izmitte 120tl kastamonuda 100 tl samsunda 120+ işçilik istemişlerdi yaklaşık bir ay kadar önce...
Printable View
izmitte 120tl kastamonuda 100 tl samsunda 120+ işçilik istemişlerdi yaklaşık bir ay kadar önce...
sağlam pilastikmi saçmı nedir ?
mustafa bey muhafazanın malzemesi plastik mi?..Yok sa sac mı?..
Opar ın sitesinde ürünü arattım Evo ya ait herhangi bir karter muhafazası yok! GP ye uygun var parçanın fiyatıda 85 lira 15 lirada klipsleri olsa (ki ayrı satılıyormuş fiyatın yeni satış taktiği herhalde) totalde 100 lira. Kavaklıdere müslüm abi işçilik almadıklarını toplam fiyatın Karter+klipsleri 140 lira tuttuğunu ama ufak bir indirim yapabileceğini söylediler. Bakalım arka kapı menteşesimidir nedir o nu bekliyorum gıcırtıdan dolayı değişecek o sırada muhafazayıda takıcaz mecbur. Evet muhafazanın malzemesi kalın plastik.
merhaba arkadaslar,ben de bugun kartalda medos otomotivde karter muhafazasını taktırdım 80 tlye.ayrıca birkac seyide kontrol ettirdim,calisan arkadaslar sagolsun cok ilgilendiler,iyi bir yer,öneririm.
Malzeme sert plastik, metal olursa ağır çarpmalarda alttaki bi dünya yere zarar verir diyorlar, bir yaptırımı olmayabilir, çünkü araç fiyatlarında bile bayiler belli kotayı doldurduklarında istedikleri fiyata aracı verebilirlermiş fiat müşt hiz den bizzat öğrendim.
dün aldığım bir bilgi.
karter muhafaza + boya koruma + motor koruma + ön cam su kaydırıcı 400 tl kampanya