Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 21 ile 38 arası

Konu: Tuv turk & ferrari korna

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı acRep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nazillinin yolları taştann tayfun hocam naaptın neyse ben yine özeli aydınlataraktan muayne gününe kdr devam edeyim yolumaa
    napalım bea benim plakaya baksana sen 09 ailem aydında oturduğundan oraya gidiyoruz 20 sene de yaşayınca artık elektrikçisi ustası motorcusu hepsini tanıyorsun

Erhan YALÇIN
    Farklı sadece_erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34BLP269
    Edilen teşekkür: 297

ya siz angelları baya beğenmişsiniz. junyan değil mi abi. ben hiç sevmedim o angelları. 4 ay kullanıp sattım. şimdi bi-xenon yaptım. şöyle deyim, angel 1 kere aydınlatıyorsa bixenon 10 kere aydınlatıyor. far motoru falanda gayet aktif. angellarada takılabiliyor. far motoru ama ettiğiniz masrafa değmez. orjinal farlarıız duruyosa angellarınızı satıp üzerine 200 koyun bi-xenon far yaptırınn abi, hem far motorunuz aktif olsun, hem gece önünüz aydınlık olsun.

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı nevarulan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya siz angelları baya beğenmişsiniz. junyan değil mi abi. ben hiç sevmedim o angelları. 4 ay kullanıp sattım. şimdi bi-xenon yaptım. şöyle deyim, angel 1 kere aydınlatıyorsa bixenon 10 kere aydınlatıyor. far motoru falanda gayet aktif. angellarada takılabiliyor. far motoru ama ettiğiniz masrafa değmez. orjinal farlarıız duruyosa angellarınızı satıp üzerine 200 koyun bi-xenon far yaptırınn abi, hem far motorunuz aktif olsun, hem gece önünüz aydınlık olsun.
    ama erhan görüntü de başka oluyor bea bide junyan dışında başka firmalar da var illaki angel diyorsanız onlara bakabilrsiniz..

Onur y..
    acRep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 333

Alıntı nevarulan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erhan o ney öyle habire üst üsttee koyuyoruz

Kaça mâl oluyo bi xenon lar ?

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

arabanın orijinalinde olmayan birşeyi kusur olarak yazmaları gayet mantıklı bence...
    Keyif BMW'Dir...

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı takres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın orijinalinde olmayan birşeyi kusur olarak yazmaları gayet mantıklı bence...
    serhat hocam kusur değil de ek aksesuar yada kullanıcı aksesuarı deseler..çünkü kusur kelime anlamı gereği pek de fazla uymuyor gibi sankim..

Serhat Serhat
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serhat hocam kusur değil de ek aksesuar yada kullanıcı aksesuarı deseler..çünkü kusur kelime anlamı gereği pek de fazla uymuyor gibi sankim..

hocam xenon far da aksesuar ama tamamen kaza sebebi merceksiz xenonlu araçlar asla muayeneden geçmemeli ve kesinlikle ceza vs verilmeli...
    Keyif BMW'Dir...

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

hocam xenon far da aksesuar ama tamamen kaza sebebi merceksiz xenonlu araçlar asla muayeneden geçmemeli ve kesinlikle ceza vs verilmeli...
    haklısın merceksizlerin bende geçmemesinden yanayım ama sistemi güzel mercekli xenonların bir kusuru yok diye düşünüyorum..hani bu arabada yoktu eklenmiş diyipde kusurlu saymak da biraz ağır gibi..bmw nin ruhsatına arkadaş yazdırmıştı çelik jant body kit falan filan ağızlarını açamadılar..

Serhat Serhat
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın merceksizlerin bende geçmemesinden yanayım ama sistemi güzel mercekli xenonların bir kusuru yok diye düşünüyorum..hani bu arabada yoktu eklenmiş diyipde kusurlu saymak da biraz ağır gibi..bmw nin ruhsatına arkadaş yazdırmıştı çelik jant body kit falan filan ağızlarını açamadılar..

yasal prosedür zaten öyle ruhsata işlettiğiniz sürece sorun yok sonradan yapılan mercekli farlarda yükseklik ayarı olmuyor diye biliyorum o da sıkıntılı bence...
    Keyif BMW'Dir...

Erhan YALÇIN
    Farklı sadece_erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34BLP269
    Edilen teşekkür: 297

sonradan yapılan mercekli farlarda yükseklik ayarı olmuyor diye biliyorum o da sıkıntılı bence...
    yükseklik ayarı bütün farlarda var ama özellikle angellardakiler pek kullanışlı değil, ayarlaması oldukça zor. daylightların ayarı zor mu bilmiyorum. ama orjinal fara yapılan bi-xenon modifiyesinde bi-xenonmercekler orjinal reflektöre monte edildiği için yükseklik ayarı ve konsoldan kontrol edilebilen orjinal yükseklik motoru çalışıyor.

muayneye
    cam filmi
    bi-xenon far
    çelik jant
    logosuz panjur

ile girsek nolur?
    Konu sadece_erhan tarafından (10/04/2011 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.

Suat ALEMDAR
    SUADOW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    54 SU@T 08
    Edilen teşekkür: 55

Alıntı kara kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başlıktanda anlamışsınızdır sevgili dostlarım.dun aracımın 2. muaynesi için esenyurt muayne istasyonuna gıttım..saat 12.30 a randevum vardı ve harclar vs yatırdıktan snra arcımı muayneye soktum..okadar emındımkı gecmesınden..aonuç husranla bıttı ne yazıkkı..aracımda bulunan sonradan takılan stabella yanı ferrarı kornası dediğmiz korna yuzunden aracım muaynede ağırkusurlu olarak gorundu ve ne yazıkkı muayneden gecemedı..ne yapsam ne atsem ıkna edemedım..beylikdüzü sanayi sitesine gidiptrıskadan bı korna takıp tekrar muayneye sokmak ıstedım ama işgüzar elektrıkçı bende çıkma standart bir korna için 50 lira istiyenci daha beter sınırlenıp.evin yolunu tuttum.orjınal kornası zaten evdeydi bugun taktım yarın tekrar gıdıp ruhsata etıketı yapıştırtcam.
    sizinde aklınızda bulunsun korna sıkıntılı bı durum gıderken orjınal kornalarınızı takıpta gıdın muayneye..
    Hayret birşey...
    Tamamen aracı incleyen memurun eşref saatiyle ilgili...
    Ne arabalar geçiyor...

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

bende daylight var bende hafifden tırsıyorum
    TSİ Jetta.

suleyman şen
    34 BU 2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 bu 2694
    Edilen teşekkür: 16

okulum kurkoy de oldugu ıcın oradakı tuvturke gıdıyorum ve arabada 4 numara fılm falan korna var herturlu gecırıyorlar muayeneden babamın arabasının 1 farı az yandıgı halde bıle hafıf kusurlu olarak gectı dengesızler

murat imre
    operatormurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35ufc68
    Edilen teşekkür: 1038

onur kardeşim 2009da ilk muanesinden ferrari kornasıyla(stebell marka) geçtim izmir sarnıç muayene istasyonundan,ferrari kornasıyla geçemiyorsan ,gıcıklığına bir lamborghini yada masserati kornası bulup takacaksın muayeneden geçincede bu kornalarla nasıl geçti diye ortalığı birbirine katacaksın...
    punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Hem angel hem xeno hem ferrari ile geçtim kimi takıyor kimi geçiriyor adamın o anki psikolojisi ile alakalı , sabah hanımı ile kavga etmişse geçirmeye biliyor

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

sonradan öğrendimki..esenyurt muayne istasyonu buyuk bir ceza almış..muayne sartlarını tam olarak yerıne getırmedıklerınden dolayı..oldukça esnek davranıyorlarmışş..işletmenin feshedilmesi gibi bir durum söz konusu olunca işletme sahibi halıyle işi sıkı tutmaya başlamış..anlaşilan bu da bizi buldu...
    ilk muaynede camımda film vardı hafıf kusurlu olarak geçti..bu sefer filme değil ama kornaya takıldılar..artı birde debriyaj, frenve gaz pedallarında orjınal spor alemınyum pedal takımı var..kornaya ek olorak debriyaj,fren ve gaz pedallarının ust lastıklerı olmadığından hafıf kusurlu olorak görünmüş..raporda

onrky
    1.4 starjet 95hp

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

arkadaşımın aracında 16" jant camlar film app plaka vardı yangın söndürme tüpü, ilk yardım seti yoktu ama arac muayeneden geçti ve korna da orjinal deil ama markasını bilmiyom. muameleciler bu işi hallediyo uğraşmayın derim bence

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

birdahaki muaynende eskı muaynenın sahte olduğu patlamasında....2 gün gittim en az 10 kişi gördüm sahte muayne mağduru....ikikere giderim sağlam olur eski aracımda sahte muayne olayını yaşamış biri olorak ne kadar zahmetli ve sıkıntılı bir durum olduğunu aramızda mutlaka bilen birileri vardır ..ama yaşamayan bilmez gercektennn..allah kımsenın basına vermezınn...

buarada xenon far,2 numara camfılmi dahil,spor helozen yay,17' jant hepsini sordum sıkıntısız gecmekte muayne yaptırcak arkadasların bılgısıne
    Konu kara kız tarafından (13/04/2011 Saat 12:22 ) değiştirilmiştir.

onrky
    1.4 starjet 95hp

Sayfa 2/2 İlkİlk 12