Abi hayırlı olsun.. Kazasız belasız kullan ..
MT
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın
Mükemmel araç Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin abi zaten sanada bu yakışırdı![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
abicim hayırlı uğurlu olsun maşallah kazasız belasız güle güle kullan ...![]()
Abi araç istanbul Arma Oto dan mı geldi??
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız günlerde kullanman dileğiyle....
hayrlı olsun güle güle kazasız belasız kullan çok güzel araç
fiyatta çok iyi 3 3,5 lira gbi bi indirim almışsın 2010 fiyatalarından yani demek bi kaç önce alsan 41 42 ye alırmışssın
bu 120 lik multijetlerde euro5 euro 4 die seçenek war bu hangisi ne fark aralarında biliyomusun ?
Konu speedy_16 tarafından (20/02/2011 Saat 17:47 ) değiştirilmiştir.
Yok iki ay oncede alsam bu fiyata verirlerdi cunku anlasmamiz zamsiz en son fiyat ti oda bu su anda fiyati en limit 48 bin e veriyorlar ..
Arac euro 5 degil onda karbon filitr sistemi kullanmislar dogaya salinimi cok az veren bir sistem fakat tam bilmiyorum ama filitre belli surelerde degismesi gerekiyor onunda fiyati 1000 lira civarinda diye duydum3 bakim parasi gibi kusura bakmasinlar veremem
![]()
o filtre fordda 5000 tl civarı 1000 ise yene iyi ama 1000tl den pahallıdır gibime geliyor.
kamyonların yanında bizim salınımın lafı olmaz.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
mükkemel seçim şuan mazdadan sora en çok beyendiğim araç kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
abi tekrar hayırlı olsun, allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...
nisan başı ankaradayım, gelince oturucam koltuğa, vurucam kırbacı vurucam kırbacı, haberin ola![]()
Mehmet abi Sahibinden.com da gezerken bir ilan gördüm bu senin eski araç değilmi?
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 2006 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Hayırlı uğurlu olsun Mehmet Abi....Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...Güzel araba...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri