Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Rakı - şarap gâvurluksa,
Deniz gâvurluksa, ve karşısında batarken izlemek güneşi..
Aşk gavurluksa, ve sevdiğinin elini tutarak kordonda dolaşmak,
İzmir'lilik gavurluksa, ve özgürlüğe düşkün olmak, kimse tarafından kısıtlanmak istememekse
Ben gavurun önde gideniyim, yazın en büyük harflerle.BEN İZMİRLİYİM...
Arkadaşlar sitede yetkili kim bilmiyorum.yni üye oldum ama artık bu zamlara dur demenin ve protesto etmenin zamanı
tüm grande puntocular belirli bir gün ve saatte ankarada buluşalım ve büyük bir protesto yapalım ne dersiniz.
tüpraşı satarsan.... tabiki böyle kalırsın... petrol firmalarına 1.5 ay önce epdk dan ceza kestiler.. indirim yapılmayınca... adamlar cezaya itiraz etmedi... 10 kuruş daha zam koydu bastı geçti.... sorun burada işte!!!! tüpraşı satarsan bunu kontrol edemezsin istediği fiyattan satar adam! hükümetle alakalı değil deme bana... allah için azıcık hesap yapın.. kabullenmeyin bu kadar çabuk !
Rakı - şarap gâvurluksa,
Deniz gâvurluksa, ve karşısında batarken izlemek güneşi..
Aşk gavurluksa, ve sevdiğinin elini tutarak kordonda dolaşmak,
İzmir'lilik gavurluksa, ve özgürlüğe düşkün olmak, kimse tarafından kısıtlanmak istememekse
Ben gavurun önde gideniyim, yazın en büyük harflerle.BEN İZMİRLİYİM...
Arkadaslar hukumetle alakalı degılde benımlemı alakalı
bırkın bunlarıda gerceklerı gorun
sata sata elımızde bı sey kalmadı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Yunanıstanın halını bılıyorum ama habıre benzıne zam yapılmıyor orada ve Yunanıstanın bu hale gelmesınınen buyuk sebebıde ab ye katılıp euroya gecmesıdır bız ab ye gırmedık euroda kullanmıyoruz ama sankı yunanıstan gıbı ha bıre zam zam zam ekonomık olarak kımse kemer sıkın demıyor ama yapılan zamlar sayesınde yasamak ıcın kemer sıktırılıyoruz mecburen bır kemer sıkma olayı dolaylı hıssettırmeden ama etkılı
Zeynel KARACAN
Arıncın dedesı vatan haınıdır seyhdır Menemen olayında etkın rol oynamıstır İngılızlerle ısbırlıgı yapıp yabancı devletlerde egıtım alan kısıdır bunu ben degıl tarıh soyluyor .
Allahtan korktugu ıcınmı ankara mobese ıhalesını damadı aldı
Allahtan korktugu ıcınmı benım vergımle camıye gelıyor
Allahtan korktugu ıcınmı benım vergımle kırasını oduyor
Allahtan degılde korktukları ıkı sey var bırı ABD bırıde PARASIZ kalmak olay budur sadece
Kısacası Amerıkanın Kurdugu Partıden bu secımlerde kurturmak lazım yoksa daha cokk vatan malı satılır elaleme daha cokk zam yapılır daha cok gemıcıkler alınır olan bıze olur recebe bı sey olmaz trılyonluk mal varlıgı ıle gule gule yasar amerıkada.
Bu arada posta gazetesınde okumustum bır CİA ajanı yazmıs mısır hakkında
Mısır yonetıcısı husnu mubarek,genel kurmay baskanı,ıstıhbarah baskanı,emnıyet buduru,adalet bakanı ,içşsleri bakanı nın cocuklarını amerıkada cia okutmus yıllarca amacları bu ınsanların cocuklarını amerıkan yasamını ve polıtıkası empoze edıp zamnı geldıgınde kendı ulkelerıne gonderıp kendı dogrultuları seklınde ulkeyı yonetmelerıymıs ve bu mısırda cok uzun yıllar uygulanmıs halk ısaynını cia ongormemıs onun dısında gelısmıs su an yapılmaması gerekıyormus zamnı gelmemıs
sımdı gulun,recebın oglu nerede okuyor mısıra yapılan aynen bıze yapılıyor su anda bızde petrol yok ama bor var, vatanı bolmeye zemın hazırlandı sımdı recep tarafından uygulanıyor
Konu ZAK1980 tarafından (04/03/2011 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
Konunun yeri burası değil. uzatmasa ne güzel olur bu muhabbet. zammı tartışın abi, başka şeyleri değil.
aldıgımız yakıtın %70 i vergi benzınle eşitlenicek yakında mazot ne anladım o kadar para verip aldık dizel araba
delveletin işi ticaret yapmak değil vergi toplamaktır. dünyanın hangi gelişmiş ülkesine bakarsanız bakın bu iş böyledir.
en basit türk telekom 49 yıllık kiralanmadan önce zarardan başka birşey değildi hizmet 0 dı.simdi hizmet çok başarılı rekabet arttı fiyatlar düştü iş olanağı artı + ülkeye dışardan döviz girmesi kafa tası milliyetçiğine gerek yok bence kim işi düzgün yaparsa o alsın o yapsın.
sustum artık acayıp sınırlendım gene zam olayına beyler kusura bakmayın
Zeynel KARACAN
bu kadarda olmaz o kadar para verip dizel araba alıyoruz benzinle aynı oldu nerdeyse..........
υпвεʟıεναвʟε
.............................. anlayın artık...
Dünyada 2. bir örnek yok tur ki verginin vergisi alınsın.. Devlet elbetteki vergi toplayacak.. Fakat bu işler öyle basit düşüncelerle olmuyor.. Devlet hangi çerçevelerde iş adamlarıyla anlaşma yapıp vergilerini affediyor biliyormusunuz? Hangi payları alıyor ortaklıklara giriyor o bakanlar veya milletvekilleri?
milyonlarca liralık malvarlığına el koyup onları işleticek kişileri bulmak ve buradan gelecek gelirle vergi açığını kapatmak yerine affediyor.. Sonra Telekom Tüpraş vs. Devlet elindekileri satıyor.. Bunun hiç bir açıklaması olamaz..
Sonuçta ne oluyor olan vatandaşa oluyor.. işadamının lüksüne cebine elini sokamayan hükümet.. vatandaşa sokuyor..
Sözüm yalnızca bu hükümete değil hepsine.. Bunları söylemek kafatası milliyetçiliğiyse şayet vatandaşın cebine elini sokmak da göz boyamak usulüyle sömürgeci politika mı oluyor? yoksa bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncılık mı? belki de amaan o artmış bu artmış benim karnım tok sırtım pek bananecilikmi?
Ha bu arada Bugün pek çok sıfır araç alınıyor araç sayısı arttı rekorlar kırılıyor diyen sevgili arkadaşlarım.. umud ediyorum ki bu kadar araç alınmasına rağmen benzin tüketiminin yaklaşık 1 milyon litre düşmesinide gelişen teknolojiyle araçların az yakmasına bağlamazlar..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
150 dolar olan petrol zamanında 3,35 ti 40 kuruş vergi geldi 3,75 olsun...
iyide varil 115 dolar motorin 3,63 bunlar ortaklaşa çalışıyor galiba....
arkadaslar,
hükümetle alakası yok durumun. yani bende akpyi sevmem, oyda vermem. ama başbakan ben bile olsam yapılacak birşey yok. 65% vergi uygulanıyor. eğer bu vergi uygulanmazsa ülke batar.
diğer çoğu kalemden vergi alınamıyor. bu konuda da hükümeti suçlamak yetmez. çoğu iş yeri her ay sonu sağdan soldan fatura dilenir vergi ödememek için. hal böyleyken yapılacak pek birşey yok. adamlar bu vergiyi almak zorunda.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri