Abi çok geçmiş olsun, canım sıkıldı, ya bence o tavuklar pilav üstü olmayı hakediyorlar...
Abi çok geçmiş olsun, canım sıkıldı, ya bence o tavuklar pilav üstü olmayı hakediyorlar...
Allah yardımcınız olsun, insanlar neyse şu hayvanlar daha bir alem. Zeynel in dediği gibi yerin müsait ise ve sürekli aynı yere park ediyorsan aracını etrafına 1mt yada 1.50mt yüksekliğinde tel çek aracı sürekli o alanın içinde bırak birde telden kapı yap en güzel çözüm bu hatta çitin direklerini uzun yaparsan üstüne birde branda gerersin aynı malzeme ile etrafınıda dönersen hem kuşların yapacağı pokunda önüne hemde etraftan gelecek tozun toprağın güneş ışığının önüne geçmiş olursun.
o tavuklardan çok güzel haşlama olur bence...aynı sorun bende mevcut..ama benim basımda bir anne kedi ve 4 yavrusu var..benım kaputun ustunu mesken tuttular ustu kapalı garajı ev bellediler.kaputun uzerıne kalın bır battaniye seyiriyom uzerınde yatıyolar..tırnak ,camur pati çiziklerinin önüne geçtim...
Konu kara kız tarafından (09/05/2011 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir.
onrky
1.4 starjet 95hp
Hep hayalimdir bir garajım olması ahh ahhama istanbulda bırakın garajı yol üzerine bırakaç yer olmuyo bazen
![]()
ilginç bir durum![]()
![]()
Keyif BMW'Dir...
Samanyolutv sizin aracın haberini yapmış, bu tavuk şebekesinin altından ergenekonun çıktığını duyurdu![]()
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
yunus hoca benim okulun bahçesinede geçen sene hindiler dadanmıştı. bir gün lojmanda oturuyorum birden takır tukur ses duydum koştum arabaya ne göreyim pençeleri bir akbaba pençesini aratmayan bir culluk(hindi) kaputun üzerinde dolanıyor. kovaladım ama tutamadım o sinirle keserdim büyük ihtimalle. bu arama ya branda yazarak gördüm. bu aralar branda almayı düşünüyorumda.
Valla hocam bende branda var aslında ama hergün 2-3 defa insan çıkıp çarşıya falan gidiyor.Tak çıkart falan insanı uğraştırıyor.Brandayı aracım siyah olduğu için güneşten korumak için almıştım fakat çıkarıp takma işi yorduğu için evin yan tarafına iki tane demir direk diktim.Altınıda bir güzel betonla toprağa sabitleyip üzerine iki tane demirle bahçedeki eve uzatıp aracın güneşten korunacağı üstü kumaşla kaplı bir yer yaptım.Şimdi aracın güneşten korunma soruna kalmadı.Fakat tavuklar hala bir sorun olarak bir tarafta duruyor
Şimdi başkasının hayvanı olsa kapıyı kapatır bahçeye sokmazsın.Ama kendimiz beslediğimiz için evdekilere araba için beslemeyelim de diyemem.Dolayısıyla şu an kesin bir çözüm bulmuş değilim.Fakat tavukların aracı neden çizdiğini artık kesin olarak biliyorum.Çünkü 3 haftadır aracı hiç yıkamadım ve toz toprak içinde duruyor.Ama bir tane tavuk yaklaşmıyor çünkü tavukların aracı çizmelerinin sebebi siyah renk özellikle yıkandığı zaman karşıdaki nesneyi aynen ayna gibi sillüetini kaporta yüzeyinde gösteriyor.İlginç gelecek belki ama tavuklar da kaportada kendilerini gördükleri için aracı gagalıyorlar.Şu an için tek çözüm yolum aracı yıkamamak.
Belki komik gelecek ama şu an aracı yıkasam anında tavuklar aracın başına birikirler.Şimdibunlar başıma gelince keşke siyah renk almasaydım diyorum.Valla şimdiki aklım olsaydı 1000-1500 tl fazla verir beyaz renk alırdım.
Tavukların pişirilip suyundan çorba yapma vakti gelmişte geçiyor![]()
yakaladığının gagasına mantar takacaksın gagalayamayacak![]()
ben çareye 2 tane yavru kırma kangal beslemekle çözmüştüm. onlarda biraz büyüdükten sonra milletin hindi civcivlerini yeyince zehirlemişlerdi. şuanki koruma yöntemim adana horuzu5 hindiyle baş geliyor
tabi branda almakta şart.
şaka gibi ya![]()
Üstadım diyecek bir şey bulamadım)
Kesin çözüm...
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri