max 1150 km :)
max 1150 km :)
Uzun yolda bile 3.5 lt yaktım diyen adama inanasım gelmiyor. 1000 km civarı bir yolda hiçmi dağ tepe aşmıyor bu vatandaşlar. Heleki clio 1700 km yapacakmış. Yapsın zaten o yapan arabanın lastiklerini öperim.
Haberi naklettiğiniz için teşekkürler. Ancak haber zaten reklam haber. Bu tür denemeleri aracın üreticileri kendi pilotlarına yaptırıyor öyle dahi olsa noter gözetiminde denenmezse, 1.5 DCI clio ile 1700 km. yapılabilecine kesinlikle inanmam çünkü kullanmadığımız araç değil. 6 ileri 90bg. 1.3 punto 1.5 clio'dan çok daha az yakar ama ben şu ana kadar 1500 km. yapan görmedim diyebilirim. 1100-1200 uzun yolda ve çok çok titiz kullanılırsa olabilir.
attığım linkte 45 lt depoile diyor ama benim inanasım gelmiyor
Bir depo ile 1700 km - GAZETEVATAN.COM
arkadaşım ben 1240-1260 yaptım dediğin gibi dağ tepe çıktım ama inerken gaza basmadan yada az basarak viteste inersen yol bilgisayarına bak 2,00-2,50 gösteriyor buda demektirki çıkarken yaktığın fazla mazotu inerken amorti ediyorsun ama sen inerkende gaza asılırsan bilemem
arkadaşlar ben bu konuyu altımızdaki aracı biraz dikkatli ve bakımlı kullanırsak nekadar ekonomik bir araç olduğunun farkına varalım diye açtım
reno ile kıyaslamaya gelince ben bu haberin doğruluğunu savunmuyorum ve 1,5 e 1700 km yapıyor demişler ve ben 1,3 puntomla 1300 ü zorluyorum dedim herkez üşüştü olamaz diye ben bunu anlamıyorum ben 1260 km yaptım en fazla sizlerde bukadar ekonomik kullanabilirsiniz diye söyledim
clio nun depoları yanlız 50 lt. arkadaşlar bunuda hesap etmek lazım... puntolar 45lt.
burada 45 yazıyor inandırıcı olmayan da bu ya zaten
Bir depo ile 1700 km - GAZETEVATAN.COM
2 defa deneme şansım oldu. Uzun yolda 90-100 km arası kullanarak 950 km yol yaptım, depo ikisindede 40 litre aldı. (2010 Palio1.3 multijet)
yakıt tüketimi ile ilgili konuyu gördükten sonra aklıma geldi bir depoyla en fazla 550 km gidebiliyorum. 80.000 bakımı yeni yapıldı ama kullanımdam çok farkeder mi arkadaşlar ?
kullanım tabikide farkeder ama okadarda değil bence sen ona bi baktır hiçdeğilse enaz 750-800 yapması lazım bence çümki biz burada 1300 km yaparmı diye yartışıyoruz ve ben 1240-1260 yaptım ama dediğim gibi uzun yol ve çok dikkatli kullanım sonucu birde benim araç 90 bg 6 ileri :)
ağzına kadar doldurup trip data'yı resetliyorum, 750 kilometreyi geçmiyor. Tamam dualogic daha fazla yakıyodur ama bu kadarına da pes vallahi.
(jantlarım orjinal 16 inç)