Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
97 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Motorine büyük zam..04-03-2011

turker tosun
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    16 jht 38
    Edilen teşekkür: 288

benım colugumun cocugumun rızkını calıyorlar olay sadece petrol degıl her seyde var bu sabıt ucret ve ötv ye kdv uygulanması dılımde tuy kalmadı artık 290 na satılan 8 ay sonra mılyarlara el degıstırıyor devlet kıtlerı peskek cekılıyor ve hala mılletımız bu olayları gormuyor desteklıyor anlamıyorum

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Ham petrol vadeli işlemleri Perşembe günü Libya'nın barış planlarıyla 29 ayın en yüksek seviyesinden değer kaybetti.

New York Ticaret Borsasında petrol, Nisan ayı için %0.84 oranında değer kaybederek varil başına 101.58 Amerikan doları seviyesine geriledi.

Petrol, Libya'nın barış planlarıyla düştü Yazar ForexprosTR Haberleri
    I ' m c a p u l i n g . . .

BARIS UCAR
    suvari_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BD 1257
    Edilen teşekkür: 153

ohhhh gelsinnnn gelsinnnnnn 10 tl olsun

Suat ALEMDAR
    SUADOW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    54 SU@T 08
    Edilen teşekkür: 55

Hamd olsun... Türkiye'de yaşadığımız için... Türk olduğumuz için...

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

vanda eurodısel 3.82
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

Deniz Asil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864

Direk tüpraştan alabılsek keşke bı kaç kişi toplanıp bı tanker alsak

fırat ceran
    fcevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 21

Amac motorını benzıne yaklastırmak hatta ılerleyen zamanlarda hepmızı bunu goruces bazı ulkerlede olduğu gıbı motorın benzınden pahalı olucak bunun ıcın altyapı hazırlıyorlar

Deniz Asil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864

Neyin altyapısını olusturmuyorlarkı bu ıyı senaryo...Daha neler var neler

e ko
    shellcininabisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 277

arkadaşlar sorun aslında şu benim l devletim köşedeki bakkaldan, cafeden, pastaneden alamadığı vergileri (ki ödememek te mantıklı nasolsa AF çıkıyor BKNZ: TORBA YASA) e napıyor içki sigara PETROL memur bunlara yükleniyor. şimdi punto evo alırken bayiye şunu sordum sırf meraktan : NE KADAR DEVLETE GİDECEK? aldığım fiyat 29000 tl 7897 tl ÖTV + KDV ödeyeceğim. artı her sene 400 500 tl MTV artı her litre mazotta 2 - 2,5 tl vergi SANKİ P..... lerle beraber alıyoruz malum iki kelimeyi de siz ekleyin artık sonuna kısaltması "Q" ile biten.....

edit : Yukarıda bir arkadaşım yazmış yok T.Telekom şöyle idi böyle idi... Babam kaç 35 sene tüpraşta çalıştı. 4 senesi de koçla geçti... söylediği hep şudur : ASLINDA DEVLETLE ÖZEL ARASINDA FARK YOK.. DEVLET KARI YİYOR , ÖZEL İSE KARLA YATIRIM YAPIYOR... KOÇ TÜPRAŞI 1,3 MLY DOLARA ALDI.. 2. SENESİNDE 4 MİLYAR DOLARLIK FABRİKA YAPTIRDI BİZZAT BABAM YAPTI. fabrika ne yapıyor biliyor musunuz? KIRSAL MOTORİNİ EURO DİZELE ÇEVİRİYOR.. BABAM 2010 DA EMEKLİ OLDUĞUNDA o fabrika yeni bitmişti ve daha çalışmasına 6 ay vardı. ister inanın ister inanmayın ama çalışmayan fabrikanın 2017 YILINA KADAR yanlış duymadınız 2017 ye kadar ürünleri satılmıştı. KOÇ GRUBU TÜRKİYE DEVLETİNDEN DAHA MI BÜYÜK SORARIM SİZE BUNLARI YAPABİLİYOR DA BENİM DEVLETİM YAPAMIYOR?

edit 2: tüpraşın içini gören oldu mu bilmiyorum ama gözlerimle gördüm.. bilmem kaç tane gişe var her birinde tanker kuyruğu.. içeri girerken ücret ödüyorlar. ister inanın ister inanmayın ne çek ne senet ne vade ne kredi kartı.. KEŞ PARA KEŞ adam parayı ödüyor nakit içeri giriyor dolduruyor sonra yenisi sonra yenisi.... ALTIN YUMURTLAYAN TAVUK...

edit 3 : şimdi diyoruz yok mazot zammı yok bilmemne TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ELİNDE GELİR GETİRECEK HİÇ BİR VARLIK KALMAMIŞTIR. 70 KÜSUR MİLYON İNSANINDAN BAŞKA..... o yüzden bazıları zamanında şakşaklarken "NASOLSA KAR ETMİYOR" safsatalarını, şimdi onlar dahil CEZAMIZI ÇEKME ZAMANI... Ve malesef "SARI SAÇLI MAVİ GÖZLÜ ATAM'ın geleceği de yok bu sefer bizi kurtarmaya.."
    Konu shellcininabisi tarafından (04/03/2011 Saat 21:05 ) değiştirilmiştir.
    Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hakan T
    Solitude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 99

Yaşasın AQP !

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı Kronokrator Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar,

hükümetle alakası yok durumun. yani bende akpyi sevmem, oyda vermem. ama başbakan ben bile olsam yapılacak birşey yok. 65% vergi uygulanıyor. eğer bu vergi uygulanmazsa ülke batar.

diğer çoğu kalemden vergi alınamıyor. bu konuda da hükümeti suçlamak yetmez. çoğu iş yeri her ay sonu sağdan soldan fatura dilenir vergi ödememek için. hal böyleyken yapılacak pek birşey yok. adamlar bu vergiyi almak zorunda.
    Arkadasım az harcasınlar cumhuru reıs 30 mılyon dolar verıp ıkıncı savarona yaptıracagına yaptırmasın,(Sezer cok para dıye yaptırmamıs)basbakmayan her yıl kıcı rahat edecek dıye bakanları ıle beraber aracını degıstırmesın,sen devletı yoneyıtorsan sırf oy dıye alacaklardan vaz gecıp sonra zam yapıyorsan ben bunu cekmek zorunda degılım.Vergı alamıyorum dıyor sımsek neden pırlanta ve degerlı tastan vergı almıyorsun nedenmı recep efendının gelını ıthal edıyor bu kadar vergıye muhtac ısen benden alıyorsan ondanda al ,dısıslerı bakanı 30 mılyar kıra oduyor cebındenmı hayır hazıneden o evın kırası 30 mılyar degılmıs sırf kayserılı ıs adamı fazla kazansın dıye 5 lılyarlık rayıc bedelı olan kıra olmus 30 mılyar,Recep efendı yurt dısı gezısıne ailesindekı coluk cogucunu gorturup gezdırecegıne işe yarar adamlarla gıtsın,200 m camıye S350 ve 4 koruma aracıyla gelen arınc yurusun yada tek arabayla gelsın,her cımsa yada kandılde akp pmy burada camıde hepsındede ya merceds yada audı var ıkı koruma aracı ıle sen bukadar müsrüflük yaparsan kendı rahatlıgın ıcın bıryılda tabıkı artar carı acık %247 sonra bu musruflugunu nasıl kapatacaksın vergı ve zam ile,nerede ankara buyksehırın 1 trılyon kayıp parası yok melıh ne yaptıysa yapmıs ortalıkta yok gıt ondan hesap sor ,anayasa mahkemesı baskanı kendı yandası dıye % 100 zam yapmasın maasına memura % 5 onada yapsın ,anayasa ve hsyk ya kendı adalmarını doldurdu basbakmayan hepsının altına makam aracı verdı bırıne vermedı oda öncekılerden dıye bu para recebın cebındenmı cıktı benımmı
    Konu ZAK1980 tarafından (04/03/2011 Saat 21:17 ) değiştirilmiştir.
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

e ko
    shellcininabisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 277

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
    dostum kusuruma bakma ama imzandan alıntı yaptım..

ACABA YÜCE ALLAHIM BİZE BİR ŞANS DAHA VEREBİLİR Mİ? ÇÜNKÜ İŞİMİZ DUALARA KALACAK BU GİDİŞLE....
    Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?

cihan kesen
    speedy_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022
    Edilen teşekkür: 179

Alıntı taneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Petrol üreten ülke değiliz arkadaşım,ithal ediyoruz.
    Hangi hükümet gelirse gelsin fark etmez bu böyle gider.
    Benzine her hafta zam geldiği günleri unutmadık,enflasyonun 3 haneli olduğu ve zamla yatıp zamla kalktığımız günleri unutmadık,hastane ve ilaç kuyruklarını unutmadık.bu listeyi uzatmaya kalksak sayfa yetmez.
    Seçim vaadlerini bu ülke insanı artık yutmuyor.
    tamam ithal ediyoruz ama itahal edilen benzin vergisiz fiyatı nakliye benzinin maliyeti işlenişi pompacının karı vs... 1,20 TL vergili fiyatı 4,09 (95 oktan) bu kadr vergi olurmu ya? fiyatı 1,20 TL olan ürüne % kaç wergi koyarsanız 4,09 olur? ben söliyim % 340,83 bu bir vergi deil soygundur ya tabi bu böle sölenmiyoz şuanki fiyatın (4,09 TL) %70 i Vergi diolar bu sayede daha azmış gibi gözüküyo wergi
    benzinin fiyatını düşürmek istiyosalar wergiyi düşürcekler admlar bedava pompadan benzin werseler sadece wergisini öde deseler 3 lira, böle sey olurmu
    Konu speedy_16 tarafından (04/03/2011 Saat 22:00 ) değiştirilmiştir.

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

satılmadık bir gotumuz kalmışken halen neyin tantanasını yapıyoruz?? işte bu tantanaytı yapmamıza sebep olan zihniyetler yuzunden bu durumdayız!! bu sekilde giderse bizi cocugumuzu anamızı bacımızıda bir gun evlerimizden cıkarıp atacaklar ne kotuluklerle birlikte... bu durumlara gelmemize sebep olanlar huzurlu ölebilecekler mi yaptıkları hatayı anladıklarında????

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Hak ve Eşitlik Partisi - Osman Pamukoğlu Bir araştırın hem partiyi hemde genel başkanı. Geçmişi kahramanlıklarla dolu bir lider tertemiz bir parti. Ülkeyi kurtaracağına inandığım tek parti ve açıkçası oyum bu partiye. Belki iktidar olamaz ama CHP ve MHP den daha iyi muhalefet yapacağına eminim he neden iktidar olmaz dersenizde 2008 de kurulan parti ve tanınmıyor. Özelliklede tanıtmıyor basın. Fakat AB azınlık raporlarında ismi geçen tek partidir. Kurulduğu gün vatikan radyosunda "Türkler Diriliyor" diye bahsedilen partidir. Bence bi araştırın.. Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) | Resmi Websitesi

Adınızı düzgün giriniz. Soyadınızı düzgün giriniz.
    projist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 43

Alıntı Budweiser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hak ve Eşitlik Partisi - Osman Pamukoğlu Bir araştırın hem partiyi hemde genel başkanı. Geçmişi kahramanlıklarla dolu bir lider tertemiz bir parti. Ülkeyi kurtaracağına inandığım tek parti ve açıkçası oyum bu partiye. Belki iktidar olamaz ama CHP ve MHP den daha iyi muhalefet yapacağına eminim he neden iktidar olmaz dersenizde 2008 de kurulan parti ve tanınmıyor. Özelliklede tanıtmıyor basın. Fakat AB azınlık raporlarında ismi geçen tek partidir. Kurulduğu gün vatikan radyosunda "Türkler Diriliyor" diye bahsedilen partidir. Bence bi araştırın.. Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) | Resmi Websitesi
    dostum adam çok dürüst, parası da yok. ben oyumu veririm, verdirtirim ama böyleleri gelmez başa. 5 para etmez zenginlerin, rantçıların, akbabaların, şeriatçıların, terör sempazitanlarının, her "Allah" diyene inananların, tembellerin vb o kadar çok kişinin işine gelmez ki, zaten geriye oy verecek pek kimse kalmıyor...

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Bir fıkra var...
    Mazoşist sadiste 'vursana bana' demiş.
    Sadist gülmüş gevrek gevrek 'hayır' demiş...

Ben küfür etmiyorum artık..
    Hoşlarına gidiyor bunların...

Bu arada seçimler geliyor...
    Biz şimdi hepimiz balık hafızamızla sandığa gideriz...
    Atar tutarız...
    Sonra hep beraber küfrederiz...
    Oldu...Gözlerim doldu...

Başta kendim olmak üzere söylüyorum isteyen üstüne alınsın...
    Eşek olana semer vuran çok olur...

Murat ŞEKER
    Murat 1979 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 24

hala yok vergi alınmalıymış yoksa ülke batarmış zamlarda hükümetin suçu yokmuş vs vs... Ya yemin ederim insanlar bu kadar zır cahil bu kadar kör olamaz ya... Ya kardeşim vergi sistemini değiştir ben memurum çek elini benim cebimden patronlardan al ya allah aşkına en iyi muhasebecinin en çok kaçırabileni olduğu bir ülkedeyiz her bi halta el atan hükümetimiz bunada bi el atsın vargide de sürüm den kazansın aq ama bizim millete müstehak arkadaşlar zamlar gerekliymiş ülke batarmış hey allahım yarabbim şu meşhur köprü de ikinci kişi ye ihtitaç var çok bekliyoruz hikayesi varya tam ona layığız yazıklar olsun...

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

Alıntı nevarulan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konunun yeri burası değil. uzatmasa ne güzel olur bu muhabbet. zammı tartışın abi, başka şeyleri değil.
    Konuda şu anda benzim zammı tartışılıyor zaten? Siz ne olarak yorumladınız acaba merak ettim. Zammı benim babam yapmıyor ya, kimi konuşacak bu kadar insan?? Tabi ki de hükümeti konuşacağız, tabi ki de zamları yapanları eleştireceğiz.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

murat aras
    opexturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 83

Alıntı illisyonist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haber sitelerindeki yorumcular ben otobüsle gidiyorum sizde gidin falan yazıyorlar işte insanlar bu kadar kas kafalı olur bunun sanayisi var agır vasıtası var bilmem neyi var bu tarz düşünceleri olan olaylara at gözlüğü ile bakan insanların verdikleri oylarla yönetildigim için üzülüyorumm....
    devlet de böyle düşünen koyunlar oldukça yoluyo işte

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon