3000 devirde 185 km hız mı?? way canına...![]()
Arabam yaklaşık 3500 km civarında şu anda. Bursa'da Demirtaş ile Mudayna yolu arasındaki çevre yolunda 3000 - 3300 devirde 180-185 km bir sürat gördüğümü hatırlıyorum. Bence son derece tatminkar bir hız. Ayrıca aracın bu süratte güven vermesi en güzel tarafı. Bir gün önce bir arkadaşım ile Gemlik - Orhangazi arasında giderken, gemlik çıkışındaki düzlükte arkadaşım bana laf arasında sen o kadar sürat yapmıyorsun zaten araba ile dedi. O anda ibre 160'ı gösteriyordu. O da sürati görünce allah allah hiç 160 gibi değil dedi şaşkın bakışlarla.. Gitmiyor muydu yoksa ??????
3000 devirde 185 km hız mı?? way canına...![]()
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
İlginç.170km de 3000li bir devirde olunmalı.Bence siz tekrar deneyin şu aralar.Belki yanlış hatırlıyorsunuzdur...
arkadaşlar 1.4 77 hp ile 2. vites 90 km yaptım ama tereddüt içindeyim arabayı bu şekilde zorlamanın zararları olurmu?
aracı temmuzda aldım ve tatil için memleketim orduya gittim.giderken 170 i gecmemeye özen gösterdim.zaten aracı henüz 1 günlükken cıkardım yola onun için herhangi bir problem cıkar düşüncesiyle biraz terettüd ettim basmaya.dönüşte üç kişi bide bagajlarla kaynaşlıdan sonra basmaya karar verdim.200 ü gördüm ibrede arabada cocuk olduğu için daha fazla zorlamadım.ara ara tekrar bastım ve klima kapalı 200 ü her denememde yaptı.ben arabamı seviyorum![]()
"Efendiler ve ey millet iyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müridler, meczuplar memleketi olamaz." mustafa kemal atatürk
1.500 kmde araba 170 km yaptım en fazla
ben sehır ıcı 180gordum cok afıf meyılde) trafık canavarıyım daha oncede kazalar taklalar attım en kotusude cocuga carptık ondan sonra ıkıncı hızım bu sehır ıcı 240 basmıstım bmw 3.25 le
Bunları marifetmiş gibi burada anlatmanın ne anlamı var anlayamadım. Bir cocuga çarptın, 240 bastın diye herkes seni tebrik mi edecek?
Umarım Trafik Canavarı olmaktan bir an önce vazgeçersin. Kendimi yada ailemden birini, bir kendini bilmezin arabasının altında görmek istemem..
BUrda bunları anlatmayım kardeşim sanki marifetmiş gibi, birde çocuğa çarpmış. Övünüyor.!!!!!!!!!!!!![]()
180 km hızla çarpılan çoçuk yaşıyoki.hızını alamayıp ikinci denemesini yapmış arkadaş
en fzla 200 gördm 77bg bnmki, ki araçta 17 jant 205*40 lastk olmasına rağmen...
Not: bandits bnm arabanın resmini profilnden kaldr istersen, kötü reklam oluosn arabmla...
Konu İbrahimKC tarafından (28/08/2007 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri