Alıntı ayaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
direkt şikayet en üst makamlara. ne demek ya ne bekliyorsun şu an puntolara verilen para vw ile nerdeyse başa baş gidiyor hatta alman araçlarının bir kısmından bile pahalı. görmeyende babasının hayrına vermişler bu araçlara bir dünya para veriliyor belki o salağın fiyatlarından haberi yok yada şahin,doğan fiyatlarıyla karıştırdı. ben ona en sağlamında rütük paketi gönderiyorum o servisteki çalışanlarına ve buna göz yuman servis sorumlusuna . daha önce arkadaşımın aracı arızalandı hidrolik hortumu patladı servise götürdük aracı bıraktık bir gün sonra aracı aldık.
aracın içi ve dışı mis gibi yıkanmıştı işin en güzel yanı ise aracı aldıktan bir gün sonra aradılar servisimizdeki hizmet nasıl memnun kaldınız mı? yeri geldiğinde de fordu beğenmiyoruz alın size iki servis arasındaki fark. ağzım açık kaldı servisin ilgisi karşısında . lan evladım pazardan üç beş kilo hıyar mı almışız araba almışız araba . sen kimsin ki başka arbalarla kıyaslıyorsun senin ne haddine be sıpa herif
arkadaşım aracımı MEDOS tan aldım.yedek anahtarla igili bir sorun oldu.özür dilemek için araca boya koruma,motor koruma,detaylı iç temizlik yaptılar.aracı teslim almaya gittiğimde müsteri hizmetleri temsilcisi aracın başında son rutuşları kontrol ediyordu.ve gerçekten boya koruma titizlikle yapıldı

Markadan marakya fark deil servisten servise fark var