Zafer abi, broşürün biyerlerinde fiat-tofaş bu özellikleri değiştirme hakkını saklı tutar tarzında bişey yokmu karınca duası şeklinde filan.
gerçi olsa bile yasal olarak böyle bi hakları yoksa oraya yazması bişey ifade etmez.
Printable View
Zafer abi, broşürün biyerlerinde fiat-tofaş bu özellikleri değiştirme hakkını saklı tutar tarzında bişey yokmu karınca duası şeklinde filan.
gerçi olsa bile yasal olarak böyle bi hakları yoksa oraya yazması bişey ifade etmez.
Hakkınızı hukuki yollardan aramanız çok güzel.İnşaallah davayı kazanırsınız.
Helal olsun Zafer Abi. Arkandayız.. İnşallah lehine sonuçlanır yine... ;)
tşkler arkdaşlar. ozan kardeşim yazmaz mı tabiki yazıyor. aynen şöyle yazıyor; tofaş gerektiginde teknik ve ticari nedenlerle bu broşürdeki özellik ve donanımlarla ilgili her türlü degişikligi yapma hakkına sahiptir..
degişiklik yapsın bişey demiyorum bunu alan bizlere duyurması gerekiyor. isterlerse aracın tüm özelliklerini çıkarsınlar umrumda bile degil... bize haber versinlerde ona göre bizde almayız.. yoksa kafasına göre bana var diyecek sonra hakkım var çıkartabilirim diyecek , bu broşürdeki özellikleri çıkartınca geriye bişey kalmıyor ki:D
ikinci mesele, aynı elimde ki broşürde hava kalite sistemini bir paragraf ballandıra ballandıra anlatan tofaş fiat, ( çünki onlarda bu sistemin araçta olmadıgını bilmiyorlardı) aynı broşürün başka sayfasında punto evo dynamicin dış tasarımı ile ilgili sayfada resmin altına şu ibareyi düşebiliyor; görseldeki metal görünümlü yan çıta türkiye pazarında satışa sunulmamaktadır...
yani sonuca gelirsek bir metal çıtanın türkiye pazarında satışa sunulmadıgını bilen fiat( ve bunu not olarak broşüre yazmıştır) hava kalite sistemini dynamic evolarda türkiye pazarına sunulmadıgı bilgisini atlamıştır...yada kendileride bu özelligin olmadıgını bilmemektedir...
şimdi soruyorum metal bir çıtamı yoksa hava kalite sistemimi daha önemlidir.. tofaş fiat bu büyük hatasını kabul etmedigi sürece davamın arkasında olacagım.. saygılarımla...
kardeş mutlaka haber bekliyorum.bende gerekirse dava açacagım.ayrıca senin davanın sonucu zaten emsal teşkil edecek.bu yüzden beklemekte fayda var.
umarım sonuç lehine olur abi ama haber vermeksizin değiştirme hakkı yazıyorsa iş değişebilir...
Pazartesi günü 12:30a kadar eğer fiat müşteri hizmetleri akü ile ilgili yaşadığım sorundan dolayı geri dönüş yapıp makul mantıklı bir açıklama yapmaz ise bende tüketici hakem heyetine gideceğim. Sonuçta bizleri güdülecek koyun gibi gören firmalara haklı olduğumuza inandığımız her konuda sıkıştırıp kanuni olarak hakkımızı ararsak eminim sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyecektir.
Zafer beyin yaptığı gibi hakkımız olan her konuda çekinmeden kanuni yollar ile hakkımızı aramamız lazım, haklıysak zaten kazanırız haksız isek nerde haksız olduğumuzu öğreniriz..
bendede dynamic versiyon var dijital klimalı. inşallah dava lehinize sonuçlanır bizim içinde emsal olur Zafer Bey.
arkadaşlar hakem heyeti tüketici mahkemesine havale etti, davanın parasal degeri hakem heyetini aşıyor. burda bir sorunum var dilekçe hazır durumda avukat ile ilerlemeyi planlıyorum. zamanım olmayacagından ilgilenmesi için.. sorun ise delil kısmına ekliyecegimiz son delil servis veya firmadan gelecek olan hava kalite sisteminin olmadıgına dair belge.. ben aracı servise bu nedenle soktum yalnız merkez böyle bir yazının servisin vermesine karşı çıkmış.. dolayısıyla son delilim yok. yaptıgımız görüşmeler sonucu yazıyı servis degil merkez verecekmiş... servis merkeze yazı yazacak merkez satıştan katalog dışında kimin söyledigini araştıracak( yani suçlu arıyor) satışta beraber baktık çocugun suçu yok severimde kendisini.. bana yazıyı önümüzde ki hafta verecekler.. işte satıştakini suçlayacaklar büyük ihtimal buda benim canımı sıkıyor. suçsuz ekmegi için çalışan bişrinin suçlanması... ama kendilerini aklamak için eger fiat, bir çalışanını suçlarsa internet ortamından ne kadar kişi varsa dava açması için elimden geleni yapacagım.. olay orya gidiyor benden size bu bilgiyi veren kim vesaire diye sordular, satış danışmanıda iyi çocuk dogru şekilde broşürden baktık var yazıyor dedi.. ama benim canım sıkkın işte...
Hocam bu hava kalite sistemi nedir aydınlatırmısınız ben pek anlayamadım bendede evo var digital klimalı oyüzden soruyorum..
arkadaşlar merhaba .aracı alacağım bayiden yeni geldim.ZAFER beyin meselesini bildiğim için araçta özellikle HAVA KALİTE SİSTEMİNİ sordum.dijital klimanın çalışması ile bilgi verdi .anlatığınıda anlamadım.
varmı dediler yokmu dediler. digital klimanın özellikleri farklı buna eklenecek bir sensör ile hava kalite sistemi çalışıyor.. eger hala var diyolarsa bu fiat hiç kimseyi iplemiyor..
zafer bey sadece bu kadar konuşma geçti aracı teslim almaya gittiğimde bunun üzerinde duracağım.
inşallah dava kazanılır bu da emsal olur ve artık fiat saçmalıklarından vazgeçer
Fiat müşteri hizmetleri servislere yönlendiriryor . Müşteri hizmetlerinden pek sonuç alınmaz.
Arkadaşalar fiat yeni bastığı kullanma kitapçıklarında bu konuya hiç bahsetmemiş ve de değinmemiş , 2012 lerde yok .
Bende aracı teslim almaya gittiğimde satan arkadaş özelliklerini anlatıyor ... işte bu cam buharını alır bu arka cam rezistantı v.s. v.s. en son bu hava kalite sistemine geldi .. işte tünele filan girdiğin zaman bu aracın içindeki havayı sirküle eder temiz hava sağlar.. şimdi klimanın üzerinde o sembol var ( araç resimli ) led ışığı yanıyor sürekli bu olduğu anlamınamı geliyor? yoksa farklı bi şekilde göstergede belirtmesimi lazım.. bilen arkadaşlar bilgi verirse memnun olur.. tşk.ler..