bence ilk seçenek
arkadaşlar pazartesi antalya belek'e gidiyorum.
hangi güzergahtan gitmeliyim bilemedim.
burdurlu bir teyze yeni yollar yapılmış (tünel vs. varmış) yol kısalmış dedi.
o yol tam nerededir diye sordum bilemedi.
başka bir amca kütahya üstünden oradan burdur antalya yap dedi yollar iyi dedi.
benim araştırmam sonucu alternatif güzergahlar
istanbul - bilecik - bozüyük - kütayha - burdur - antalya - belek
istanbul - feribotla bursa - bozüyük - kütahya - burdur - antalya - belek
istanbul - ankara - konya - mavavgat - serik -belek
en rahat ve hızlı güzergah hangisi sizce?
yollarda son durum nasıldır?
radarı nerede sıklıkla koyarlar?
kesinlikle o yoldan gitme dediğiniz bir yer var mı? tersi de doğrudur.
tavsiyelerinize ihtiyacım var..
bence ilk seçenek
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
ilk seçenek
araya afyonu koyup bir mola da lazım
bir de ısparta yönünde gidersen, kargı da göl manzaralı bir gözleme yapan yer var
sabah kahvaltı keyfi güzel olur
livin' on the edge
mehmet ali
yolculuğun için en uygun güzergahı yazıyorum
istanbul - adapazarı - bilecik - bozüyük - kütahya - afyon - sandıklı - keçiborlu -ısparta - aksu - serik - belek
bu güzargahı takip etmen en uygun seçenek antalyanın içini görmeden direk alanya yoluna aksu ya inersin ıspartadan yol kısalır trafikte görmessin antalya içine girmeden
burdurdan bucak üzeri antalyanın içini görmek zorunda kalırsın
senelerce saatli sebze yetiştirdik hale avcumun içi gibi bilirim
radar kütahya afyon arası ve sandıklı düzünde vardır
bozüyüğü geçtikten sonra inönü sapağına doğruda genelde radar olur
eskiden bursa üstü gitmek mantıklı idi ancak artık bileciğin içini görmeden tünelle geçiyorsun direk bozüyüke bağlanıyosun pamukova mekece arasındaki çalışmalarda bitti
adapazarı bilecik üzerinden gitmek daha kolay artık
hayırlı yolculuklar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
İlk secenek en uygunu. Ben gecen sene sonunda bu guzergahi kullandim yollar super, cruise control um olmadigina yandim. Yollar o kadar guzel ve genis ki gidene kadar yolda canim sıkıldi bile, ne diyeyim allah yapanlardan razi olsun...İsparta veya burdur uzerinden gidebikirsin. İsparta userinden bir miktar daha uzun oluyordu yanlis hatirlamiyorsam.
Simdiden hayirli yolculuklar.
nisan ayında antalyaya gitmiştim bende istanbul'dan, bilecik yolu oldukça güzeldi, tek sıkıntı kütahya - afyon arasında yol çalışmasının olması, yol servis yolu gibi delik deşik, kullandığım araba rent a car aracı olmasına rağmen oldukça içim acımıştı. yavaş gitmeye çalışıyorsun, yol hemen hemen tek şerit olduğundan arkadan gelenlerin tacizine uğruyorsun, hızlı gidincede arabaya acıyorsun, öyle bi ikilemle gittim o yolu.
coskun abi ben halciyim yane getiriyodun antalyadan finikeden portakal yapiyomuydun
bu arada bence feribotlu olan tercihim dinlenirsin zaten orda en azindan
Bilecik tüneline dikkat tünelin içinde radar var zaten farkedersin tünelin girişine kadar 110 120 ile gelip bir anda 80 ile sabit giden arabaları
herkese teşekkür ederim..
pazarı pazartesiye bağlayan gece 00:30 gibi yola çıkıcam.
gece radar olmaz sanırım..
son seçenek yani ankara-konya-manavgat seçeneği benim her yıl en az 20 kez yaptığım düzergah hatta yaklaşık 6 saat sonra alanya-ankara yapacağım öğrenci olmanın dezavantajlarıistanbul ankara otoban şeklinde yani rahat ankara konya inanmazsın araba kullanırken uykum geliyor bomboş dümdüz yol radara yakalanmadığın sürece 130-140 yapabilirsin ama bence yapma 110 la git hem kendini hem cebini düşün konya-manavgat ise virajlıdır biraz akşama kalmanı tavsiye etmem çünkü ilk kez o yolu kullanan biri için tehlikeli olabilir yokuş ve virajlı olduğu için ama rahat bir yol manavgat-belek zaten dümdüz çift şeritli yol
Bence Hiç Araba Götürme Bin Uçağa750 - 800 km yol git git bitmiyor bilecik - bozüyük yolu olmasa herşey çok iyi olucak bu arada afyonda özdilek - ikbal tesislerine kesin uğramalısın havlu almayı ve sucuk almayı unutma
sakın orda yola çıkmadan yeme bütün yol miden yanıyor...afyon - burdur arasında %99 radar oluyor dikkatli olmalısın afyonkarahisarda varan tesisleride yemek yemen için ideal olucaktır ama sen gece 00.30 da yola çıkıcaksan tahminimce sabaha karşı afyonda olursun..bu yüzde sabah kahvaltını varanda yapmanı tavsiye ederim....iyice uykunu almadan sakın yola çıkma ve gece bu düzergahlarda hava soğuk oluyor yanında üstüne alabileceğin hırka tarzı bişeyler daima bulundur..yoldada ağzını oyalıcak bişeler al yanına sakız - fındık - fıstık ..tuzlu şeyler alma...hayırlı yolculuklar
Sol Şeridi Kapama Belki Ben Geçerim...Kapasanda Fark Etmez Polemiğe Girmem YaN KoYaR, GideriM.!!
Bu yol tarifleri güzel olduileride benimde yolum düşerse burdaki uyarıları dikkate alacağım. tşk.ler
![]()
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
ilk seçenek zaten otobüslerinde güzergahı ancak şu anki durumu bilmiyorum ama ocak ayında otobüsle kemere gitmiştim yollar inanılmaz kötüydü her yerde çalışma vardı resmen gecenin yarıısnda trafikte bekledik.Ancak su an itibariyle yollar bitmişse bu güzergah en mantıklısı ve tabikide afyon ikbal tesislerine uğramak kaydıyla![]()
Size hayırlı yolculuk dilerim .İnternetten bak enkısa güzergah hangisi ona bak ,ama yollarda çalışma var bilgin olsun biraz canın sıkılabilir ben Nisan'da gittim.Tavsiyem gece yolculuk yapman.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri