hayırlı olsun kazasız belasız mutlu günlerde kullanın.
Printable View
hayırlı olsun kazasız belasız mutlu günlerde kullanın.
Sıralamayı izlersek yavru maserati , bravo derken yakında gerçek maserati alacak galiba Femoli arkadaş. Aracın süper darısı başımıza...
Üstada bi de soru sorayım. Araç hakketen çok şık punto nun ağabeyine yakışır. renk ve doomu da süper tamamlamış.
Peki 45 liraya fiat araç almanızın sebebi 120 hp lik dizel motorun diğer markalarda bu fiyata olmaması mı ? yoksa koskoca Femoli imajının Fiatla bütünleşmesinin etkisiyle mi ? merak ettim.
Çünkü kasa olarak daha marka bişey de alnınabilirdi bu fiyata...
hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
vay vay vay :D:D abim hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. Bravo aldın diyede kopmazsın inşallah siteden :P
hayırlı olsun çok güzel araç
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Arkadaşlar o kadar çok msj yazılmışki hepinize teker teker teşekkür ediyorum allah cok daha iyilerini size nasip etsin ...
güzel bir soru aslında bekliyordum bu soruyu :)
öncelikle bir fiat bünyesindeyiz yani fiat alt bayii olarakta iş yapıyoruz tüm tanıdıklarım ve dostlarım fiat bünyesinde , bu işin benlik kısmı ..
aracı tercih etmemin büyük bir kısmıda .. bu fiyata alınabilecek doluluk açısından en güzel gözterişli araç bu bana göre, çok dediler golf al jetta al ben gölfü beğenmiyorum kiminin çok hoşuna gidiyordur fakat golf oldum olası hiç hoş bir araç gözüyle bakmadım, bakımı ağır servisi sıkıntılı ve açıkca söyleyeyim sorunu olan bir araç vw oldum olası sevmem. fiat gerek yedek parça gerek servislik yönünden zorluk çıkarsalarda ara ara, hep uygun olan bir firma ve emin olun bu donanımı başka araca ekleyin ve fiyat görün .. ben kafamdaki tofaşı sileli yıllar oldu , fiat benim gözümde üst düzey bir araç kıvamında :)
hayırlı olsun hocam güle güle kullan inşallah gerçekten çok başarılı bir araç..
Hayırlı ugurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Bravo'lara beyaz ve ateş kırmızısı gerçekten çok yakışıyor..
On numara seçim on numara fiyat aracın içide dışıda sanat harikası kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Benimde hayalimdeki araç Bravo idi taki Alfa Romeo Guliatta çıkana dek:)
Bu cevap güzel. Aslında bir çok insan da biliyor Fiatın veya Bravonun kaliteli olduğunu ancak bazıları kabullenmek istemiyorlar. Özellikle vw sahipleri. Sebebi kendi arabalarına olan ilgi. Zira vw, tabelasını (amblemini) 5 bin liradan satıyor. Yani vw ambleml olması değerinin 5 binliradan fazlası etmesi demek.Bakımları masraflıymış şuymuş buymuş önemli değil onlar için.Önemli olan vw sahibi olmak. Bu da bana akılcı gelmiyor.
Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
mehmet abi bu aracı bizde bu fiyata alabilir miyiz yoksa sana mı özel :)
Abi hayırlı olsun 10 numara araba,artık imzadakini de sil :) bu arada eskiyi kaça sattın abi ?
hayırlı osun mehmet kazasız belasız kullan
Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip etsin Mehmet...
Maaaşallah güzel araç, nazar boncuğu takmayı unutma...
Arızasız, tıkırtısız günler...
Saygılar...