Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: EVO my life yeni tampon

volkan kolur
    zoomes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 20

My life larda perde hava yastıklarıda standart bence en önemli fark bu.

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

arkadaşlar my life ile active nasıl aynı diyorsunuz blue me,bluethoth,perde hava yastıklarıçelik jant,karartılmış farlar,ön sis farları,folow me farlar,virajlarda dönüş yönüne göre yanan sis farları .......
    dynmacten eksikleri;
    içi döşeme rengi ve estetik aydınlatma
    arka camlar manuel
    dynmcte diz hava yastiği var mylife ta perde yastıkları var
    dynamicte bluetooth,bue me yok mylifeta standart
    diğer güvenlik kitleri standart(dualogicte)

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kadir Fota
    fota - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83
    Edilen teşekkür: 243

Alıntı sakinkaradas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    xevk meselesi tabi ama benim hoşuma gitmedi.popkit teki karbon renk daha hoş bence
    +1 benim ki karbon daha hoş

Gorky
    Ziyaretçi Gorky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Normal boyasız plastik yüzeyden daha güzel duruyo tabiki böyle ama en güzeli gövde rengiyle aynı olmasıdır

mehmet ali aykut
    egzo-evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45
    Edilen teşekkür: 437

sadece tamponlar değil yan direkler üzerindede parlak siyah renkli koruma bandı var. çizik gösterme riski yüksek gibime geliyor ama yinede zevk meselesi farklı durduğu bir gerçek.

dynamiclerdeki estetik iç aydınlatma yok.

sadece ön camlar elektrikli.

logo baskılı bagaj kapağı sadece dualogicde var.

asimetrik katlanan arka koltuklar yok.

eşya gözlü ön kolçak yok.

kliması manuel.

park sensörü,yağmur sensörü, cruise control, otm.kararan dikiz aynası yok.

diz hava yastığı yok ama perde hava yastığı ön hava yastıkları ile standart.

üçüncü arka kafalık yok.

blue me ve navigasyon ön hazırlık standart.

koltuk döşemesi ve ön panel active olanlarla aynı ama daha koyu renk.

arkada evo yazısı yok.

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Akar
    oxite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    39NT977
    Edilen teşekkür: 24

valla arkada evo yazısı olmaması bana daha karizma geldi,tek marka tek sembol,tampon konusunda cok memnunum,yani dinamicte evo siyahında kasa rengi ile tampon rengi ayırıyor ama benim aracımda tamponda evo siyahı artı oldukca esnek gecen gun aniden geri vitese takıp geri geldim arkaya bakmadan baska bir araca vurdum buyuk bir gurultu ile inanın çizigi catlaga yok fotolayabilirm..artı blue me sistem ve navigasyon on hazırlık benim işime dijital klimadan daha cok yaradı,herkez kendi aerodynamisini düüşünüyor benimkide oyle bişi işte..nasıl olsa seneye 159 alırım diyor ve daha baska ozlliklere su an ozenmiyorum.. artı bayii park sensoru hediye etti ve diger eklentileri yarı fiyatına teklif etti su asamada memnunum.
    Konu oxite tarafından (28/12/2011 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı oxite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla arkada evo yazısı olmaması bana daha karizma geldi,tek marka tek sembol,tampon konusunda cok memnunum,yani dinamicte evo siyahında kasa rengi ile tampon rengi ayırıyor ama benim aracımda tamponda evo siyahı artı oldukca esnek gecen gun aniden geri vitese takıp geri geldim arkaya bakmadan baska bir araca vurdum buyuk bir gurultu ile inanın çizigi catlaga yok fotolayabilirm..artı blue me sistem ve navigasyon on hazırlık benim işime dijital klimadan daha cok yaradı,herkez kendi aerodynamisini düüşünüyor benimkide oyle bişi işte..nasıl olsa seneye 159 alırım diyor ve daha baska ozlliklere su an ozenmiyorum.. artı bayii park sensoru hediye etti ve diger eklentileri yarı fiyatına teklif etti su asamada memnunum.
    aynen banada park sensörü hediye edildi.
    bence perde hava yastığı diz hava yastığından daha önemli
    blueme mi dijital klimamı derseniz kesinlikle blueme derim
    en dandik markalarda bile olan en basit ama gerekli özellik usb bağlantısı dynmcte yok
    haklısınız karbon pianodan daha hoş durabilir ama onu yapmak için dynmcteEVO KIT almak lazım(YAĞMUR SENSÖRÜ, PERDE HAVA YASTIKLARI, CRUISE CONTROL, IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK KARARAN İÇİ DİKİZ AYNASI,BLUE&ME, HI-FI SES SİSTEMİ*, BLUE&ME TOMTOM NAVİGASYON ÖN HAZIRLIK, GÖVDE RENGİ YAN ÇITALAR, TAMPONLAR ÜZERİNDE KARBON GÖRÜNÜMLÜ KORUMA BANDI)
    dualogiclerde blue me ,perde hava yastığı mevcut,hı fi ses sistemide dualogiclere olmuyor yağmur sensörü gerekli değil lüx,cruize kontrol harika bir olay) aracı 2 kişi kullanıcaz o yüzden katlana koltuklar ve arka camlar otomatik olması zoruunlu değil...estetik iç aydınlatma ve kararan dikiz aynası süper bir olay my life ta olsun isterdiim
    yani sadece beğendiğim bir kaç extra ,cruize control ve mecut piano rengi karbon yapmak için 2000+2100 tl bence değmez ama daha kalabalık aileler içinve benim önemsemediğim özellikleri sevenler için tabiki değer

tabiki şahsi olarak yorumum(dediğim gibi dijital klima,yağmur sensörü aramadiğim extralar ve siyah renk karbondan daha hoş geldi gözüme beyaz renkte)
    Konu since1453 tarafından (28/12/2011 Saat 10:09 ) değiştirilmiştir.

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

ee arkadaşlar sizin yorumlarınız nedir zöellikle gp li üstatlarımız ?

Kadir Fota
    fota - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83
    Edilen teşekkür: 243

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen banada park sensörü hediye edildi.
    bence perde hava yastığı diz hava yastığından daha önemli
    blueme mi dijital klimamı derseniz kesinlikle blueme derim
    en dandik markalarda bile olan en basit ama gerekli özellik usb bağlantısı dynmcte yok
    haklısınız karbon pianodan daha hoş durabilir ama onu yapmak için dynmcteEVO KIT almak lazım(YAĞMUR SENSÖRÜ, PERDE HAVA YASTIKLARI, CRUISE CONTROL, IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK KARARAN İÇİ DİKİZ AYNASI,BLUE&ME, HI-FI SES SİSTEMİ*, BLUE&ME TOMTOM NAVİGASYON ÖN HAZIRLIK, GÖVDE RENGİ YAN ÇITALAR, TAMPONLAR ÜZERİNDE KARBON GÖRÜNÜMLÜ KORUMA BANDI)
    dualogiclerde blue me ,perde hava yastığı mevcut,hı fi ses sistemide dualogiclere olmuyor yağmur sensörü gerekli değil lüx,cruize kontrol harika bir olay) aracı 2 kişi kullanıcaz o yüzden katlana koltuklar ve arka camlar otomatik olması zoruunlu değil...estetik iç aydınlatma ve kararan dikiz aynası süper bir olay my life ta olsun isterdiim
    yani sadece beğendiğim bir kaç extra ,cruize control ve mecut piano rengi karbon yapmak için 2000+2100 tl bence değmez ama daha kalabalık aileler içinve benim önemsemediğim özellikleri sevenler için tabiki değer

tabiki şahsi olarak yorumum(dediğim gibi dijital klima,yağmur sensörü aramadiğim extralar ve siyah renk karbondan daha hoş geldi gözüme beyaz renkte)
    kıvanç zevk meselesi sonuçta ama dediğin doğru yağmur sensörü lüks olabilir (benim için lüks ama aracı eşimde kullandığı için olmasını istedim), kararan dikiz aynası bence şart , cruise control ise uzun yolda müthiş rahatlık hatta ben ş.içi bile kullanıyorum yolu boş buldum mu

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı fota Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kıvanç zevk meselesi sonuçta ama dediğin doğru yağmur sensörü lüks olabilir (benim için lüks ama aracı eşimde kullandığı için olmasını istedim), kararan dikiz aynası bence şart , cruise control ise uzun yolda müthiş rahatlık hatta ben ş.içi bile kullanıyorum yolu boş buldum mu
    kararan dikiz aynası süper cruize controlde gerçekten güzel eğer galairede asist kitli araç olsa 500 tl gözümü kırpmadan verirdim

Sayfa 2/2 İlkİlk 12