Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
97 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Motorine büyük zam..04-03-2011

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı Kriminal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet siyah resmi plakaya takıyor diye hepsi sivil plaka oldu bu yetmez gibi 5000 yeni araç daha alındı.12 silindirli koruma kuyrukları başladı,ne yakar bu arabalar kaç paradır...
    eee bunlar kimden çıkacak?
    sadık vatandastan cıkacak.
    Çalısan vatandastan cıkacak.
    Vergısını odeyen vatandastan cıkacak.
    namuslu vatandastan cıkacak.
    dıger namusuzlarda durust vatandasın sırtından semırmeye devam edecek. neymıs hak hukukmus.durmak yok yola devam.zamlara devam.sındırmeye devam.oy vermeyene benden degılsen hıc bırseysın demeye devam.
    Arınc herhafta cumada bu mercedesı ıle beyler vatandasını dusunen vatanını dusunen mercedesle cumaya gelmez yanındada 4 koruma arabası getırmez evı ıle camı arası 200 m yurusun bıraz sonra din iman dıye konusuyorlar dın iamn dıye dıye zengın oldular dınsızler
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

2. Bu mesajı için 3 kişi ZAK1980'ye teşekkür etti:

Mustafa Temiz
    Fiat Tipo Slx 1.6 ie / AC Scratch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 29

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arınc herhafta cumada bu mercedesı ıle beyler vatandasını dusunen vatanını dusunen mercedesle cumaya gelmez yanındada 4 koruma arabası getırmez evı ıle camı arası 200 m yurusun bıraz sonra din iman dıye konusuyorlar dın iamn dıye dıye zengın oldular dınsızler
    Zaten türk milletini inancını kullanarak iktidarda duran partidir. Şuan birçok tanıdığım kendi dedem dahil Allah tan korkan adamlar vatanına ihanet etmez diye oyunu veriyor. Tek başımıza yapcak bişey yok. Türk milleti cahil kalıyor..
    Rakı - şarap gâvurluksa,
    Deniz gâvurluksa, ve karşısında batarken izlemek güneşi..
    Aşk gavurluksa, ve sevdiğinin elini tutarak kordonda dolaşmak,
    İzmir'lilik gavurluksa, ve özgürlüğe düşkün olmak, kimse tarafından kısıtlanmak istememekse
    Ben gavurun önde gideniyim, yazın en büyük harflerle.BEN İZMİRLİYİM...

4. Bu mesajı için 2 kişi Scratch'ye teşekkür etti:

ünsal kabadayı
    UNSAL06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

Standart Tum grande puntocular haydı zamları protestoya

Arkadaşlar sitede yetkili kim bilmiyorum.yni üye oldum ama artık bu zamlara dur demenin ve protesto etmenin zamanı
    tüm grande puntocular belirli bir gün ve saatte ankarada buluşalım ve büyük bir protesto yapalım ne dersiniz.

kemal tektaş
    firars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 10

Alıntı taneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Petrol üreten ülke değiliz arkadaşım,ithal ediyoruz.
    Hangi hükümet gelirse gelsin fark etmez bu böyle gider.
    Benzine her hafta zam geldiği günleri unutmadık,enflasyonun 3 haneli olduğu ve zamla yatıp zamla kalktığımız günleri unutmadık,hastane ve ilaç kuyruklarını unutmadık.bu listeyi uzatmaya kalksak sayfa yetmez.
    Seçim vaadlerini bu ülke insanı artık yutmuyor.

tüpraşı satarsan.... tabiki böyle kalırsın... petrol firmalarına 1.5 ay önce epdk dan ceza kestiler.. indirim yapılmayınca... adamlar cezaya itiraz etmedi... 10 kuruş daha zam koydu bastı geçti.... sorun burada işte!!!! tüpraşı satarsan bunu kontrol edemezsin istediği fiyattan satar adam! hükümetle alakalı değil deme bana... allah için azıcık hesap yapın.. kabullenmeyin bu kadar çabuk !

Mustafa Temiz
    Fiat Tipo Slx 1.6 ie / AC Scratch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 29

Alıntı firars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüpraşı satarsan.... tabiki böyle kalırsın... petrol firmalarına 1.5 ay önce epdk dan ceza kestiler.. indirim yapılmayınca... adamlar cezaya itiraz etmedi... 10 kuruş daha zam koydu bastı geçti.... sorun burada işte!!!! tüpraşı satarsan bunu kontrol edemezsin istediği fiyattan satar adam! hükümetle alakalı değil deme bana... allah için azıcık hesap yapın.. kabullenmeyin bu kadar çabuk !
    +1
    Rakı - şarap gâvurluksa,
    Deniz gâvurluksa, ve karşısında batarken izlemek güneşi..
    Aşk gavurluksa, ve sevdiğinin elini tutarak kordonda dolaşmak,
    İzmir'lilik gavurluksa, ve özgürlüğe düşkün olmak, kimse tarafından kısıtlanmak istememekse
    Ben gavurun önde gideniyim, yazın en büyük harflerle.BEN İZMİRLİYİM...

Fatih Emanet
    emrahcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34 VA 9661
    Edilen teşekkür: 40

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hukumet onlemını almasın dolar yukseltırken yukseltıp duserkende yukseltsın ya bunlar bahane oldu zammın bızımle alaksı yok demek ıcın bahane yunanıstanda,romanyada ,ab de dısa bagımlı su krız donemınde fıaytlar artmısmı hıc bukadar yoksa hıc artmayıp veya cok cuzı bır sekılde artırıp vatandaslarını sıkıntıya sokmakmı ıstemıyorlar orta dogu yanmazkende habıre zam vardı ee o zaman hukumet ne iş yapıyordu bu krız hukumetın ekmegıne bal surdu resmen
    yunanistanın nasıl bir durumda olduğunu bence aç netten bak yunanistan da yaşayan 2 arkadaşım var a.b bağlı ülkelerde de bir çok arkadaşım var hiç senin anlattığın gibi hayat yaşamıyorlar bence aç biraz araştır.

ünsal kabadayı
    UNSAL06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

Arkadaslar hukumetle alakalı degılde benımlemı alakalı

bırkın bunlarıda gerceklerı gorun

sata sata elımızde bı sey kalmadı

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Alıntı opexturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim çok güzel diyosun akp'ye oy vermeyelim tamam da hangisine oy verelim var mı bizi kurtaracak bi parti ? acınacak durumda ülkenin hali ya böyle zam stratejisi mi olur sinirden ağlıcam çaresiziz...geçen hafta kemal kılıçdaroğlu da izmirde benzini 1.5 tl yapcam diyodu eeee inandık mı? inancaz mı ? elbette hayır
    akp kurtarıyor yanı ya oy verınce ıste sorun bu bunlardan ısı yok dıye dıye oy verıp basımıza cıkartıyoruz chp-mhp koalısyonu olabılır hıc degılse recebın yaptıgı soygunun hesabı soaracak bırısı cıkar yoksa daha cokkk soyarlar bunlar
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Alıntı emrahcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yunanistanın nasıl bir durumda olduğunu bence aç netten bak yunanistan da yaşayan 2 arkadaşım var a.b bağlı ülkelerde de bir çok arkadaşım var hiç senin anlattığın gibi hayat yaşamıyorlar bence aç biraz araştır.
    Yunanıstanın halını bılıyorum ama habıre benzıne zam yapılmıyor orada ve Yunanıstanın bu hale gelmesınınen buyuk sebebıde ab ye katılıp euroya gecmesıdır bız ab ye gırmedık euroda kullanmıyoruz ama sankı yunanıstan gıbı ha bıre zam zam zam ekonomık olarak kımse kemer sıkın demıyor ama yapılan zamlar sayesınde yasamak ıcın kemer sıktırılıyoruz mecburen bır kemer sıkma olayı dolaylı hıssettırmeden ama etkılı
    Zeynel KARACAN

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Alıntı Scratch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten türk milletini inancını kullanarak iktidarda duran partidir. Şuan birçok tanıdığım kendi dedem dahil Allah tan korkan adamlar vatanına ihanet etmez diye oyunu veriyor. Tek başımıza yapcak bişey yok. Türk milleti cahil kalıyor..
    Arıncın dedesı vatan haınıdır seyhdır Menemen olayında etkın rol oynamıstır İngılızlerle ısbırlıgı yapıp yabancı devletlerde egıtım alan kısıdır bunu ben degıl tarıh soyluyor .
    Allahtan korktugu ıcınmı ankara mobese ıhalesını damadı aldı
    Allahtan korktugu ıcınmı benım vergımle camıye gelıyor
    Allahtan korktugu ıcınmı benım vergımle kırasını oduyor
    Allahtan degılde korktukları ıkı sey var bırı ABD bırıde PARASIZ kalmak olay budur sadece
    Kısacası Amerıkanın Kurdugu Partıden bu secımlerde kurturmak lazım yoksa daha cokk vatan malı satılır elaleme daha cokk zam yapılır daha cok gemıcıkler alınır olan bıze olur recebe bı sey olmaz trılyonluk mal varlıgı ıle gule gule yasar amerıkada.
    Bu arada posta gazetesınde okumustum bır CİA ajanı yazmıs mısır hakkında
    Mısır yonetıcısı husnu mubarek,genel kurmay baskanı,ıstıhbarah baskanı,emnıyet buduru,adalet bakanı ,içşsleri bakanı nın cocuklarını amerıkada cia okutmus yıllarca amacları bu ınsanların cocuklarını amerıkan yasamını ve polıtıkası empoze edıp zamnı geldıgınde kendı ulkelerıne gonderıp kendı dogrultuları seklınde ulkeyı yonetmelerıymıs ve bu mısırda cok uzun yıllar uygulanmıs halk ısaynını cia ongormemıs onun dısında gelısmıs su an yapılmaması gerekıyormus zamnı gelmemıs
    sımdı gulun,recebın oglu nerede okuyor mısıra yapılan aynen bıze yapılıyor su anda bızde petrol yok ama bor var, vatanı bolmeye zemın hazırlandı sımdı recep tarafından uygulanıyor
    Konu ZAK1980 tarafından (04/03/2011 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir.
    Zeynel KARACAN

