Ben en basta basligi begenmiyorum .. Sikayetler olabilir fakat almayin satmayin gibi ibareler yakismiyor ..
Orçunum kimse Gülay Hanımın konusuna müdahele etmedi sadece fikrini beyan etti herkez ben sadece fiat muhabetini duydugumda çılgına dönüyorum neyse aynı konuyu açmayalım çarşı karışmasın yine sadece yorum yapıldı kişiler yorum hakkını kullandı kimse suçlayıcı niteliklerle konuşmadı...
Bence bu konu silinip kaldırılmalı bir punto sahibi olmayan bilgi almak için giren biri bu başlıkla neler düşünebilri hele birde kafası güzelse kesin punto almaktan vazgeçer en iyisi silinsin gitsin derim...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Erdı yonetım tarafından bır konu sılınınce konuyu acan kısı ilk basta sunu dusunuyor benım yazdıklarıma onem verılmıyor dıye dusunuluyor benım bır konuyu sıldıgınde ben bunu dusundum konuyu sılemeden once konuyu acan arkadasa ozelden mesaj yazılıp neden konunun sılındıgı acıklanırsa ve sonradanda forum genelınde sılınme sebebı belırtılırse (genelde belırtılıyor) bır anda tepkı gosterılmesı onlene bılır.
Cunkı benımactıgım bır konuya ınsanların tepkısı ne olacak ne yazacaklar dıye dusunuyorsun ve bırılerının bıseyler yazmasını beklıyorsun bır bakıyorsun konu sılınmıs gıtmıs
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Karıştırmasaydınız arkadaşım ya ben mi sebep oldum ne vardı bu kadar büyütecek...
Karışmıyorum banane yaa kim nabıyorsa yapsın...
Bana karışıldıgında da karışmasını bilirim...
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (20/04/2011 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Nedir bu ya herkez bir artistlik almış başını gidiyor... Karışana karışırım yok asarım keserim... Herkez kendi çöplüğünde öter beyler... Klavye karşısında yazmak kolay... Burası bir platform bazı şeyleri paylaşmamız gerek... Ama özkan sana yakıştıramadım böyle sözleri... Deli kanlılık yapmaya gerek yok... İçtiğinde değilde ayıkken gel burayada öyle muhabbetlere katıl...
aslinda belirtiliyor silinme nedenleri, nedeni belirtilmeden silinen genelde kiskirtici nitelige sahip ve genelde silinen konularin ardindan ayni konunun uzantisi niteligindeki sonradan acilmis konular. bu tur uzanti niteligindeki konulari sebep belirterek silmek mantiksiz ve zaman kaybi.
ancak maalesef sebebini arastirma-sorma yerine tutup genel bolumune oraya buraya konu acip yaygara kopartiliyor. sonra diyorlar habersiz yonetim konu sildi... hemen vurun abaliya. ben demisim ki yonetimle irtibat kurun. bana e-posta gonderdi, cepten aradi nedenini sordu da soylemedik mi silinen konular hakkinda neden sildigimizi? ardina onlarca konu aciliyor, sacma sapan nicklerle uye olup ileri geri konusmalar filan. biz de insaniz, sabir sabir bir yere kadar.
bak alttaki resimde ne guzel sebep de belirtmisim, irtibat kurun da demisim, daha ne diyeyim ben anlamiyorum bazen:
![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (20/04/2011 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: Türkçe
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Orçunum içtigimde de ayık oldugumda da mertligin adabını bildigimi bilmesi gereken sayılı arkadaşlarımdan birisin burda yazılanları herkezz üstüne neden alıyor bende bunu anlamıyorum bırakın kim napıyorsa yapsın çarşı karışmış kime ne herkez kendini savunur bunu demek istiyorum neden dışardan herkez müdahil oluyor bunu anlayamıyorum bende neyse arkadaşım bir ara içelim de çekikkken ve ayıkken nasıl oldugumuzu bir ayırt et senseni seviyorum bak keyfine
erdi bey sizi anlıyorum fakat bazı modarötör arkadaşlarımız direk yargısız infaz yapıyorlar biz bir aileyiz aile fertlerlerinden birine bir şey olduğu zaman üzülüyoruz haliyle tepkiye yol açıyor.bu günkü olaylar için üzgünüm ama malum kişiye yapılan bence yargısıs infaz oldu... saygılarımla...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri