ya bana kalırsa delilik tamam arada bende basıyorum son nokta neyse gidiyorum düz yolda :) hızı bende severim
Printable View
fsm yolunda 180 i gördüm :) çektim ayağımı
acaba bizim multiairlermi sorunlu yoksa 75 multijetler ve fire lar bizim 105 lik multiair lardan daha hızlı ve seri ben çözemededim, marmaristen gelirken 1 Ağustos günü klima açıktı eşimle geliyorduk bagajdada 1 valiz ufak tefek çanta hediye toplasan 20 kg yük nedense yine 190 ı geçemedim, yani geçiyoda 192 felan sanırım :S garip
Maks hız: rüzgarsız ortamda, düz yolda, araçta 68 kg lık 1 kişi ve depoda 4/1 benzinle verilen değerlerdir. Ben bunu yabancı bir dergide okudum, kesin doğru bilgimi değilmi bilmem.
75 veya 77 lik bir evo veya punto düz yolda 190 felan yapamaz ( bu da benim kendi fikrim ) yapıyosada benim aklım yetmiyor
Dümdüz otobanda hatta viyadük üzerindeydim 195 i gördüm.yukardada belirttiğim uzun soluklu baya eğimli uzun soluklu inişaşağı otobanda yine ibre sona dayandı ve çektim ayağımı gazdan.
Ama aracımda remaping var olmasaydı bu hızları yaparmıydı bilemiyorum?
bizim arabalar neymiş böyle valla, ferrari porsche den pek farkı yok...
onur senin arabanın ürettiği güç 108 hp, düzlükte normal 195 çünkü kuzenimin c max te 190 gibi bir hızlı düzlükte gidebiliyor, ama diğerleri nasıl bu kadar ve daha fazla yapıyor? ya da bizim multiair ler nasıl daha fazla yapamıyor ben anlamadım, demekki ya biz hızlanmayı bilmiyoruz ya da sıkıntı var yada diğer fire ve multijet 75 lik çok daha farklı araçlar:S