benimde aynı şekilde arma yazılı kendi uyduruk paspasları var.pazartesi telefon açıp görüşücem olmazsa gidip yüzyüze konuşucam.arabayı aldıktan sonra haftada bir aramasını biliyolardı kaç puan veriyosunuz memnunmusunuz diye ama böyle basit görünen şeyleri yerine getiremiyolar daha.çok pişmanım yüksek puan verdiğime..
ya demekki tek benim değilim bu duruma maruz kalan. pazartesi yıkarım bende oraları.. hele bırde gunhan bey vardı orda cok ıyı nıyetlı gozukuyordu. hatta cok tesekkurler ettık ılgıs alakası ıcın kendısıne. ama pazartesı eger veremeyız yok mok gibi şeyler soylerler ise de fiata şikayet ederim...
hayır paspasında degılım yalan soylenılmesını sevmıyorum....
Eğer böyle bir durum varsa bencede üstüne gidin çünkü eğer öyleyse yaptıkları gerçekten terbiyesizlik...
ya gercekten paspasında degılım ama sadece yalan soylenılmesı hosuma gotmedı.
bana deselerkı kardesım sana guzel fıyat verdık o yuzden paspaslarını alıcaz sana da ıdare eder bır paspas verıcez dıye anlardım ama yapılan ayıp. bırde ben aynı yerde hemde arabayı teslım bıle almadan hem fılm cam hemde motor koruma boya koruma ve koltuk koruma yaptırdım. ses yalıtımı yaptırmayı dusundugum su sıralarda hayal kırıklıgına ugradım gercekten...
bugün arma otoya açtığım 3-4 telefon görüşmesi sonucunda,biraz zorla da olsa yarın sabah paspasımı alacağı inşallah.
aynı şekilde mağdur olanlara tavsiyem arayıp görüşmeleri ve paspası almaları..
memoli (mehmetbey) söyledi baktım punto evo yazıyor ama üretim bilmemne oto san i adına fason üretim herhalde ben halı pas pas kullandıgım için mesele yapmamıştım ama niye olmasın fiat müşteri hizmetlerini aradım onlara bayinin halı paspas verdigini söyledim fakat bayiye bunu ilettinizmi dediler yarın gidip isteyeceğim verecekleri cevaba göre fiatmüşteri hizmetlerinden durumu genel merkeze şikayet olarak bildirmelerini istiyecegim bakalım
Herkese Merhaba,
Ben de Evo'mu alırken (KARTAŞ-Ankara) orjinal pas pas içerisindeydi. Bayii'de bir durumlar dönüyordur ve mutlaka almak için bastırın derim ben. O kadar emek verip aldığımız arabalarımız üzerinden ucuz insanların, ucuz numaralar yaparak nemalanmaları kabul edilecek gibi değil.
şimdi arma otodan geldim,paspasın mevcut olduğunu gidip alabiliceğimi söylediler,şasi numarasına işleyip bana paspası getirdiler.
bi baktım zaten bende olan arma yazılı paspası veriyo.
bu bende zaten var ben orjinal punto evo paspasını istiyorum dedim.biraz bekletildim telefon görüşmelerinde sonra şu an ellerinde olmadığını 20 gün sonra yeni arabalarla birlikte isticeklerini ve bana vericeklerini söylediler.
birde ercan bey,büyük bir yüzsüzlüklekeşke alırken baksaydınız,paspasta bişeymi biz ne eksiklerle veriyoruz arabayı dedi.
şuanda beklemedeyim,ne yapmam gerekir bilmiyorum bi yol gösteren olursa sevinirim..
bayi standartlarında paspas olmadıgını araçlar dan çıkan paspasların bir firmaya yaptırıldıgını söyledi fiatı aradım dönüş yapacaklarını söylediler bir şey çıkacağını sanmıyorum
Bende bir kaç gün içerisinde allah izin verirse punto evo 1.3 multijet 95 hp aracımı alacağım. burda yazılanları aracı almadan önce gördüğüm iyi oldubenim için uyarı niteliğinde. tşk.ler.
halla halla öyle saçma şey olmaz benim aracım geldiginde punto evo logolu orjinal halı paspasları içindeydi aldıktan 2gün sonra kaucuk paspas aldım
aracımı sattım ama orjinal paspaslar hala bendeeger öyle bişe varsa hakkınızı arayın alın arkadaşlar paspaslarınızı
Grande Punto S5 1,3 Multijet
Full Kit
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri