Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet pert kaydına özellikle dikkat edin arkadaşlar zaten sigortacıya giderseniz orda aracın ne olduğu çıkıyor onlar sistemden bakabiliyorlar..
Bazı ilan sahipleri plakayı saklıyorlar Neden olduğuna mantıklı bir cevap bulamıyorum Bazıları "plakayı başka araca kopyalıyorlar" falan diyor ama zaten araba trafikte Akşam kapıda arabayı bırakırken plakayı da söküp mü gidiyorlar anlamıyorum Galericiler yapıyor bu işleri Plakası değişmiş ili değişmiş araçları gizliyorlar Sonuçta arabanın yanına gidince plakasını öğreniyorsunuz Kötü niyetli kişilerin dışında plakasını saklayanlarında ne için sakladıklarını bilmediklerini düşünüyorum

Oysa plaka açık olsa 5664 e mesaj atınca 2003 sonrası araçların hasar durumu hakkında bilgi alıyorsunuz Ben araç ararken plakası kapalı araçları arayıp sormuyorum Oysaki aracına güvenen satıcılar plakayı saklamaktan çekinmez 10 gün önce "araç sıfırından farksız" başlıklı ilanlardan birine bakmaya gittim Arkadaş aracın tertemiz hiçbir boyası değişeni olmadığını belirtti Ben aracı test merkezine götürelim dedim Kabul etti O arada 5664 e mesaj yazdım araçta 5000 tl lik masraf çıktı Satıcı arkadaşa gösterdim mesajı kem küm etmeye başladı

Bazı ilanlarda da boya konusu belirsiz oluyor Aracın ilk sahibi olduğunu söylüyor 3-4 parça boya çıkar diyor Yani 3 mü 4 mü diyorum Ben sıfır araç satmıyorum başka araba bakın diyor Yani piyasa da enayi alıcılar varki bu dolandırıcı tipler var

Kırıkkale de bir ilan vardı Satıcı arkadaş 2 parça boya olduğunu ailesi üzerine yeminler ederek belirtti Ben şehirdışından geleceğimi başka birşey varsa beni boşuna yormamasını rica ettim yeminlerine devam etti Araca bakmaya gitmedim Aynı araç 1 hafta sonra 5 parça boyalı diye ilana çıktı Satıcı arkadaşa mesaj yazdım bana geçen hafta 2 parça demiştiniz diye çok bozuldu ve kaba tabirler kullandı

Yani böyle üçkağıtçı dolandırıcı pislikler piyasada bol bulunuyor dikkat etmek lazım