Antalya 5.Sulh Ceza Mahkemesinden Gelen Cevap: İdari yaptırım kararı ve dayanak belgeler celbedilip dosyaya konulmuştur.
Kararına itiraz edilen kurum, araç bilgilerinde bir çelişki bulunmadığını ve itirazın reddine karar verilmesinin talep etmiştir.
Tüm dosya kapsamı birlikte değerlendirildiğinde; .................. Trafik idari para cezası düzenledikleri, tutanak ile itiraz eden adına tescilli araç bilgilerinin birebir uyuştuğu ve herhangi bir çelişki bulunmadığı.....
Karar: Gerekçesi yukarıda açıklandığı üzere,
1-) 11/12/2010 tarih, Seri... NO.... sayılı 62 tl para cezası uygulamasına ilişkin Trafik İdari Para Cezası Karar tutanağının Hukuka uygun olarak düzenlenmiş olması nedeniyle itiraz başvurusunun REDDİNE,
2-) İtiraz eden tarafından karşılanan yargılama giderlerinin itiraz eden üzerinde bırakılmasına,
Dair, evrak üzerinde yapılan inceleme sonucu 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 28/10. maddesi gereğince KESİN olarak karar verildi. 27/04/2011
Bu ne biçim adalet anlamadım...Trafik polisi hiç yanlış yapmaz anlıyacağınız

Ben arabamı ogün o tarafa kesinlikle götürmediğimden eminim.. Birde bilgilerin birebir uyuştuğu nasıl diyebilirler.. Trafik para ceza tutanağında Fiorino Yazıyor...benim araç punto... Bana fotoyuda göndermediler..bir katakulle oldu bitti... Benim dosyayı görme hakkım varmı Arkadaşlar...bu iş inada bindi..
Yer imleri