:-):-)
Printable View
Arkdaslar Video Aklımdan Cıkmış rastgele bakarken konuda gördüm kusura bakmayın arkada oturan arkdasım çekmiş videoyu onun telefonunda şimdi sordum video 2-3 saniyelikmiş ve ibre tam 190 daymış biz 200 gördük ama inanmayanlar için isterseniz 190 videosu ekleyebilirim 200 yok malesef ... 170-180 geçememeyi nası başarıyosunuz anlayamıyorum :S
185 km hız gerisi yalan :D
bende 195 görüyorun ama 200 yaptıramadım hız felakettir sonuçta genç yaşta dört kolluyu görmekte var amman dikkat
tabiki ama bu fark düz bir yolda ölçüm yapılırsa hata payı sıfıra iniyor
eğimli yollarda hata payı yüksek
nedenide uyduların dünyaya dik bir açı ile bakması olarak yorumlanıyor
teşekkürler
daha ilk mesajında insanları yalancılıkla suçlaman yanlış
uslübuna dikkat etmeni tavsiye ederim
75 lik multijet motor da 170 üstü yapmıyo diyo bazı arklar...ki bi gp...hayatımda kullanmadım.bende 1.3 mj albea var...2006 model ben hafif rampa yukarı 160-170 gördüm...bi 2009 transporter ı yerken.walla araba çok iii motoru fln.şuan bnm araba 65 binde.canavar gibi...en fazla 180 gördüm hafif rampa aşağı araba dolu.207 dizeller fln fos kalıyo.rampada 1.4 hdi 207 yi yedim geçen.makaslarda savrulma yok.ben fiattan bu kdr perform beklemiyodum çok şaşırdım.bazen alman arabası diyolar ama 96 hb astra vardı bende arkası savruldummu virajda fln toplamak imkansız.ama gerçekten albea olsun gp olsun çk...allah kimseye kaza bela vermesin.hız iyi bişi değil :D
arabam 49 bin de geçen gün izmir-aydın otoyolunda eğimsiz kısımda temiz 200 ü gördüm. eğimli yerlerde 220 yi geçeceğini düşünüyorum.
90hp yle 185-190 yapabılıyorum gerısınıde zorlamadım :)
Mustafa abi deli gibi değilde gene hayliyle bağırıyor ama her 6 viteslide çıkmayabiliyor şahsen şahit oldum bir abidede vardı o 190 son diyor biz 195 200 o çıkmıyor diyor nedendir bilmiyorum
Abi Fire dada Multijette de o Hızda Deli Gibi Bagırıyo Araba T-jet Dısında Zorlanmadan 200 Yapabilcek Gp Sanmıyrm pek ...
Anadol'un biri arıza yapmış, sahibi yoldan geçen araçlardan yardım istiyor. Derken bir ferrari duruyor ve aracı çekmeyi kabul ediyor. Bağlıyorlar anadol'u ferrariye.
Ferrarinin sahibi diyor ki; ben senin bağlı olduğunu unutup hızlanabilirim sen bana sellektör yaparsın bende yavaşlarım. ve çıkıyorlar yola...
Trafik ışıklarında kırmızıda dururken bir porsche denk geliyor ferrarinin yanına. Tabi ferrarinin sahibi unutuyor bizim anadolu ve başlıyor porsche ile kapışmaya. Son sürat ilerliyorlar.
Yukarıda trafik helikopteri aşağıda olayı görüyor ve trafik ekiplerine anons geçiyor: "dikkat dikkat otoyolda bir porshe ve ferrari yarışıyor. Arkadan gelen bir anadol ise sürekli selektör yaparak ferrariden yol istiyor. dikat dikkat"!!! :siritma::clapping:
:whip0000:yavrum anadol be
namın yürüsün bastır koçum
Bu fıkranın ama çeşitli versiyonları var ya :D