2011 g.p aracım var.benzinle baş edemeyince landi renzo taktırdım.eksozdan ses dizel gibi çıkıyor.ama otomatik araç da hiç sorun yok.tasarrufa gelince.270 krş tan 160 krş düştü.çok memnunum.
ne kadara nerde takdırdınız landi renzoyu..blu (ekonomik) olandanmı taktırdınız.
valla ben bugün ankara tanotoda landirenzo taktırdım fiyat 1500 lira herhangi bir problem gözükmüyor ama sanki banada gaza sanki biraz geç geçiyormuş gibi geldi onun dışında benzinle arasında bir fark göremedim şuan için bu arada aracım dualogic vites
hocam start stop için bir ayarı var mı? tekrar çalışınca benzine mi geçiyor gazla mı devam ediyor
ayarı yok benzinle çalışıyor sonra geri gaza geçiyor.
enjektör bosh olan mı? sesi nasıl
benzin olayı kötü olmuş o yaolsun yinede bakalım ne kadar yakacak merak ediyorum acaba nasıl çıkacak diye benimkide dualogic
bosh diye biliyorum ama enjektörler gözükmüyor bilemotorun arda tarafında kalıyor sesli çalışıyor doğru ama aracın içine gelen ses rahatsız etmiyor
motordan da ses geliyor zateniyi bir yalıtım yaptırmak lazım...
tekrardan hayırlı olsun, soru işaretlerini zaman içinde iyice öğreniriz![]()
teşekkür ederim yardımım olduysa ne mutlu adamlar 20 liralık gaz almış bende 50 liralık daha aldım 70 liraya depo fullenmiş oldu valla bu bile insanı mutlu ediyor en son benzinle fullediğimde 160 liralık benzin almıştım psikolojik olarak bile rahatlattı![]()
bu arada simit depo değil mi?
Beyler bu iki markaya o kadar para vereceginize italyan marka ECOTECH var ben bundan taktırdım on numara hiç sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
hocam normalde brc de taktırabilirim ama servis bir tek landi takıyor garantili
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri