Maalesef Evo için benzinli dizele olmuyor diyorlar. Grande için nasıl bilmiyorum
Printable View
Maalesef Evo için benzinli dizele olmuyor diyorlar. Grande için nasıl bilmiyorum
Usta öncelikle hayırlı olsun, ancak ben de önceki aracımda taktırmıştım, aracı satın alan kişi demişti ki; kendi aracına taktırdıktan sonra yetkili ve iyi bir servis görevlisi (opel insigniası varmış onun ) bunlarda önden sert çarpışmalarda motor yere düşüyor, kartel muhafazası ise motorun yere düşmesini engelleyebilir demişti, bende düşündüm taktırmama rağmen keşke taktırmasaydım dedim içimden, ben ise 100 TL ye taktırdım Kastamonu Gözde Oto Servisinden işçilik dahil ve 6 taksit BİLGİLERİNİZE...
Ya bilemiyorum artık dayanır mı dayanmaz mı ama sonuçta Allah korusun çarpmanın etkisiyle o an düşmeyecekse motor, motor düşürme özelliğinin bi manası kalmaz ve Allah korusun ki aracın içine ciddi hasar verecektir, bende daha önce den duymuş olsaydım veya aklıma gelseydi inanın taktırmazdım, önceki gp ye de taktırmıştım, tabikide bende iyi olsun ve hatta kir ve ses olayını da çözer diye taktırmıştım ama, bu konu yani taktırmamak mantıklı geldi , ama yapcak bişi yok
Alü Uğurluya mail gönderdim bakalım cevap vereceklermi
paylaşırsanız sevinirim hocam gelen cevabı
benimde bildiğim kadarıyla evo karter koruma pahalı grande karter koruma daha ucuz fakat dizeller için üretim yok!
ben evoma grande için olandan taktırıcam fakat takmak için delik falan açıyolar diye biliyorum yani merak ettiğim evosuna grande için olandan taktıranların görüşleri nasıl? memnuınlarmı bi sıkıntı oldumu ??
Hayırlı olsun, çok iyi yapmışsınız. En kısa zamanda bende taktıracağım.
güle güle kullan abi hayırlı olsun..
arkadaşlar bu motor düşme olayını banada söylediler. doğru yalan bilmiyorum gerçekten ancak ses olayını merak ettim önden gelen sesi gerçekten çok az da olsa etkilermi? pek hayal edemedim o yüzden soruyorum...
arkadaşlar bugün benim araca da taktılar.orjinal kartel muhafaza.aracım dizel ve takılan parça evo nun orjinal kartel muhafazası.
bende kartal medosda taktırdım . 100 tl işçilik dahil faturalı orj evo için dediler. montajda extra delik deldinizmi dedim yok dediler.
şimdi benim merak ettiğim grande dizeller için kartel muhafaza var mı yok mu....