Karter koruması plastik malzemeden üretiliyor,dizel benzinli farketmez hepsine takılabilir,motorun düşmesine engel olacak kadar sağlam bir malzeme değil,taktırmamızdaki ana sebep motora giren çamurlu suların motor bölmesini kirletmemesi ve aracın altından giren hava miktarını en aza indirerek sürtünmeyi azaltmasıdır...
bugün bende bayiye sordum yasak takmıyoruz dedi. güvenlik açısındanmış
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Mustafa abi teşekkürler açiklama için. İşyerinden izin alabilirsem en kisa zamanda taktirmaya gidicem yalniz bir iki sorum daha olacak.
1. Evo ya özel karter koruma yok, grande punto nun ki ona uyduruluyor deniyor. Doğru mudur?
2. Tek parça olarak takilan karter korumasi varmiş, bir de üç parça şeklinde komple alt tarafi kapatan koruma varmiş. Hangisini önerirsiniz.
evo evo..
Dostum evet punto evo ya özel yok, gp ninkini takıyorlar, ayrıca tek veya üç parça diye duymadım, ben her iki aracıma da taktırmıştım ama şu ankine taktırmadım, alt koruma cidden iyi oluyor ancak bunda tartırmadım (geçen altını çok sert vurmasına rağmen) bilmiyorum acaba taktırsam mı ?
Servise telefonla sipariş verirken EVO için varmı dedim evet dediler,aracı almaya gittiğimde baktım tampona birleşme noktaları orjinal şekilde geçmiş,hoş GP olsa ne olur EVO olsa ne olur,neticede aynı kasa bu araçlar,sadece tamponun dış formu değişik o kadar...
Takılan muhafaza tek parça,yolcu tarafında kalan orjinalde bulunan ufak plastik korumayı da sökmemişler,onun altından sabitlemişler,zaten onun da olmasında fayda var,sökseler o tarafta az da olsa boşluk kalırdı...
yaa taktırın gitsin o kadar kilodaki moturu plastik mi tutcak sole solim siz kendiniz bi plastgın uzernie dusseniz plastik sizi tutcagina inaniosaniz taktirmayin tehlikeli ama ben plastgiinin ustune dussem bile o plastik kırılr diosaniz taktrin ki bence kırılır![]()
Merhaba yeni aldığım 2012 aracıma 12/11/2011 Tarihinde Çanakkale Miller otodan randevu aldım, Cumartesi sabahı karter muuhafazasını takacaklar 120 tl 'ye daha önce parçayı almıştım. Motor tozlanmıyor, Ve de çamur olmaz .
ary otodan 127 lira fiyat aldım, daha ucuza son dönemde evo'suna karter muhafaza taktıran var mı?
Ankara birmot'ta var oradan istetebilirsin, Yoksa italya siparişi olduğundan çok bekliyorsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri