Çözüm olarak Muşambayı düşündürenler utansınnn..!!
Printable View
Çözüm olarak Muşambayı düşündürenler utansınnn..!!
Bunun adı kasten adam öldürmeye teşebbüstür.
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
16 günü geride bıraktık araba hala serviste!
Yarın eksperle arabayı Birmot Zincirlikuyu'ya götüreceğiz; orda tamir mi olacak, komple değişim mi yapılacak ona karar verilecek miş..
Sertaç sabırlı insansın gerçekten,
umarım yarın ne olacağı kesinleşir ve arabana kavuşursun.
Son durumu yazayim dedim; bugun eksperin onayiyla arabayi Birmot Zincirlikuyu'ya Selcuk bey ve ekibinin profesyonel ellerine teslim ettim. Yarim saat icinde cozum urettiler. Arabayi biraktim, yarin sabah anlasmali ve garantili olarak Fiat'in islerini yapan sunroofcuya teslim edilecek. Sanirim olay sadece ayar sorunu. Bakalim noolcak, yarin hersey anlasilacak.
çok sevindim sertaç vallahi senin konuya birşey yazmanı bekliyorum hergün :) öyle bir geçer zaman ki den bile heyecanlı :) sana da arabanı verseler öyle bir geçer zaman ki :)
hele şükür üstad. ya geçmiş olsun kurtuldun o beceriksizlerin elinden ya....olan sana oldu ne diyeyim allah insanı işinin ehli olanlarla karşılaştırsın
Daha anlatacaklarim var da belgelendireyim ondan sonra.
Sertaç kardeşim merhaba, geçmiş olsun, son yazılan mesajları okumadım henüz, aracınızın hala skydome takılma işi bitmedi mi merak ettim, birde ben bugün alacağım aracıma kasko yaptırmıştım bankadan, banka sadece araç ismiyle yapmış hemen sizin olay aklıma geldi, söyledim benim araçta orjinal skydome ve evo kit var diye ve sonradan aldığım aksesuarları da kaskonun içine eklettim, umarım yanlış anlamazsınız ama sizin olaydan ders çıkartıp dedim böle bi durum olursa kasko üzerime yıkmasın diye kaskoya ilave olarak belirttirdim, orjinal paketli geldi diye, tüm arkadaşlara da yardımcı olur ümidiyle bu bilgiyi paylaştım...
Merhaba, oncelikle arabami hala alamadim ama yarindan umutluyum. Bu sefer olacak gibi. Orjinal donanima gelince, kaskoya beyan edip bosu bosuna fazladan para odemeyin. Arac modelibizi dogru yazsinlar yeter kanimca. Ben de mesela kaskoya skydome u ekletmistim gecen sene, arti 1000 tl daha yazin demistim. Kasko fiyati yanlis hatirlamiyorsam 70 tl artmisti. Halbuki buna hic gerek yokmus.
Aracın baz ismini yani örn: punto evo 1.3 mjet dynamic dualogic S&S 95 hp deyince sadece onu baz alırlar ama ben evo kit ve skydome da almıştım, sizin talihsiz olay aklıma geldi bugün yeniden ek beyanda bulundum ancak yeniden ekstra ücret alınmıycak, birde spoiler, marşpiye ve egzoz ucunu da belirttirdim. Yani kafam biraz daha rahatladı bence önemli diye düşünüyorum
Arkadaşlar,
cam değiştikten sonra mekanızmanın neden kapanmadığı anlaşıldı. Camları iyi temizleyememiş yada kırılma esnasında açıklıklardan içeriye cam girmiş ve buna bağlı olarak kızaklar deforme olmuş... Şimdi sigorta firmasından haber bekliyoruz..
Hocam tamirine başlanmış. Fiat garantisinde olduğundan tamir ettirmek işime gelir, daha hızlı olsun...
geçmiş Olsun.Kaza Geliyorum Demiyor İşte...
Akşam 7 de usta aradı ayaklar değişmeden olmayacak, eksperle görüşelim dedi. Ondan 1 saat önce eksperle kendisini kasko şirketine ve tüketici derneğine şikayet ettiğim için tartışmıştık.
İşler iyice karıştı.. Bakalım ne olacak....
Büyük geçmiş olsun..
Bir aksilik daha çıkmazsa bugün arabamı alıyorum arkadaşlar!
3 hafta, dile kolay!
kardeşim nasıl oldu aldın mı telefondan gir internete söle :)
Hadi hayırlısı olsun. Çok uğraştırdı seni bu tavan.. :D
haydi inşallahhhh..