Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
52 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Evo hava kalite sistemi davası başlıyor

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Zafer abi, broşürün biyerlerinde fiat-tofaş bu özellikleri değiştirme hakkını saklı tutar tarzında bişey yokmu karınca duası şeklinde filan.

gerçi olsa bile yasal olarak böyle bi hakları yoksa oraya yazması bişey ifade etmez.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Hakkınızı hukuki yollardan aramanız çok güzel.İnşaallah davayı kazanırsınız.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

Helal olsun Zafer Abi. Arkandayız.. İnşallah lehine sonuçlanır yine...

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zafer abi, broşürün biyerlerinde fiat-tofaş bu özellikleri değiştirme hakkını saklı tutar tarzında bişey yokmu karınca duası şeklinde filan.

gerçi olsa bile yasal olarak böyle bi hakları yoksa oraya yazması bişey ifade etmez.
    tşkler arkdaşlar. ozan kardeşim yazmaz mı tabiki yazıyor. aynen şöyle yazıyor; tofaş gerektiginde teknik ve ticari nedenlerle bu broşürdeki özellik ve donanımlarla ilgili her türlü degişikligi yapma hakkına sahiptir..

degişiklik yapsın bişey demiyorum bunu alan bizlere duyurması gerekiyor. isterlerse aracın tüm özelliklerini çıkarsınlar umrumda bile degil... bize haber versinlerde ona göre bizde almayız.. yoksa kafasına göre bana var diyecek sonra hakkım var çıkartabilirim diyecek , bu broşürdeki özellikleri çıkartınca geriye bişey kalmıyor ki

ikinci mesele, aynı elimde ki broşürde hava kalite sistemini bir paragraf ballandıra ballandıra anlatan tofaş fiat, ( çünki onlarda bu sistemin araçta olmadıgını bilmiyorlardı) aynı broşürün başka sayfasında punto evo dynamicin dış tasarımı ile ilgili sayfada resmin altına şu ibareyi düşebiliyor; görseldeki metal görünümlü yan çıta türkiye pazarında satışa sunulmamaktadır...

yani sonuca gelirsek bir metal çıtanın türkiye pazarında satışa sunulmadıgını bilen fiat( ve bunu not olarak broşüre yazmıştır) hava kalite sistemini dynamic evolarda türkiye pazarına sunulmadıgı bilgisini atlamıştır...yada kendileride bu özelligin olmadıgını bilmemektedir...

şimdi soruyorum metal bir çıtamı yoksa hava kalite sistemimi daha önemlidir.. tofaş fiat bu büyük hatasını kabul etmedigi sürece davamın arkasında olacagım.. saygılarımla...

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

sakin karadas
    sakinkaradas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 141

kardeş mutlaka haber bekliyorum.bende gerekirse dava açacagım.ayrıca senin davanın sonucu zaten emsal teşkil edecek.bu yüzden beklemekte fayda var.

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

umarım sonuç lehine olur abi ama haber vermeksizin değiştirme hakkı yazıyorsa iş değişebilir...

Ramazan Erdemir
    skystar37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08
    Edilen teşekkür: 265

Pazartesi günü 12:30a kadar eğer fiat müşteri hizmetleri akü ile ilgili yaşadığım sorundan dolayı geri dönüş yapıp makul mantıklı bir açıklama yapmaz ise bende tüketici hakem heyetine gideceğim. Sonuçta bizleri güdülecek koyun gibi gören firmalara haklı olduğumuza inandığımız her konuda sıkıştırıp kanuni olarak hakkımızı ararsak eminim sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyecektir.

Zafer beyin yaptığı gibi hakkımız olan her konuda çekinmeden kanuni yollar ile hakkımızı aramamız lazım, haklıysak zaten kazanırız haksız isek nerde haksız olduğumuzu öğreniriz..

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Alıntı zafermutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar daha önce açılan bu konu hakkında bir süredir fiat ile görüşüyordum. ben arabayı alırken basılan broşürde ( ben arabayı alırken almıştım bende mevcut) hava kalite sistemi digital klimada oldugu açıkken belirtirken, benim bu özelligi görüp alma kriterlerimin arasındadır.. olmadıgını söylediler.. sonra borşürün faksını istediler gönderdim. sizin aldıgınız zaman bir yanlışlık olmuş broşür düzeltildi dendi.. bende olurmu benim bu aracı alma kriterlerimin arasında bu özelligin bulunması oldugunu söyledim.. firma araçta istedigi degişkligi yapabilecegini söylediler kanunen haklarıymış. bende bunu çıkarttınız diger özellikleride örnegin abs diz hava yastıgı gibi özellikleride istediginize göre çıkartabileceginizi mi söylüyorsunuz dedim.. evet firma araçta ki özellikleri istegine baglı çıkartabilir dedi.. son sözünüz bumudur diye sordum evet yanıtını aldım vede hukuki yolların açık oldugunu söylendi.. ben zaten tüketici hakem heyeti ile görüşmüştüm firmadan haber bekliyordum.. böylelikle pazartesi günü bu dava ya başlıyorum...
    Dava sürecinde durum nedir.heyetten olumlu yanıt aldınmı ? yani enazından seni haklı buldularmı ? son gelişmlerden bizi haberdar et.bekliyoruz.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222

bendede dynamic versiyon var dijital klimalı. inşallah dava lehinize sonuçlanır bizim içinde emsal olur Zafer Bey.
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

