Harikayiz arkadaslar...
Harikayiz arkadaslar...
bu konu için forum u yönetenlere destekleyen tüm forum arkadaşlarıma çok teşekür ediyorum Hak ergec cimrilerin hakkından gelir, Cehennem ateşi onlar içindir, Ne der,dili inciler sacan HZ.MUHAMMED, Çömert gavur cimri müslümandan yeğdir. Ömer Hayyam
Arkadaşlar, peki bir süre belirleyecek miyiz?
Yardımları ne zamana kadar temin etmemiz gerektiğini bilirsek
ona göre daha hızlı yol alırız düşüncesindeyim.
Özlemcim merhaba desteğin için teşekkür ederim... Zamanı 1-2 ay içinde olarak düşündük.. Apar topar bu işe kalkmıyalım dedik... Mesela nisan ortasında yada sonuna doğru toplanan kitap kıyafet kırtasiye malzemesi vs. lerle bizzat okula hep beraber gidip dağıtım yapılır hemde toplu gene buluşma olur düşüncesindeyiz...
Haklısın deniz ama genelde eski kitap ve önlükler okul içinde sirkülasyona uğruyor zaten...
Okey hacı
Hiç olmassa Tayfun öğretmenimizin İkitellideki okuluna kütüphaneyi kurmamız lazım...
Arkadaşlar öncelikle konu için herkese ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim.Hepsini okuyamadım ama bir öğretmen olarak çok duygulandım.
orçun hocam benim kütüphane daha anca kuruluo kitaplar falan geliyor yavaş yavaş sizlerden de kitap bekliyorum birde sınıflarımızda kitap sayımız çok düşük öğrencilerimize hep aynı kitapları okutmak zorunda kalıyoruz e tabi haliyle sıkılıyorlar ve okumak istemiyorlar..gelen kitaplar sadece benim sınıfıma değil bütün okula dağılacak emin olabilirsiniz her öğretmen arkadaşım yararlanacak inşallah..
arkadaşlar gerçekten çok sevindim yahu..fikret hocamın bir kıvılcımı herkesi ateşledi:)
Foruma ve insanliga yakisan bir kampanya soz konusu,emegi gecenlere-gececeklere kendi adima tesekkur ederim simdiden...
1 buyuk koli dolusu kitabi Bursaya bagli Kestel ilcesinde ihtiyaci olan bi okula gecigimiz gunlerde verdim,onumuzde daha sure var, belki yine toparlayabilirim bi miktar kitap...
konuyu canlandırayım dedim ne durumdayız arkadaşlar :)
En doğrusu, dosta düşmana iyilik etmen;
İyilik seven kötülük edemez zaten.
Dostuna kötülük ettin mi düşmanın olur:
Düşmanınsa dostun olur iyilik edersen .
Arkadaşlar konuyu biraz canlı tutup hafta sonunda belki elimizden gelebileceği kadar bir şeyler yaparız diye Ömer Hayyam;dan bir dörtlükle merhaba demek istedim!
fikret hocam bende sana yazıcaktım şimdi sayfayı bulmuşsun güzel :)
evet bu siteler konusun da pek iyi degilim konu açma başlıgına girin ce buldum.MERHABA
hadi bakalım arkadaşlar....
Öncelikle herkese merhaba,
Bu kampanya gerçekten çok güzel ve çok hayırlı bir amaç için yapılmaktadır. Kampanyayı başlatan ve birşeyler yapılması için elinden geleni yapmaya çalışan herkese teşekkür etmek gerek. Hepimiz elimizden geldiğince etrafımızda bu yardım kampanyasını duyurmalı ve toplayabildiğimiz kadar yardım malzemesi toplamalıyız. Ancak etrafımızdaki insanların bu uğraşın ne kadar ciddi olduğunu anlayabilmesi için ilk başta yardım yapılacak okulun açık adı ve adresi, irtibat kurulacak kişinin iletişim bilgileri, yardımların toplanacağı son tarih vs. gibi bilgilerin netleştirilip bilgilendirilmesi gerekiyor. Ki bizde facebook olsun, işyerimizde olsun, özel hayatımızda olsun bu kampanyayı yazılı ya da sözlü olarak etrafımızda paylaşabilelim. Hatta grafik konusunda iyi olan arkadaşlar ufak bir tanıtım afişi tarzında birşey yapabilirse bu yardım sadece forumla sınırlı kalmaz ve birçok insan yardım kampanyasına katılabilir. Bir kişi fazla olsa ne olur demeyip ulaşabildiğimiz kadar kişiye ulaşmamız gerek. Sadece 1 tane bile kitabın ya da bir çift ayakkabının o ufacık çocukları ne kadar mutlu edeceğini tahmin bile edemeyiz.
Yanlış birşey söylediysem affola, bu hayırlı işte hepimizin parmağı olmasını diliyorum..
arkadaşım merhaba gösterdigin ilgiye teşekür ederiz.bu konuyla forum yöneticileri ilgileniyorlar ayrıca daha önceden tecrübeliler. söylediklerini muhakkak dikkate alacaklardır.teşekürler
Ben teşekkür ederim Fikret abi. Böyle güzel şeyleri sürekli yapmamız gerekiyor. Sizin vasıtanızla güzel bir iş başaracağız inşAllah.
Buna birey olarak bizlerin toplum olarak her kesimin ihtiyacı var (DÜŞÜNMEKTEN UTANMIYORSAN,SÖYLEMEKTENDE UTANMA) düşünen ve söyliyen olmak için.
arkadaşlar konuyu güncel tutmamız lazım... 10-15 kişiden başkası yazmıyor...
okulların süresi azalıyor tespit acısından .acaba Eser bey şu ana kadar mevcut olanları (kitap,adet olarak,diger gerecler) bunu günlük olarak forum sayfalarında belirtsekmi
herkes topladığını veya göndereceğini belirtmesi güzel olur...
arkadaşlar konuyu başından beri takip ediyorum... Orçun abi ile de bir görüşmem oldu. kalabalık ve istanbul'un her yerine konuşlanmış bir şirkette çalışıyorum. herşey iyice şekillendikten sonra bende elimden geleni yapacağım. benim gibi düşünen arkadaşlar olabilir. bu yüzden irtibat, okul adı gibi bilgilerinde en başta yazılması iyi olur... şu an sadece ikitellide bir okul adını biliyorum o kadar. daha fazla bilgi daha sağlıklı olur.
merhabalar tekrardan..şu an için gündemde olan okul sanırım benim okulum..okulun açık adı: MUNİS FAİK OZANSOY İLKÖĞRETİM OKULU İKİTELLİ-KÜÇÜKÇEKMECE
iletişim: Tayfun AYDIN(tayfux) (4-C Sınıf Öğretmeni)
adresi şçyle anlatayım mahmutbey çıkışında 212 alışveriş mağazası var onun tam karşısında peugeot satış merkezi var onun hemen arkasında mehmet akif mahallesinin içinde kalıyoruz.
Arkadaşlar konuya ilgi çok az,bu kadarla sınırlı kalmamalıyız. Ben elimden geldiğince sözlü olarak etrafıma duyurmaya ve istemeye başladım, kısa bir zaman içerisinde toplamaya başlayağım gibi inşAllah. İrtibatta olduğum kişilerede güzel bir mail hazırlayıp atmayı düşünüyorum, onlarda şirketlerinde paylaşacaktır, bu yönde elimden geleni yapacağım. Hemen kısa zamanda birşey olması pek mümkün gibi değil ama sabırla çalışmamız gerek, 2-3 hafta içinde güzel bir yardım toplayabiliriz gibime geliyor. Net iletişim bilgileri olması çok güzel, düzgün bir mail hazırlayabilirsem sizlerle de paylaşacağım, işlerim ve derslerimden vakit ayırıp elimden geleni yapmaya çalışacağım.
cihan hocam süpersin bende en yakın zamanda okulumda size çay içereceğim günü bekliyorum :)
inşAllah Tayfun öğretmenim inşAllah :) O çocukların mutlu gözlerini görelimde,gerisi her zaman yapılır :) En kısa zamanda facebook ve mail adreslerimizden paylaşabileceğimiz bir mail hazırlamaya çalışacağım.
Arkadaşlar merhaba,
Şöyle bir mail hazırladım, çoğunluk onay verirse tanıdığımız herkese gönderelim derim.
Geleceğe Işık Tutuyoruz.
İhtiyacı olan çocuklarımız için elimizi taşın altına koyuyoruz.
Arkadaşlar, bizler forum.grandepuntotr.com üyeleri olarak öğretmen olan üye arkadaşlarımız ve bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızın vasıtası ile okullarda yardıma ihtiyacı olan çocuklarımız için yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız. İlk hedef olarak belirlediğimiz okulun ve ilgili kişinin bilgileri aşağıda yer almaktadır. Sizlerden hiçbir şekilde para yardımı talep etmiyoruz. Sadece o okulda okuyan 7-16 yaş arası kardeşlerimizin kullanabileceği okul malzemesi, kıyafet, mont, ayakkabı, atkı, bere, tişört vb. malzemelere ihtiyacımız var. Ayrıca okulda kurulmaya başlanan kütüphane için okumuş olduğunuz ansiklopedi, dünya eserleri, hikâyeler ve eğitim kitapları gibi kitap yardımlarınızı da bekliyoruz. Ailenizde, etrafınızda ya da iş yerinizde bu yardıma katılabileceğini düşündüğümüz yüzlerce insan var. Lütfen bu kampanyaya elinizden geldiğince destek olup ulaşabildiğiniz yere kadar ulaşmanızı önemle rica ediyoruz. Bir kardeşimizi, bir çocuğu sevindirip onların ihtiyaçlarını gidermenin vermiş olduğu mutluluk asla tahmin edilemez. Önemle rica ediyoruz, kesinlikle para yardımı kabul edilmeyecektir. Bunun yerine bir kalem kutusu, bir sulu boya, bir defter, bir atkı, bir mont alarak bunları bize ulaştırmanız bizi ve kardeşlerimizi oldukça mutlu edecektir. Kampanyamız İstanbul, Tekirdağ, İzmir ve Ankara şehirlerinde de başlatılmış ve gerçekten hayırlı bir amaç için yapılmaktadır. Bu yardıma el uzatıp, ufakta olsa katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkürler. Yarının yıldızlarına bugün biz ışık olalım arkadaşlar, zor durumdaki kardeşlerimize bir nebze de olsa umut olalım.
Yardım Yapılacak Okul: MUNİS FAİK OZANSOY İLKÖĞRETİM OKULU İKİTELLİ-KÜÇÜKÇEKMECE
İletişim: Tayfun AYDIN (4-C Sınıf Öğretmeni) - 05062036913
Adres: Mahmutbey çıkışında 212 alışveriş mağazası var, onun tam karşısında Peugeot satış merkezi var, onun hemen arkasında Mehmet Akif mahallesinin içinde kalıyor.
Kampanyanın detayları için bu maili size gönderen kişi ile ya da Tayfun öğretmenimiz ile irtibata geçebilirsiniz.
cihan hocam süper olmuş ellerine sağlık şutla maili :)
Tayfun hocam sağolasın :) Sitenin adresi de geçtiğinden yöneticilerimizde onay verirse öyle gönderelim. Ancak ben özellikle bir tarih aralığı belirtelim diyorum, maile de bu tarih aralığını eklersek çok daha ciddi ve hızlı olabilir.
Cihan, ellerine sağlık, harika olmuş...
Senin de söylediğin gibi yönetim onayından sonra çevremizdekilere
yollayabiliriz ve ben de tarihin acilen belirlenmesinden yanayım... ;)
evet haklısınız bencede tarih aralığını bir an önce belirlesek süper olcak bu arada bugün yönetici arkadaşlarla konuştum okulumuzda feci bir şekilde sıra ihtiyacı varmış..masa ve sıra..öğrencilerimiz 3 kişi oturuyor benim sınıfımda bir sırada 3 kişi oturuyor fakat diğer sınıflarda durum daha kötüymüş..
Tayfun hocam, şimdi anladığım kadarıyla okulda farklı ihtiyaçlar var. Şimdi bence siz okuldaki öğretmen arkadaşlar ve yöneticilerle bir görüşerek asıl ihtiyaçları belirleyin. Bu ihtiyaçlar arasından yapabildiklerimizi veya temin edebildiklerimizi yapalım, elimizden geldiğince destek olmaya çalışalım. Ama gereksinimler net şekilde belli olsun ki o yönde doğru yardımları yapalım diyorum.
Bu işler aceleyede gelmez arkadaşlar... Benim fikrim daha öncede belirtmiştim nisan mayıs gibi olmasından yanayım hatta mayısın ilk haftası 1 hafta senelik izine çıkacağımdan ve daha rahat koşuşturma imkanım olacağından Mayısın ilk haftası olsun derim...