bu olay vitestemi oluyor? boştayken ilk çalıştırmada rölantiyi ayarlaması normal. ama giderken kendi kendine gaz vermesi ancak vitesteyken ayağını gazdan cekince araba stop etmesin diye olur.. şaşırdım bende
bu olay vitestemi oluyor? boştayken ilk çalıştırmada rölantiyi ayarlaması normal. ama giderken kendi kendine gaz vermesi ancak vitesteyken ayağını gazdan cekince araba stop etmesin diye olur.. şaşırdım bende
az önce gene oldu az eğimli yolda (yokuş yukarı )3. viteste gidiyorum, tam kavşağa yaklaştım,haliyle yavaşlamak için gazdan çektim ayağımı ama araba 50 metre kadar ayağım gaza değmemesine rağmen hızını hiç düşürmeden devam etti ve bekledim ne zaman gaz yemeyi kesecek diye fakat kesmedi(ayağım pedala kesinlikle değmiyor)... kavşağa çıkarken mecburen firene bastım durdurdum ve motor da soğuk değildi,en az 10km yol yapmıştım... yalnız hava -3 derece... ve bu sorun her zaman olmuyor ama sanırım özellikle yokuş çıkarken olan bir durum..normalde arabanın hızını düşürmesi lazımken devam ediyor bi güzel çıkıyor yokuşu![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri