anladım hocam ben bir sorayım müdüre hanıma hemen size dönerim..
Tayfun hocam bencede hesap numaralarını paylaşırsan iyi olur,vakti olmayan ama yardımda bulunmak isteyen kişiler bu şekilde yardımcı olabilir..Ya da daha önce dediğim gibi bir kişide toplanarak(en uygunu sende toplanması) malzeme,kıyafet vs temin edilebilir..Tahtakale'de ki toplu kırtasiye malzemesi satan yerler çok çok uygun fiyatlar sunmakta, hele ki böyle bir amaçla yaptığınızı söylediğinizde sağolsunlar onlarda 3-5 fazladan atıyorlar poşetlere, istenirse böyle de yapılabilir,isteyen okula da bağışalayabilir,önemli olan fayda sağlayacak yöntemin tercih edilmesi.
Yardimlarimizi tek okulla sinirlandirmayalim arkadaslar... Toplanicak olan kitap vs malzemeleri 2-3 okul olarak pay edelim...
Orçun abi elbette pay edelim,ancak şu an mevcut tek okul Tayfun öğretmenin okulu,başka okullar varsa değerlendirmeye alalım,bu konuda okul bildirmek ya da bizi yönlendirmek isteyen kişiler yardımcı olursa seviniriz. Ve pay durumu olacaksa bence maddi yardımlar her bölgede belirlenen kişide toplanarak malzemeler alınıp liste yapılsın ve sayıları toplayarak mümkün olduğunda eşit dağıtalım ya da özellikle diyelim A okulunda kitap,B okulunda kırtasiye malzemesi eksik,bu şekilde de bir dağılım yapabiliriz.
arkadaşlar hesap numarasını veriyorum:
DENİZ BANK
İBAN: TR 930013400000126959200001
HESAP NO:2470-1269592-352
MUNİS FAİK OZANSOY İLKÖĞRETİM OKULU İKİTELLİ/K.ÇEKMECE İSTANBUL
gncl
hocam hesap numaralarını aldık en kısa zamanda göndereceğim...
Tayfun hocam hesaba para göndermek mi daha uygun olur şu an için yoksa malzeme temini mi gerekli ? Ona göre hareket edelim.
okullar açılana kadar tüm yardımları tayfun hocaya gönderelim..
cihancım maddi yardım gelirse okulun aksayan yerleri falan tamirinde kullanılır yazın baya bir iş oluyor okulda boya badana falan filan..eşya bakımından müdüre hanım 2. el giyim eşyasına girmeyelim sıkıntı çıkıyor dedi.siz bilirsiniz yani nasıl uygun görürseniz..
ben 1 temmuz a kadar istanbuldayım her türlü yardımınızı gönderebilirsiniz sıkıntı yok..
arkadaşlar ne olursunuz yazın bu konuyu unutmayalım unutmayın ki biz sıcak havada denizimize girerken 5 yıldızlı otelimizde tatilimizi yaparken sokakta çöp toplayan yada okul masrafları için para kazanmak zorunda olan çocuklarımız var..tam destek gptr :)
Tayfun hocam,konuyu unutmadık,unutmayacağız inşAllah,ancak dediğin gibi herkes şu an tatilde,yılın yorgunluğuna göre gerçekten bu tatilde gerekli aslında..biraz motive olup bence Ramazan ayı ile birlikte çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğimize ben inanıyorum,Eylül ayındaki yapacaklarımızı unutmayalım :)
unutmadık konuyu aklımızsa... okullar açılana kadar yardım edeceğiz...
Arkadaşlar tekrarlıyorum belkide sıkıştırıyorum ama kusuruma bakmayın lütfen..Yazın tatilimizi yaparken çocuklarımızı unutmayalım konuyu canlı tutalım yeni üye olan arkadaşlarımızın da katılımı ile eminim ki eylülde güzel bir yardım organizasyonu gerçekleştireceğiz..
Güncel tayfun hocam merak etme :D
Ben elimdeki kitapların hepsini benzer kampanyalarda dağıttım. Maalesef elimde sırf teknik ve akademik kitaplar kaldı. Ancak etrafımdan bulabileceğim kitaplar olursa ben de destek olmak isterim..
Tabiki cem desteklerinizi bekliyoruz...
inanıyorum ki bu olayı güzel sonlandıracagız..
aynen abi
Tayfun abicim, kütüphanenin son durumu nedir ? Ben duruma göre kırtasiye malzemesi ya da kitaba yöneleceğim.
Bu konuyu untmayalim arkadaslar...
arkadaşlar dün müdüre hanım ile görüştüm özellikle maddi anlamda çok borcumuz var dedi okul komple boyanmış sıraların çoğu kırıkmış onların tamiratı ve boya masrafları için..ben hesap numarası vermiştim zaten o konuda yardımcı olunmaya çalışılırsa sevinirim..ister hesap numarasına isterseniz de bağış makbuzu karşılığı...çocuklar için ise 2.el eşya da sıkıntı çıkıyormuş onun için sıfır olursa daha iyi olur..birde kütüphane de şu an için kitap konusunda bir sıkıntı yok..
Tayfun hocam okul aile birliği yokmu sizin okulda?
orçun hocam okul-aile birliğinin okul kısmı var fakat aile kısmı olaya biraz ilgisiz malesef..yılda 30 lira topluyoruz bütün okullar 100-200 aylık toplarken onu bile alamıyoruz malesef onun için okul borç batağında..herkez okul milli eğitimin baksın okuluna diyor da malesef bakmıyor işte su,elektrik herşeyi okul ödüyor..
Tayfun hocam ben gonlumden koptugunca alisveris yaptim...kalem sulu boya dalan filan... yarin masukiye bulusmasina getiriyorum... istanbillu arkadaslara berecegim...onlar size ulastirir...
Tayfun abi o zaman ben maddiyat olarak birşeyler yapmaya çalışacağım..
evet uzun yıllar devlet okullarını çalışmış birisi olarak tayfun öğretmenin söylediklerine katılıyorum .hele okulların açıldığı şu günlerde bakanlık acıklama yapsada bağış alınıyor malesef birde milli eğitim para almak yok diyor .fakat yapılan bağışlardan pay alıyor.arkadaşların tekrar ilği göstereceğini umuyorum bende eser arkadadaşım gibi kitap ve kırtasiye olarak düşünmüştüm ve okulların acıldığı ilk hafta elimizdeki malzemeyi forum olarak okula götürmeyi arzulamıştım nakdi yardımın (hesap numarasına)yanı sıra böyle bir paylaşımı direk okula götürerek çoçuklarla bunu paylaşmak ve tayfun öğretmeni tanımak istemiştim elinde malzeme olan varsa forum kabul ederse bunları götürmek isterim (dileyen tayfun öğretmenle irtibata geçip onun adınada kargo ile gönderebilir..
.
cihan sana ayrıca çok teşekür ederim .bizzat kendin gidip yaptıgın yardımlar ve yapacağın yardımlar için binlerce teşekür...