Hayırlı olsun. Bravo ailesine hoşgeldin. Beyaz en güzel renk ( lav kırmızıdan sonra) Ama tabi o jantlar beyaza daha çok yakışıyor. canavar canavar maşallah.
google a bravo sport style yazınca konu ilk sayfada çıkıyor maşallah![]()
İlginize çok teşekkür ederim arkdaşlar .. fazla bir değişiklik yapmayacağım hemen hemen herşey var ama kesinlikle korna ve farlarını değiştireceğim , korna iğrenç utanıyorum basmaya, farlarda zevkine![]()
Güle güle kullan abi.
"Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
(John Christian)
Femoli sen buralarda fazla dolaşma bravocu arkadaşların formunda takıl)
Fiat Bravo • Fiat Bravo Forumu • Fiat Bravo Türkiye Forumu • Bravo Forum
Mehmedim hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin, tekerine taş değmesin
Çok şık bir araba almışsın, doğru tercih olmuş, güle güle kullan kardeşim...
erdem kovuyorsun yani
burasıda bir bravo forum u www.bravotr.comhem grande punto hem bravo hem evo biz bir aileyiz
teşekür ederim kardeşim allah daha iyilerini nasip etsin![]()
femoli bizi bırakma...
TSİ Jetta.
Hayirli olsun Mehmet, kazasiz cezasiz surusler dilerim...![]()
Saol emre yanasamayız belki ama zorlarızbir ara buluşalım
![]()
kazasız belasız günlerinde kullanman dileğiyle güle güle kullanırsın inşallah. şu benım gp nin borcunu bir bitereyim ilk alacağım araba
Dostum sen GP den sonra bu arabaya binince radara en çok düşen araç rekorunu kırarsın artık
Tekrar Allah kaza bela vermesin güle güle kullan (Bence sen bir kurban kes nazar olmasın)
Herhaldesi fazla bence..manyak tork var bravolarda..resmen tahrik ediyor insanı
![]()
femoli tekrar hayırlı olsun ben de aldım aracı aynen buz beyaz skydome sport style.. şu farlara angel daylight falan yok mu nette bulamadım ben?modifiye de herşey gp ye göre yav
Kaça aldın tayfun aracı , bu araca daylight yok malesef ben ön logoyu abarth yaptım ferrari korna ve plakalıkları tampona sabitledim fotoları çekip koyarım bakalım daha neler yapacağız![]()
45.250 farkı 2000civarı dualogic 750 safety kit 500civarı garanti uzatma boya koruma falan.. paspas branda falan sende de vardı zaten..eksisi 6000kmama malatyaya gidince söyleyeceğim fiat bayisine ankarada bu fiyat oluyo diye.. hımm abarth ön logo ha
arkaya da oluyo mu? ne kadar fiyatı ve nasıl takılıyor
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri