Bir Puntonun ibret verici değişimi güzel olmuş güle güle kullanın![]()
aracımı ilk aldıgımda üzerinde işlem yapılmış ön tampon ve tel panjurlar vardı
tabi bu görüntü içime hiç sinmedi babam bile diger sokaktaki aynı renk grande puntoyu görünce senin arabanın önü neden böyle eski kamyonetler gibisinden konuşuyordubende biraz araştırma yaptım birazda şans eseri forumdaki orhan arkadastan aynı renk tamponu ilyas arkadaşımdanda ön panjurları temin ettim bugunde mahalleden arkadaşımın önerisiyle abisinin tamirhanesine çektik yalnız tampon sökmek zahmetli iş diyebilirim fazlada uzatmak istemiyorum ama ön tampon görüntü olarak aracın herşeyi diyebilirim
resimlerden bakabilirsiniz...
https://i1102.hizliresim.com/2011/2/20/4898.jpg (eski hali )
https://i1102.hizliresim.com/2011/2/20/4966.jpg ( yeni hali )
Bir Puntonun ibret verici değişimi güzel olmuş güle güle kullanın![]()
Teşekkürler rahatladım vallahi bu arada alt tampon ekide bizim araçlara çok yakışıyor![]()
Nasıl bir zevk o aracı o hale getirmiş acaba
Çok güzel olmuş güle güle kullanın![]()
ilk hali bence çok kötü değil tercih ve zevk meselesi ama yeni halinden güzel eski haline biraz el atılsaydı birde o folyoyu söküp yenisini çekseydiniz daha güzel olurdu.
güzel olmuş güle güle kullanın...
tampon eki yakışmış ama plaka altına tekrar folyo kaplayın tavsiyemresim ekte sis farıda olsa daha güzel olacak
![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
güzel bi logosuz panjur olsa folyo yeni olsa tadından yenmezdi yeni hali iyi ama abarth yada kırmızı logo takmanı öneririm...
TSİ Jetta.
Cıdden cok ıyı olmus
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
gayet güzel olmuş. kazasız günlerde kullanın
kazasız belasız
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
bu arac emrenindi plakasından karıştırmıyosam. arabasna pek baktıgı söylenemezdigüle güle kullan iyi olmuş
cok yakışmış cok güzel olmuş
Yeni hali güzel olmuş,hayırlı olsun...
gercekten de oyleymiş aracı gosteren gercekten kafası...guzel omuşş
onrky
1.4 starjet 95hp
Tarzum değul..güle güle kullanın kazasız belasız inş.
![]()
aracın eski halide baya hoş ama sadece emek harcanmadan yapılmış bence. logo iptali kaliteli yapıldıgında puntolarda gercekten başarılı duruyor. ama yeni halide sade ve şık durmuş güle güle kullanın
obsessed the red
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri