falan muayene raporunu yazayım duruma göre bir sıkıntı yok görünüyor tabi yine de çıkmadan bir göstermek gerek. Zaten babam tek çıkmasak iyi olur dedi eniştemde bizimle gelecek nolur nolmaz dedi yanımızda bir şoför daha bulunsun dedi.
Lastikler 21 bin km önce değişmiş, stepne sıfır olarak duruyor arkada her takımı tam.
Tüvtürk değerleri: (20 gün önce)
Başlık biraz gerilerde kalmış, canlandıralım. 20 gün önce muayeneden geçtim.
Değerlerde aklıma takılanlar oldu sapma açısı örneğin ve kısa far şiddetlerindeki farklılık ne dersiniz?
Fren Testi:
1. Aks - Sol: 237 - Sağ 221 - Sapma %7
2. Aks - Sol 119 - Sağ 146 - Sapma %18
El Freni - Sol 97 - Sağ 117 - Sapma %17
Far Değerleri:
Uzun Far - Sol 36.9 - Sağ 45.8
Kısa Far - Sol 8.5 - Sağ 48.8
Kırılma açısı - Sol 0.3 - Sağ 4.0
Sapma açısı - Sol 17 - Sağ 99.9
Lastik Diş Derinliği: 6.8
Kısa far ayarı düşük
Uzun far yönü hatalı olarak 2 hafif kusurla geçti.
Bartın'a giderken de İstanbul-Yeniçağa arası zaten Ankara otobanı ondan sonra yeniçağadan dönünce evin önüne ulaşana kadar 50 km kadar gidiş-geliş yol var onun harici duble yol. Zaten hız falan merakım olmadığından şuanda limitler dahilinde gideceğimden sıkıntı olmayacaktır diye düşünüyorum.
Kaza atlatmadan veya kaza riski usta şoför olunmaz denmiş ama geçtiğimiz hafta aracın frenlerini E5'te test etmek zorunda kaldım ve o lastik cayırtısını duydum mecburiyetten.
Orta şeritte 110 ile giderken altunizade de köprüden önce son çıkışta sol taraftaki doblo direksyonu tam kırarak çıkışa yöneldi var gücümle frene asıldım abs ışığı yandı ve lastiklerden gelen cayırtıyı duydum aynı şekilde arkamdaki 7-8 aracın da lastik sesini duydum ama her ses de biri duramasa zincirleme kaza olurdu herkes birbirine bindirirdi çünkü adam hiç bakmadan burnunun doğrusuna sol şeritten çıkışa yöneldi. Büyük cesaret hadi benim durabileceğimi hesap etti ama sağ şeridi hiç görmüyordu eğer bir araç gelse sağ şeritten uçururdu onu.
Bu haftaiçi o ufak sürtme için autokinge gidicem, sanırım cuma yola çıkmadan önce yaptırmış olurum.
Özellikle trafik olan yerleri tercih ediyorum dur kalk yapmak için tabi biraz fazla yakmama sebep oluyor ama sağlık olsun, aracın en sevdiğim yani kavrama noktası neredeyse sıfıra yakın en ufak ayağımı kaldırdığım anda araç hareketlenmeye başlıyor bu da yoğun trafikte arabayı stop ettirmemek için süper oluyor.
Babam diyor ki gerekirse 10 km fazla git ama ters yöne, sana sıkıntı yaratacak yere girme git 10 km fazla dolaş, parası sorun değil boşver diyor. Ben de çok mecbur olmadıkca ters yöne girmemeye çalışıyorum...
Yer imleri