napalım bea:) benim plakaya baksana sen 09 :D ailem aydında oturduğundan oraya gidiyoruz 20 sene de yaşayınca artık elektrikçisi ustası motorcusu hepsini tanıyorsun:)
Printable View
ya siz angelları baya beğenmişsiniz. junyan değil mi abi. ben hiç sevmedim o angelları. 4 ay kullanıp sattım. şimdi bi-xenon yaptım. şöyle deyim, angel 1 kere aydınlatıyorsa bixenon 10 kere aydınlatıyor. far motoru falanda gayet aktif. angellarada takılabiliyor. far motoru ama ettiğiniz masrafa değmez. orjinal farlarıız duruyosa angellarınızı satıp üzerine 200 koyun bi-xenon far yaptırınn abi, hem far motorunuz aktif olsun, hem gece önünüz aydınlık olsun.
arabanın orijinalinde olmayan birşeyi kusur olarak yazmaları gayet mantıklı bence...
haklısın merceksizlerin bende geçmemesinden yanayım ama sistemi güzel mercekli xenonların bir kusuru yok diye düşünüyorum..hani bu arabada yoktu eklenmiş diyipde kusurlu saymak da biraz ağır gibi..bmw nin ruhsatına arkadaş yazdırmıştı çelik jant body kit falan filan ağızlarını açamadılar..
yükseklik ayarı bütün farlarda var ama özellikle angellardakiler pek kullanışlı değil, ayarlaması oldukça zor. daylightların ayarı zor mu bilmiyorum. ama orjinal fara yapılan bi-xenon modifiyesinde bi-xenonmercekler orjinal reflektöre monte edildiği için yükseklik ayarı ve konsoldan kontrol edilebilen orjinal yükseklik motoru çalışıyor.
muayneye
cam filmi
bi-xenon far
çelik jant
logosuz panjur
ile girsek nolur?
bende daylight var bende hafifden tırsıyorum :)
okulum kurkoy de oldugu ıcın oradakı tuvturke gıdıyorum ve arabada 4 numara fılm falan korna var herturlu gecırıyorlar muayeneden babamın arabasının 1 farı az yandıgı halde bıle hafıf kusurlu olarak gectı :D dengesızler
onur kardeşim 2009da ilk muanesinden ferrari kornasıyla(stebell marka) geçtim izmir sarnıç muayene istasyonundan,ferrari kornasıyla geçemiyorsan ,gıcıklığına bir lamborghini yada masserati kornası bulup takacaksın muayeneden geçincede bu kornalarla nasıl geçti diye ortalığı birbirine katacaksın...
Hem angel hem xeno hem ferrari ile geçtim kimi takıyor kimi geçiriyor adamın o anki psikolojisi ile alakalı , sabah hanımı ile kavga etmişse geçirmeye biliyor :D:D
sonradan öğrendimki..esenyurt muayne istasyonu buyuk bir ceza almış..muayne sartlarını tam olarak yerıne getırmedıklerınden dolayı..oldukça esnek davranıyorlarmışş..işletmenin feshedilmesi gibi bir durum söz konusu olunca işletme sahibi halıyle işi sıkı tutmaya başlamış..anlaşilan bu da bizi buldu...
ilk muaynede camımda film vardı hafıf kusurlu olarak geçti..bu sefer filme değil ama kornaya takıldılar..artı birde debriyaj, frenve gaz pedallarında orjınal spor alemınyum pedal takımı var..kornaya ek olorak debriyaj,fren ve gaz pedallarının ust lastıklerı olmadığından hafıf kusurlu olorak görünmüş..raporda
arkadaşımın aracında 16" jant camlar film app plaka vardı yangın söndürme tüpü, ilk yardım seti yoktu ama arac muayeneden geçti ve korna da orjinal deil ama markasını bilmiyom. muameleciler bu işi hallediyo uğraşmayın derim bence
birdahaki muaynende eskı muaynenın sahte olduğu patlamasında....2 gün gittim en az 10 kişi gördüm sahte muayne mağduru....ikikere giderim sağlam olur eski aracımda sahte muayne olayını yaşamış biri olorak ne kadar zahmetli ve sıkıntılı bir durum olduğunu aramızda mutlaka bilen birileri vardır ..ama yaşamayan bilmez gercektennn..allah kımsenın basına vermezınn...
buarada xenon far,2 numara camfılmi dahil,spor helozen yay,17' jant hepsini sordum sıkıntısız gecmekte muayne yaptırcak arkadasların bılgısıne