ankaradan en mantıklı güzergahı yazıyorum
ankara-afyon -denizli -aydın -kuşadası
Merhaba arkadaşlar, bayramda Kuşadasına gideceğim Ankara'dan. Hangi yol daha iyi? Uşak Salihli üzerinden mi, yoksa Denizli Aydın mı?
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
ankaradan en mantıklı güzergahı yazıyorum
ankara-afyon -denizli -aydın -kuşadası
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
kardeşim yıllarım o yolda geçti en mantıklı ve düzgün yol afyon-denizli-aydın-kuşadası yoludur..uşak yolu çok iyi bir yol değil hemde gerek yok..
uşak yolu daha tenha olur. antalya tayfası da denizli tarafından gittiği için (ve bodrum tayfası) bayramda eziyet olur.bence uşak izmir üzeri gidin
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
bayramda bende kuşadasındayım, gps denizli-aydın üzerinden gitmemi söylüyor
orada da karşılaşırız inşallah![]()
ben gece gideceğim ve bayramın 2. günü gideceğim için yol daha tenha olur diye düşünüyorum. herhalde denizli aydın daha mantıklı gibi. yalnız bi 40-50 km daha kısa sanırım uşak üzerinden gitmek.
Uzun yolda kısa yoldan ziyade sağlıklı yolu tercih etmeni öneririm, en fazla 40-50 lira fazla yakarım ama hem daha emniyetli hemde daha guvenli yoldan giderim.
Tabii ki, uzunluk kısalığa baksaydım hiç sormazdım zaten. Emniyetli yol hepsinden önemli.
gece 04.00'de çıkıyorum yola, yollar nasılmış göreceğiz bakalım![]()
çok yakın zamanda o yolu gitmiş biri olarak konuşayım,şu anda bütün yollar duble yol oldu,çalışmaların olduğu kısımlarda sadecee tek gidiş tek geliş oluyor onun dışında hiçbir sıkıntı yok o yolda.Eskiden Afyon-Dinar arası(Dinar rampaları bölümü) tek gidiş tek geliş şeklindeydi ama şimdi duble yol oldu rahat oldu.
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri