aracı kaça verdin, bu arkadaş ta iyi yazmış 25.200.
senin 120 beygirin yakıt durumu nedir? eski puntoyla bi karşılaştırma yaparsan çok sevinirim. Tekrar hayırlı olsun..
Printable View
aracı kaça verdin, bu arkadaş ta iyi yazmış 25.200.
senin 120 beygirin yakıt durumu nedir? eski puntoyla bi karşılaştırma yaparsan çok sevinirim. Tekrar hayırlı olsun..
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binmek nasip eylesin
İlk ben yakaladım seni ilk ben yakaldım... :D :D :D :D
kaçmaz bendennn :D:D:D:D
abi arabayı bizim oraya satmışsın geçerken görüyodum. bende diyorum ben bu arabayı bi yerden tanıyorum plakaya baksaydım tanırdım garanti.
sizin ora nere mustafa :) kızılcahamama sattım aracı orada bir bayinin önünde duruyormuş gidersen benden selam söyle olmazmı :(
be 2-3 kere keçiörende gördüm şimdi oraya mı gitmiş :) tam satılık ilanındaki resmin çekildiği yerde gördüm
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...43413931/detay
Hayırlı olsun yeni aracınız güle güle uzun yıllar dertsiz tasasız binersiniz inşallah..
hayırlısı olsun kazasız belasız kullanman dıleğiyle
Allah salı pazarı versin aga ne iş bravo felan :)
Beyaz+Skydome hemide Take off yanıyo maşallah yanıyo :Ç
Hayırlı uğurlu kazasız belasız vede cezasız inşallah...
Tesekkurler ibrahim beni bitirende beyaza take off lar :) harika uyum aksam evin onune cekince bir on dakika suzuyorum araci ama malesef bir goz var uzerimde dun lastigim patladi bugunde bir tabelaya girdim :) sukurki aracta hic bir sey yok .. Acilen kurban kesecegim bir kan akmasi sart oldu ;)
abi yeni gördüm hayırlı olsun 10 numara olmuş bravo ailesine hoşgeldin:D
Mehmet geçmiş olsun kardeşim nazaramı geldin ne?
saol senolum puntocu femoli bravocu oldu :)
Tesekkur ederim galiba ole oldu cok enteresandir baska bir kac sorun daha oldu hic olmayacak seyler onlar araca degil bize oldu amamhic alakasiz sorunlar ben buna yordum hayirlisi insallah en kisa zmanda bir kan akitip cevremizi sevindirip tepmizdekileri kovalim :)
Benim araba senin arabayı döveeeerrr..:D:D Yeni gördüm yaww... İzmir sohbete laf yetiştirmekten forumu takip edemedim... Rabbim hatadan kazadan nazardan korusun... Güle güle bin abi..
mehmetin aracını bugün görme şansım oldu gerçekten araba ben burdayım diyor allahım kazasız belasız güzel günlerde sürmeyi nasip etsin inşallah
Mehmetim öncelikle kazasız, belasız, cezasız kullan. Güzel günlerde binmek nasip olur inşallah. Ancak araba sade, hiç ellenmemiş, modifiye falan yok, bu yüzden standart bir bravo işte nolcak :P