Alıntı yolcu27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yunus hoca benim okulun bahçesinede geçen sene hindiler dadanmıştı. bir gün lojmanda oturuyorum birden takır tukur ses duydum koştum arabaya ne göreyim pençeleri bir akbaba pençesini aratmayan bir culluk(hindi) kaputun üzerinde dolanıyor. kovaladım ama tutamadım o sinirle keserdim büyük ihtimalle. bu arama ya branda yazarak gördüm. bu aralar branda almayı düşünüyorumda.
Valla hocam bende branda var aslında ama hergün 2-3 defa insan çıkıp çarşıya falan gidiyor.Tak çıkart falan insanı uğraştırıyor.Brandayı aracım siyah olduğu için güneşten korumak için almıştım fakat çıkarıp takma işi yorduğu için evin yan tarafına iki tane demir direk diktim.Altınıda bir güzel betonla toprağa sabitleyip üzerine iki tane demirle bahçedeki eve uzatıp aracın güneşten korunacağı üstü kumaşla kaplı bir yer yaptım.Şimdi aracın güneşten korunma soruna kalmadı.Fakat tavuklar hala bir sorun olarak bir tarafta duruyor
Şimdi başkasının hayvanı olsa kapıyı kapatır bahçeye sokmazsın.Ama kendimiz beslediğimiz için evdekilere araba için beslemeyelim de diyemem.Dolayısıyla şu an kesin bir çözüm bulmuş değilim.Fakat tavukların aracı neden çizdiğini artık kesin olarak biliyorum.Çünkü 3 haftadır aracı hiç yıkamadım ve toz toprak içinde duruyor.Ama bir tane tavuk yaklaşmıyor çünkü tavukların aracı çizmelerinin sebebi siyah renk özellikle yıkandığı zaman karşıdaki nesneyi aynen ayna gibi sillüetini kaporta yüzeyinde gösteriyor.İlginç gelecek belki ama tavuklar da kaportada kendilerini gördükleri için aracı gagalıyorlar.Şu an için tek çözüm yolum aracı yıkamamak.

Belki komik gelecek ama şu an aracı yıkasam anında tavuklar aracın başına birikirler.Şimdibunlar başıma gelince keşke siyah renk almasaydım diyorum.Valla şimdiki aklım olsaydı 1000-1500 tl fazla verir beyaz renk alırdım.