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erhan YALÇIN
    Farklı sadece_erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34BLP269
    Edilen teşekkür: 297

Konunun yeri burası değil. uzatmasa ne güzel olur bu muhabbet. zammı tartışın abi, başka şeyleri değil.

serkan serkan
    sekoli82_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 18

aldıgımız yakıtın %70 i vergi benzınle eşitlenicek yakında mazot ne anladım o kadar para verip aldık dizel araba

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Sç
    υпвεʟıεναвʟε edelsang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 KoLeRa 23
    Edilen teşekkür: 243

Alıntı sekoli82_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldıgımız yakıtın %70 i vergi benzınle eşitlenicek yakında mazot ne anladım o kadar para verip aldık dizel araba
    verdiğimiz parayamı yanalım,arabanın motor sesine mi ???

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Fatih Emanet
    emrahcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34 VA 9661
    Edilen teşekkür: 40

delveletin işi ticaret yapmak değil vergi toplamaktır. dünyanın hangi gelişmiş ülkesine bakarsanız bakın bu iş böyledir.
    en basit türk telekom 49 yıllık kiralanmadan önce zarardan başka birşey değildi hizmet 0 dı.simdi hizmet çok başarılı rekabet arttı fiyatlar düştü iş olanağı artı + ülkeye dışardan döviz girmesi kafa tası milliyetçiğine gerek yok bence kim işi düzgün yaparsa o alsın o yapsın.

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

sustum artık acayıp sınırlendım gene zam olayına beyler kusura bakmayın
    Zeynel KARACAN

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

serkan serkan
    sekoli82_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 18

bu kadarda olmaz o kadar para verip dizel araba alıyoruz benzinle aynı oldu nerdeyse..........

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

24. 04/03/2011, 15:53

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

.............................. anlayın artık...

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

Alıntı emrahcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    delveletin işi ticaret yapmak değil vergi toplamaktır. dünyanın hangi gelişmiş ülkesine bakarsanız bakın bu iş böyledir.
    en basit türk telekom 49 yıllık kiralanmadan önce zarardan başka birşey değildi hizmet 0 dı.simdi hizmet çok başarılı rekabet arttı fiyatlar düştü iş olanağı artı + ülkeye dışardan döviz girmesi kafa tası milliyetçiğine gerek yok bence kim işi düzgün yaparsa o alsın o yapsın.
    Dünyada 2. bir örnek yok tur ki verginin vergisi alınsın.. Devlet elbetteki vergi toplayacak.. Fakat bu işler öyle basit düşüncelerle olmuyor.. Devlet hangi çerçevelerde iş adamlarıyla anlaşma yapıp vergilerini affediyor biliyormusunuz? Hangi payları alıyor ortaklıklara giriyor o bakanlar veya milletvekilleri?

milyonlarca liralık malvarlığına el koyup onları işleticek kişileri bulmak ve buradan gelecek gelirle vergi açığını kapatmak yerine affediyor.. Sonra Telekom Tüpraş vs. Devlet elindekileri satıyor.. Bunun hiç bir açıklaması olamaz..

Sonuçta ne oluyor olan vatandaşa oluyor.. işadamının lüksüne cebine elini sokamayan hükümet.. vatandaşa sokuyor..

Sözüm yalnızca bu hükümete değil hepsine.. Bunları söylemek kafatası milliyetçiliğiyse şayet vatandaşın cebine elini sokmak da göz boyamak usulüyle sömürgeci politika mı oluyor? yoksa bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncılık mı? belki de amaan o artmış bu artmış benim karnım tok sırtım pek bananecilikmi?

Ha bu arada Bugün pek çok sıfır araç alınıyor araç sayısı arttı rekorlar kırılıyor diyen sevgili arkadaşlarım.. umud ediyorum ki bu kadar araç alınmasına rağmen benzin tüketiminin yaklaşık 1 milyon litre düşmesinide gelişen teknolojiyle araçların az yakmasına bağlamazlar..
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

h. mutlu
    rodopian16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 64

150 dolar olan petrol zamanında 3,35 ti 40 kuruş vergi geldi 3,75 olsun...
    iyide varil 115 dolar motorin 3,63 bunlar ortaklaşa çalışıyor galiba....

A B
    Wisdom Words Kronokrator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 80

arkadaslar,

hükümetle alakası yok durumun. yani bende akpyi sevmem, oyda vermem. ama başbakan ben bile olsam yapılacak birşey yok. 65% vergi uygulanıyor. eğer bu vergi uygulanmazsa ülke batar.

diğer çoğu kalemden vergi alınamıyor. bu konuda da hükümeti suçlamak yetmez. çoğu iş yeri her ay sonu sağdan soldan fatura dilenir vergi ödememek için. hal böyleyken yapılacak pek birşey yok. adamlar bu vergiyi almak zorunda.

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon