usta haklı aynen öle . bence evo dizel için karter koruma vardır.
Printable View
usta haklı aynen öle . bence evo dizel için karter koruma vardır.
92 senesinde 91 İtalyan üretimi 92 çıkışlı Tempra 1.6 SX-AK almıştım,araba fuldü,birgün bakım için Bayrampaşa'daki bir servise götürmüştüm,aracı lifte kaldırdıklarında hem ben hem servis çalışanları hayret etmiştik,arabanın alt tarafı en önden arka tampona kadar kalın plastik muhafazayla kapalıydı,aracın altında açıkta kalan bir yer yoktu,o araçla eğimli yolda 215km görmüştüm,ondaki tadı hala birçok araçta bulamadım diyebilirim.
Şimdi bunu neden anlattım size,bir aracın alt tarafı ne kadar kapalıysa sürtünme kuvveti azalıyor ve araç son süratine daha kolay ulaşıyor hatta diğer alt tarafı açık olanlardan daha fazla hıza çıkıyor.Günümüzde Fiat ne yapıyor ? Böylesine güzel bir aracının alt tarafını tamamen açık bırakarak hem kötü bir görünüm sergilemesine sebep veriyor hemde aracın sürtünme katsayısı fazlalaşıyor,altı üstü 85 liralık bir plastik,bunun firmaya maliyeti en fazla 5 Euro dur....
Samet, bahsettiğin İstanbuldaki bayiyi aradım, evo için taktıyoruz diyen bayiyi.. Parça numarası istedim sana siparişi verecektim. Ancak evo ya özel bir koruma yok dediler benim de dediğim gibi. Geçenlerde bir müşterimiz geldi grande punto için olanından uyguladık dedi..
Şu an için EVO YA ÖZEL BİR KARTER KORUMA YOK ARKADAŞLAR...
banada evo için dediler. diğer taraftan baktığınızda bunun o kadar da önemi yok bana takılan korumada göze çarpan eğrelti birşey yok. yani grande ile evonun bazı parçalarıda ortak zaten .
güzel olmuş
bir de ben taktırabilsem inşallah :(
Evet arkadaşlar ben de taktıracaktım evo nun orjinal karter muhafazası yok demişlerdi. Ama parça birebir uyuyor ama işin kötü yanı sürücü tarafında teker arasında hafif boşluk kalıyor.Yolcu tarafında kayış koruma olduğu için sorun yok tabii....
%80 kapanıyor,buna şükretmek lazım...:)
Tabii tabii buna da şükür kedi girmesinde...benim arabada mart ayını geçirdiler maşallah. :D
usta merhaba muhafazayı bu gün taktırdım işçilik dahil 80tl ayrıca ilgileri hoşuma gitti.inşallah devamı gelir kartal MEDOSTA...
Merhaba,bize işçilikle 100 lira,sana 80,oh ne güzel memleket Fikret...:)
Usta fatura dahil.fatura elimde arma oto 130 tl demişti.her türlü aksesuar var.cam cıtası,kapı kolu,(krom)bagaj cıtası,ayna kapağı.....vs..(engin oran aksesuar bölümü)
bugun bende taktırdım bursa çalışkanelde
Böyle fiyat paylaşımları yaparsak,diğer arkadaşlar fazla para ödemek zorunda kalmazlar...
doğru söylüyorsun ..şimdilik yukarıda dediğim gibi gözlemliyorum.
Arkadaşlar ben de dün taktırdım gayet güzel oldu ama fiyat farklı 140 tl ödedim...itiraz ettim fiyat bu dediler...ne yapalım yedik kazığı..
Tutturabildiklerine .......