ZAFER MUTLU
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah

arkadaşlar hakem heyeti tüketici mahkemesine havale etti, davanın parasal degeri hakem heyetini aşıyor. burda bir sorunum var dilekçe hazır durumda avukat ile ilerlemeyi planlıyorum. zamanım olmayacagından ilgilenmesi için.. sorun ise delil kısmına ekliyecegimiz son delil servis veya firmadan gelecek olan hava kalite sisteminin olmadıgına dair belge.. ben aracı servise bu nedenle soktum yalnız merkez böyle bir yazının servisin vermesine karşı çıkmış.. dolayısıyla son delilim yok. yaptıgımız görüşmeler sonucu yazıyı servis degil merkez verecekmiş... servis merkeze yazı yazacak merkez satıştan katalog dışında kimin söyledigini araştıracak( yani suçlu arıyor) satışta beraber baktık çocugun suçu yok severimde kendisini.. bana yazıyı önümüzde ki hafta verecekler.. işte satıştakini suçlayacaklar büyük ihtimal buda benim canımı sıkıyor. suçsuz ekmegi için çalışan bişrinin suçlanması... ama kendilerini aklamak için eger fiat, bir çalışanını suçlarsa internet ortamından ne kadar kişi varsa dava açması için elimden geleni yapacagım.. olay orya gidiyor benden size bu bilgiyi veren kim vesaire diye sordular, satış danışmanıda iyi çocuk dogru şekilde broşürden baktık var yazıyor dedi.. ama benim canım sıkkın işte...

Hakan Tekpınar
    blk_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    10 HT 543
    Edilen teşekkür: 90

Hocam bu hava kalite sistemi nedir aydınlatırmısınız ben pek anlayamadım bendede evo var digital klimalı oyüzden soruyorum..

Hakan Arda
    Ardevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    Edilen teşekkür: 110

Alıntı blk_hakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bu hava kalite sistemi nedir aydınlatırmısınız ben pek anlayamadım bendede evo var digital klimalı oyüzden soruyorum..
    https://forum.grandepuntotr.com/gene...ellik-aqs.html

.

fikret gümüş
    fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55
    Edilen teşekkür: 447

arkadaşlar merhaba .aracı alacağım bayiden yeni geldim.ZAFER beyin meselesini bildiğim için araçta özellikle HAVA KALİTE SİSTEMİNİ sordum.dijital klimanın çalışması ile bilgi verdi .anlatığınıda anlamadım.

ZAFER MUTLU
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah

varmı dediler yokmu dediler. digital klimanın özellikleri farklı buna eklenecek bir sensör ile hava kalite sistemi çalışıyor.. eger hala var diyolarsa bu fiat hiç kimseyi iplemiyor..

fikret gümüş
    fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55
    Edilen teşekkür: 447

zafer bey sadece bu kadar konuşma geçti aracı teslim almaya gittiğimde bunun üzerinde duracağım.

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Alıntı OPTS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiat müşteri memnuniyeti berbat tüm ekiplerine müşteriyle nasıl konuşulacağını öğretmeli. (Tabiki istisnalar vardır bazı kişiler alınmasın)
    Müşteri temsilcisine bir şey soruyorsun birilerine sorup aldığı cevabı iletiyor. Maden bu cevapları veremeyecek cevap verebilecek adamları oturt telefonun başına ya da eğit.
    Amaç sadece satış olmamalı yoksa bir kere satarsın. Ama memnuniyet olursa ömür boyusatış yaparsın.
    Bende hep bunu anlatmaya çalıştım ama sitedeki arkadaşların bazıları bana karşı çıkıyorlar. Eminim onlar müşteri hizmetlerindeki çalışanlarla sorunları olupta karşı karşıya gelmediler. Başından savıp mahkeme yolu açık diye kestirip atıyorlar.

samet k.
    samprik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Plaka
    16 GK 447
    Edilen teşekkür: 136

inşallah dava kazanılır bu da emsal olur ve artık fiat saçmalıklarından vazgeçer
    ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar

BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!

iNaDıNa T-e-X-a-S

ismail sezer
    Taykel sezerism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    17 NH 501
    Edilen teşekkür: 94

Teknik Konu Punto evo

Fiat müşteri hizmetleri servislere yönlendiriryor . Müşteri hizmetlerinden pek sonuç alınmaz.

ismail sezer
    Taykel sezerism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    17 NH 501
    Edilen teşekkür: 94

Teknik Konu

Arkadaşalar fiat yeni bastığı kullanma kitapçıklarında bu konuya hiç bahsetmemiş ve de değinmemiş , 2012 lerde yok .
    Konu sezerism tarafından (18/10/2011 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Eksik Cümle.

Tahsin .
    Mugen_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 104

Bende aracı teslim almaya gittiğimde satan arkadaş özelliklerini anlatıyor ... işte bu cam buharını alır bu arka cam rezistantı v.s. v.s. en son bu hava kalite sistemine geldi .. işte tünele filan girdiğin zaman bu aracın içindeki havayı sirküle eder temiz hava sağlar.. şimdi klimanın üzerinde o sembol var ( araç resimli ) led ışığı yanıyor sürekli bu olduğu anlamınamı geliyor? yoksa farklı bi şekilde göstergede belirtmesimi lazım.. bilen arkadaşlar bilgi verirse memnun olur.. tşk.ler..

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon