Çok iyi fiyat valla.Femoliye özel fiyattır bu.Ben gitsem bana bu fiyata verirler mi? Sanmam. Tekrar hayırlı olsun. ben nissan qq alırsın diye tahmin ediyordum.
Printable View
valla hayırlı olsun hem sizin adınıza hem bravocular adına sevindim artık bravo modifiye ürünlerini getirirsiniz biz de yararlanırız:D bravoda kararan dikiz ayanası var mı ya ben alırken yoktuda merak ettim
Hayırlı uğurlu olsun.Gerçekten mükemmel bir araç almışsınız.Özellikle renk seçiminizi çok beğendim.Puntodan sonra alınacak tek arabada zaten bravodur.
abi hayırlı uğurlu olsun puntodan sonra süper bir seçim. Allah bizede nasip etsin artık ne diyelim. Zaten Evo'yu alırkende gözüm bravodaydı hep ama maddi imkan meselesi. Buna şükür.
Kazasız belasız cezasız sürüşler ;)
kazasız belasız abi hayırlı olsun
Para var huzur var ya :) :) Arkadaşım kazasız belasız kullanman dilegiyle hayırlısı olsun allah gönlüne göre vermiş ama ben BMW serisinden bekliyordum senden bakarsın bize kısmet olur BMW ama benim istedigim HONDA Accord yada HONDA Civic ikisininde yeni kasasını bekliyorum :)
Güle güle kullan
kafam bişeye takıldı kuzende aynısı var 105lik ama onda spoilerla marşpiyel var nasıl oluyo bu
Oğlum ne zaman sattın da ne zaman aldın bunu :)
Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Hayırlısı olsun mehmetçim... Güle güle kullan...
Maşallah .... Hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin,çok iyi bi seçim güle güle binin inşallah..
oooooooooooooo gerçekten çok müthiş. allah nazardan saklasın. iyi günlerde kullanman dileğiyle.
ilerde bende param olursa bu arabadan istiyorum :)
Çok güzel aracınız güzel günlerde kazasız kullanmanız dileğiyle.
Gördüğüm kadarıyla esp asr yok neden böyle dolu bir araçta düşünmediniz bu çok önemli donanımı?
Hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullan. bu arada araçdaki şansıda unutmamak lazım. eeeee senin eline geçen araç modifiyede şanslıdır.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah
hayırlı olsun kazasız sürüşler yol tecrübelerini araç hakkındaki düşüncelerinizi bekliyoruz...
hayirli olsun....kazasiz belasiz insallah
gözün aydın abi =) maşallah..
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :)
budur işte maşallah kazasız belasız abicim