"
"
Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.
Hangi yazılımı kullanıyordunuz ki? ben Telefonumda Garmin Mobile Xt kullanıyorum çok iyi telefonum LG gm 735 ama tabii ki PNA cihazlar donanım açısından daha kuvvetli bir GPS entegre alıcısına sahip ama size tavsiyem ses sistemine mp3 ve telefon görüşmelerini aktaran cihazlara bakmanız çok kullanışlı gerçekten.
"
Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.
Omniamda igoprimo kullanıyorum ayrıca Gps olarak da gittigidiyordan çin malı yaklaşık 100 liraya bir cihaz aldım. Uydulara bağlanma süresi abartmıyorum sadece 5 saniye bazen daha da kısa sürüyor.
Artık Fiorinolu
Ben geçen ay Piranha Avatar aldım. İçinde TV gibi modüller mevcut. Gayet sorunsuz çalışıyor. Tek bir sıkıntısı dikkatimi çekti o da internetten indirip avi ve mp4 e çevirdiğim videoları oynatırken görüntü de donmalar yaşıyorum. Ama galiba o da benim videoları çevirirken yüksek çözünürlük kullanmamdan kaynaklı. Bir müsait olduğum zaman içinde daha düşük çözünürlük için videoda takılma yaşanacak mı inceleyeceğim.
"Betonarme kız gibidir nasıl davranacağı belli olmaz"
Piranha infiniti modeli kullanıyorum, amacım sadece navigasyon olduğu için diğer özelliklerini kullanmıyorum. Uyduya bağlanması 1-2 dk içinde oluyor. yeni rota hesaplaması hızlı.
Ekran 5 inç. Ben gayet memnumum.
Ben de bir süredir Igo Myway programı kullanıyorum, Başarsoft'un en güncel haritası var ve kısa sürede bağlanıyor, sesli yönlendirme, tekrar rota çizme vs. gayet başarılı.. İsteyen olursa link gönderebilirim, Android 2.1 de kullanıyorum.
Araçtaki orjinal yerine bir navigasyon takabilene kadar bunu kullanmaya devam ederim. Blue me Tom tom navigasyon ön hazırlık var ama o kadar para vermek istemiyorum, cama da yapıştırmak istemiyorum..
cama yapıştırıp kullanacağım ,arabadan inerken çıkartıp çantama koyacağım... bir navi için camı kırarlar onun için sabit bir navi düşünmem... piranha avatar üstüne tigrayı çıkardı,aynı fiyat,almayı düşünüyorum,az daha bekliyorum ki fiyatı düşecek muhakkak diye... duyduğum yorumlar çok olumlu piranha için...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri