ona bakılırsa 1.6 tdi passat da bir depoyla(77.5 litre) 2400 km yaptı
VW Passat rekor kırdı - Otomobil- ntvmsnbc.com
ona bakılırsa 1.6 tdi passat da bir depoyla(77.5 litre) 2400 km yaptı
VW Passat rekor kırdı - Otomobil- ntvmsnbc.com
Keyif BMW'Dir...
max 1150 km![]()
TSİ Jetta.
Uzun yolda bile 3.5 lt yaktım diyen adama inanasım gelmiyor. 1000 km civarı bir yolda hiçmi dağ tepe aşmıyor bu vatandaşlar. Heleki clio 1700 km yapacakmış. Yapsın zaten o yapan arabanın lastiklerini öperim.
attığım linkte 45 lt depoile diyor ama benim inanasım gelmiyor
Bir depo ile 1700 km - GAZETEVATAN.COM
arkadaşım ben 1240-1260 yaptım dediğin gibi dağ tepe çıktım ama inerken gaza basmadan yada az basarak viteste inersen yol bilgisayarına bak 2,00-2,50 gösteriyor buda demektirki çıkarken yaktığın fazla mazotu inerken amorti ediyorsun ama sen inerkende gaza asılırsan bilemem
evet dostum sana katılıyorum, bu verilen dümdüz ovada veya çölde yapılan km ler olması lazım, teknik olarak hadi varsayalım 90 km hızla ve şöfor dışında 20 kg yükle istatistik hesaplanacak olsa, gidilen yolun tamamı dümdüz olmalı ki 1000 km lerin üzerine çıksın, kaldı ki devamlı sabit 90 km hızla gidilmiyor, önüne araç çıktığında mecburen fren sonra da gaz yapmak gerekiyor, ben taş çatlasa yer yarılsa 1200 ü bile bulacağına inanmıyorum ancak kısmet olursa önümüzdeki on beş yirmi gün içinde uzun yol yapacağım , sırf yakıtı denemek için sabit 90 ile gideceğim bakalım bir depoyla kaç km yapıyor ? 1250 yapan arkadaşımı da tebrik ederim.
arkadaşlar ben bu konuyu altımızdaki aracı biraz dikkatli ve bakımlı kullanırsak nekadar ekonomik bir araç olduğunun farkına varalım diye açtım
reno ile kıyaslamaya gelince ben bu haberin doğruluğunu savunmuyorum ve 1,5 e 1700 km yapıyor demişler ve ben 1,3 puntomla 1300 ü zorluyorum dedim herkez üşüştü olamaz diye ben bunu anlamıyorum ben 1260 km yaptım en fazla sizlerde bukadar ekonomik kullanabilirsiniz diye söyledim
clio nun depoları yanlız 50 lt. arkadaşlar bunuda hesap etmek lazım... puntolar 45lt.
burada 45 yazıyor inandırıcı olmayan da bu ya zaten
Bir depo ile 1700 km - GAZETEVATAN.COM
2 defa deneme şansım oldu. Uzun yolda 90-100 km arası kullanarak 950 km yol yaptım, depo ikisindede 40 litre aldı. (2010 Palio1.3 multijet)
yakıt tüketimi ile ilgili konuyu gördükten sonra aklıma geldi bir depoyla en fazla 550 km gidebiliyorum. 80.000 bakımı yeni yapıldı ama kullanımdam çok farkeder mi arkadaşlar ?
kullanım tabikide farkeder ama okadarda değil bence sen ona bi baktır hiçdeğilse enaz 750-800 yapması lazım bence çümki biz burada 1300 km yaparmı diye yartışıyoruz ve ben 1240-1260 yaptım ama dediğim gibi uzun yol ve çok dikkatli kullanım sonucu birde benim araç 90 bg 6 ileri![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri