Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 21 ile 32 arası

Konu: Garaja ne oldu??

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Ben en basta basligi begenmiyorum .. Sikayetler olabilir fakat almayin satmayin gibi ibareler yakismiyor ..

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı *USTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı yaptığın mesajımda konu başlığının değişim önerisi var Zeynel...
    afedersın Mustafa kaldıralım dıyenlere yazdım ama senındedıgın gıbı baslık degıustırmek mantıklı konuyu acan ıle empatı kuralım bıraz arkadaslar
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

ÖZKAN KURTULDU
    KeYiFSeL ÜYE :) 34ozkankurtuldu34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303
    Edilen teşekkür: 694

Orçunum kimse Gülay Hanımın konusuna müdahele etmedi sadece fikrini beyan etti herkez ben sadece fiat muhabetini duydugumda çılgına dönüyorum neyse aynı konuyu açmayalım çarşı karışmasın yine sadece yorum yapıldı kişiler yorum hakkını kullandı kimse suçlayıcı niteliklerle konuşmadı...

Bence bu konu silinip kaldırılmalı bir punto sahibi olmayan bilgi almak için giren biri bu başlıkla neler düşünebilri hele birde kafası güzelse kesin punto almaktan vazgeçer en iyisi silinsin gitsin derim...
    • Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Erdı yonetım tarafından bır konu sılınınce konuyu acan kısı ilk basta sunu dusunuyor benım yazdıklarıma onem verılmıyor dıye dusunuluyor benım bır konuyu sıldıgınde ben bunu dusundum konuyu sılemeden once konuyu acan arkadasa ozelden mesaj yazılıp neden konunun sılındıgı acıklanırsa ve sonradanda forum genelınde sılınme sebebı belırtılırse (genelde belırtılıyor) bır anda tepkı gosterılmesı onlene bılır.
    Cunkı benımactıgım bır konuya ınsanların tepkısı ne olacak ne yazacaklar dıye dusunuyorsun ve bırılerının bıseyler yazmasını beklıyorsun bır bakıyorsun konu sılınmıs gıtmıs
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    afedersın Mustafa kaldıralım dıyenlere yazdım ama senındedıgın gıbı baslık degıustırmek mantıklı konuyu acan ıle empatı kuralım bıraz arkadaslar
    7 yıldır forum yönetiyorum,24 senelik ehliyet sahibiyim ve bu süre zarfında devamlı araç alıp sattım,doğduğum günden bu yana tüketiciyim,o arkadaşa çok güzel empati kurabiliyorum,adam davasında sonuna kadar haklı ancak seçtiği konu başlığı kabul edilemez nitelikte...

7. Bu mesajı için 4 kişi USTA'ye teşekkür etti:

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Alıntı 34ozkankurtuldu34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orçunum kimse Gülay Hanımın konusuna müdahele etmedi sadece fikrini beyan etti herkez ben sadece fiat muhabetini duydugumda çılgına dönüyorum neyse aynı konuyu açmayalım çarşı karışmasın yine sadece yorum yapıldı kişiler yorum hakkını kullandı kimse suçlayıcı niteliklerle konuşmadı...

Bence bu konu silinip kaldırılmalı bir punto sahibi olmayan bilgi almak için giren biri bu başlıkla neler düşünebilri hele birde kafası güzelse kesin punto almaktan vazgeçer en iyisi silinsin gitsin derim...

nediyosun sen özkanım ya? Sen biraz geri ve bilgisiz kalmışsın onun için yorumsuz kal özkan... Çarşıda pazar da karışacağı kadar karıştı malesef...

ÖZKAN KURTULDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303

Karıştırmasaydınız arkadaşım ya ben mi sebep oldum ne vardı bu kadar büyütecek...

Karışmıyorum banane yaa kim nabıyorsa yapsın...

Bana karışıldıgında da karışmasını bilirim...
    Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (20/04/2011 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir.
    • Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Nedir bu ya herkez bir artistlik almış başını gidiyor... Karışana karışırım yok asarım keserim... Herkez kendi çöplüğünde öter beyler... Klavye karşısında yazmak kolay... Burası bir platform bazı şeyleri paylaşmamız gerek... Ama özkan sana yakıştıramadım böyle sözleri... Deli kanlılık yapmaya gerek yok... İçtiğinde değilde ayıkken gel burayada öyle muhabbetlere katıl...

Erdi YILMAZ
    Fiat Türkiye Forum
    FiatTR | PuntoTR
    GrandePuntoTR
    Garaja ne oldu??
    erdiyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5938

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdı yonetım tarafından bır konu sılınınce konuyu acan kısı ilk basta sunu dusunuyor benım yazdıklarıma onem verılmıyor dıye dusunuluyor benım bır konuyu sıldıgınde ben bunu dusundum konuyu sılemeden once konuyu acan arkadasa ozelden mesaj yazılıp neden konunun sılındıgı acıklanırsa ve sonradanda forum genelınde sılınme sebebı belırtılırse (genelde belırtılıyor) bır anda tepkı gosterılmesı onlene bılır.
    Cunkı benımactıgım bır konuya ınsanların tepkısı ne olacak ne yazacaklar dıye dusunuyorsun ve bırılerının bıseyler yazmasını beklıyorsun bır bakıyorsun konu sılınmıs gıtmıs
    aslinda belirtiliyor silinme nedenleri, nedeni belirtilmeden silinen genelde kiskirtici nitelige sahip ve genelde silinen konularin ardindan ayni konunun uzantisi niteligindeki sonradan acilmis konular. bu tur uzanti niteligindeki konulari sebep belirterek silmek mantiksiz ve zaman kaybi.

ancak maalesef sebebini arastirma-sorma yerine tutup genel bolumune oraya buraya konu acip yaygara kopartiliyor. sonra diyorlar habersiz yonetim konu sildi... hemen vurun abaliya. ben demisim ki yonetimle irtibat kurun. bana e-posta gonderdi, cepten aradi nedenini sordu da soylemedik mi silinen konular hakkinda neden sildigimizi? ardina onlarca konu aciliyor, sacma sapan nicklerle uye olup ileri geri konusmalar filan. biz de insaniz, sabir sabir bir yere kadar.

bak alttaki resimde ne guzel sebep de belirtmisim, irtibat kurun da demisim, daha ne diyeyim ben anlamiyorum bazen:

Konu erdiyilmaz tarafından (20/04/2011 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: Türkçe

FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
    Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com

ÖZKAN KURTULDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303

Orçunum içtigimde de ayık oldugumda da mertligin adabını bildigimi bilmesi gereken sayılı arkadaşlarımdan birisin burda yazılanları herkezz üstüne neden alıyor bende bunu anlamıyorum bırakın kim napıyorsa yapsın çarşı karışmış kime ne herkez kendini savunur bunu demek istiyorum neden dışardan herkez müdahil oluyor bunu anlayamıyorum bende neyse arkadaşım bir ara içelim de çekikkken ve ayıkken nasıl oldugumuzu bir ayırt et sen seni seviyorum bak keyfine

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Alıntı 34ozkankurtuldu34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orçunum içtigimde de ayık oldugumda da mertligin adabını bildigimi bilmesi gereken sayılı arkadaşlarımdan birisin burda yazılanları herkezz üstüne neden alıyor bende bunu anlamıyorum bırakın kim napıyorsa yapsın çarşı karışmış kime ne herkez kendini savunur bunu demek istiyorum neden dışardan herkez müdahil oluyor bunu anlayamıyorum bende neyse arkadaşım bir ara içelim de çekikkken ve ayıkken nasıl oldugumuzu bir ayırt et sen seni seviyorum bak keyfine

eyvallah

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35evh87
    Edilen teşekkür: 807

erdi bey sizi anlıyorum fakat bazı modarötör arkadaşlarımız direk yargısız infaz yapıyorlar biz bir aileyiz aile fertlerlerinden birine bir şey olduğu zaman üzülüyoruz haliyle tepkiye yol açıyor.bu günkü olaylar için üzgünüm ama malum kişiye yapılan bence yargısıs infaz oldu... saygılarımla...

panda 1.2 dnaymic
    grande punto 1.3 active
    fiorino 1.3 emotion
    bravo 1.6 dnaymic

Sayfa 2/2 İlkİlk 12