Evet dostum. Eksper aracına bakmaya gelmeden kiralık Arac alamazsın. Eksper geldigi gibi acenteni sıkıştır.
Printable View
İyi de; ben kendimi değil skydome'u korumak için film çektireceğim, içeri film çektirdikten sonra anlamı yok ki..
çok geçmiş olsun kardeş
çok geçmiş olsun...nasıl bir ülkede yaşıyoruz böyle havadan taş düşer, kurşun gelir o gelir bu gelir bu ülkede dışarda rahat rahat gezemeyecek mi insanlar...
çok gemiş olsun....nasıl bir ülkede yaşıyoruz böyle havadan taş düşer , kursun düşer...insan iç dışarda havadan bir şey gelmeyedek endişesi ile gezemeyecek mi?
çok geçmiş olsun ne yazıkki böyle saçma şeyler olabiliyor ucuz atlatmışsın yinede , kaskonu bozdurarak yaptırabilirsin ...
Az önce servisten geldim;
Komple cam tavan ellerinde varmış; fiyatı 4100 TL!
Tabii benim mekanizma ve üst arka cam sağlam olduğundan sadece öndeki hareketli sunroof kısmının camı istenecekmiş, o da maalesef Türkiye'de yok.
Bir hafta sipariş bekleyeceğiz anlaşılan. Kasko sipariş süresini değil de işçilik süresini eses alıyormuş, dolayısıyla bu yağmur çamurda arabasız kaldık! Bir de hergün 110 kilometrelik yol yapıyorum... vay halime!
boyle de bir hizmet var, bir de ucretsiz olsa
FIAT - fiat.com.tr
geçmiş olsun
çok geçmiş olsun...
gecmiş olsun arkadaşım Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun...
Sertaç, araç mekanik arızadan geldiğinde 2 gün, hasarla gelirse 7 gün kiralama hakkın var. zaten onarım süresi 7 gün sürmez, hep parça beklenir. acentenin dediğine bakılırsakimseye kiralık araç verilmemesi lazım. sen bastır ve acenten bu işi halledemiyorsa kasko şirketini ara ve ağzına geleni söyle, hatta ne acıdır ki çirkeflik yap. çünkü onlar anladığım kadarı ile çamura yatıyorlar. kiralık araç senin en doğal hakkın ve unutma ki sen bu madde için sigorta şirketine her yıl 75 TL prim ödüyorsun. hakkını da almalısın. hagi sigorta şirketi olduğunu çok merak ettim doğrusu!
poliçeyi inceledim; parça bekleme süresi falan yazmıyor. Yani her halukarda kiralık araç verilmesi gerekiyor gibi geldi bana. Sözde araç alıp alamıyacağıma eksper karar verecekmiş.
Şirket Dubai Group Sigorta.
Ucuz diye tercih etmiştim. Anlaşılıyor ki ucuz etin yahnisi....
geçmiş olsun
3 gün araç veriyorlar. Benzinli otomatik Hyndai Era tercih ettim.
dokundu bile. 20 km yol yaptım, ibrenin aşağı indiğini hemen farkettim. içiyor mubarek.
yalnız süspansiyon sistemi bizim araçlardan çok daha iyi, o kesin.
sertaç özelden yazdım. müsait olunca okursun.
Arkadaşlar, cam tavanın sunroof kısmının camı Türkiye'de bulunamıyor. Ne olacak bir fikriniz var mı? Süreci kendim hızlandırabilir miyim, yoksa herşeyi servisin kontrolüne mi bırakayım?
geçmiş olsun...
Bugün 9. gün hala araba serviste cam bekliyor!
Lanet olsun!
valla üstüne naylon muşamba falan çekçez artık.
Ben utanıyorum, fiat utanmıyor!
hiç sorma haklısın kesinlikle yada kapalı garaj varsa gitcegin yerlerde perdeyi çek ole kalsın :) işte bu yuzden fiat almakta kararsız kalmıstım ama kaporayı verdik artık :) bekliyorum :S
abi bence sen bi camcı çağır ölçüsünü alsın cam kestir taktır. buzlu cam, siyah cam nasıl istersen artık onlar bilir, buzlu cam olmaz tabide, renkli bi cam kestir. (muşamba çekeceğiz sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün, tabiki benim yazdıklarımd şaka fiatı ti ye almak için yazdım. :D )