Rakı - şarap gâvurluksa,
Deniz gâvurluksa, ve karşısında batarken izlemek güneşi..
Aşk gavurluksa, ve sevdiğinin elini tutarak kordonda dolaşmak,
İzmir'lilik gavurluksa, ve özgürlüğe düşkün olmak, kimse tarafından kısıtlanmak istememekse
Ben gavurun önde gideniyim, yazın en büyük harflerle.BEN İZMİRLİYİM...
Arıncın dedesı vatan haınıdır seyhdır Menemen olayında etkın rol oynamıstır İngılızlerle ısbırlıgı yapıp yabancı devletlerde egıtım alan kısıdır bunu ben degıl tarıh soyluyor .
Allahtan korktugu ıcınmı ankara mobese ıhalesını damadı aldı
Allahtan korktugu ıcınmı benım vergımle camıye gelıyor
Allahtan korktugu ıcınmı benım vergımle kırasını oduyor
Allahtan degılde korktukları ıkı sey var bırı ABD bırıde PARASIZ kalmak olay budur sadece
Kısacası Amerıkanın Kurdugu Partıden bu secımlerde kurturmak lazım yoksa daha cokk vatan malı satılır elaleme daha cokk zam yapılır daha cok gemıcıkler alınır olan bıze olur recebe bı sey olmaz trılyonluk mal varlıgı ıle gule gule yasar amerıkada.
Bu arada posta gazetesınde okumustum bır CİA ajanı yazmıs mısır hakkında
Mısır yonetıcısı husnu mubarek,genel kurmay baskanı,ıstıhbarah baskanı,emnıyet buduru,adalet bakanı ,içşsleri bakanı nın cocuklarını amerıkada cia okutmus yıllarca amacları bu ınsanların cocuklarını amerıkan yasamını ve polıtıkası empoze edıp zamnı geldıgınde kendı ulkelerıne gonderıp kendı dogrultuları seklınde ulkeyı yonetmelerıymıs ve bu mısırda cok uzun yıllar uygulanmıs halk ısaynını cia ongormemıs onun dısında gelısmıs su an yapılmaması gerekıyormus zamnı gelmemıs
sımdı gulun,recebın oglu nerede okuyor mısıra yapılan aynen bıze yapılıyor su anda bızde petrol yok ama bor var, vatanı bolmeye zemın hazırlandı sımdı recep tarafından uygulanıyor
Konu ZAK1980 tarafından (04/03/2011 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri