Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 21 ile 37 arası

Konu: Böle Evo Olmaz.!!!!

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

Alıntı reddragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gardaş aşırı tepki vermişsin. Bende de dualogic gp var 2011 model. Eco modda 5' e takılı kaldı geçenlerde gitmedi araba bir süre. Neticede kendine göre bir algılama sistemi var bazen yokuşları ya da yokuşun bittiğini algılamıyor. Senin gaza basış tarzına göre çalışıyor mantığı.
    Eco' da kullanma, gerekirse manuele al. Bu fiata bu kadar köfte arabanda sorun yok bence..
    yani dualogic, düz yollar için daha uygun diyebiliriz ve ayrıca dilindende anlamak lazım biraz.

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Aynen katılıyorum size. Birincisi ve en önemlisi arabanın dilinden anlamak lazım. Ben de acemiyim çok verimli kullanamıyorum özellikle manuele almaya bile çekiniyorum.
    İkincisi motor zayıf adam gibi otomatik vites kullanmak istiyosan ona göre motorun olacak. Yokuşlarda çekmemelerin bi sebebi de bu kanımca.
    Üçüncüsü de yukarıda da belirttiğim gibi bu araba düz ayak ucuz otomatik şehir içi arabası. Vtec yada DSG kalitesi beklemek hayal olur. Fiyatına göre de gayet iyi ..

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

otomatiklere hiç ısınamadım zaten, manuel olacakki arabaya sen hükmedesin,ayrıca sürüş keyfi içinde manuel şart derim.

İlker Cengiz
    icngz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 45

Dikkat

Alıntı ayhan1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5000 bakım diye birşey yok sadece kontrol var ama bu sorun byük hasarlara sebep olabilir siz bence hemen servise gidin
    ayhan hocam yani 5000 de gitmek mi gerekiyor bakıma benım araba 4900 lerde. 10000 de veya 1 yıla gelince gel demişti servis.

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

sönmüş fire. bide otomatik vay halinize....16 valf lazım arkadas az yaktıralım dıye sehır ıcı aracı olsun ucuz olsun dıye 77 bg nasıl sabredıyor fıat? benzın 4 tl 7 lıtre yaksam 28 8 lıtre yaksam 32... ikiside fazla ki zaten kasmaya ne gerek var .. zaten az yakam ısteyen lpg taktırıyor . bır tjet ıle sönmüş fire arasında kac kurusluk lpg yakıt farkı vardır acep? eskıden kullanmıs bırı de olarak dıyorum manuelınde bıle bagıtrmazsan hızlanamayan bu arac( bazıları ıcın bır zevkmıs bu, benım bıldıgım zevk ceken aracı bagırtmaktır) otomatıgınde yapmaz dıyemem.

Kendi isteğiyle forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 660

Bende de dualogic vites var. Yokuşa giriş hızınızla alakalı biraz, çünkü bu iki durumu da denedim. Gaz pedalına uyguladığınız basınç ile beyin vites durumunu ayarlıyor. Devir yükseliyor fakat vites büyümüyorsa manuel olarak müdahele edebilir, elinizle vites kolunu iterek uygun vitese geçebilirsiniz, herhangi olumsuz bir durum yaratmaz.

Kendi isteğiyle forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 660

Alıntı icngz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayhan hocam yani 5000 de gitmek mi gerekiyor bakıma benım araba 4900 lerde. 10000 de veya 1 yıla gelince gel demişti servis.
    5000km sıvı seviyelerinin kontrol edilmesi gereken kmlerdir. Ücretsizdir. Servis yağını, suyunu kontrol edecek.Sizin mükellef olduğunuz bakaım 10.000 km yada km dolmadıysa aracı satın aldıktan sonraki 1. yıldadır.
    Konu Misafir tarafından (31/01/2011 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir.

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

bence aracınız normal... yokusları bırbır 80-90 la arkada bırakan arkadaslar dedemın torosu gıbı kaptırıp cıkıyorlar yokusları( yokustan kasıt 4 le cıkamayıp vıtesı 3 e cektıgınız yokuslardır bu arada) deneyın bakalım: durun o yokusun tam ortasında sonra tekrar kalkın bakalım arac kac dakıka sonra 80 km hıza ulasacak 3 vıteste... hele otomatıksen bıttın kalkısta .. kaptırınca gıdıyo arac dogru ama duble olmayan yollarda bır kamyon arkasında, yokuşta, 2 yada 1 vıtese düşüp, sollama yapmaya karar veremıyorsunuz . beynınız solla, motorunuz sollarsam......... olayım dıyor. bazı arkadaslar sehırıcı aracı falan dıyor ama kımsede sehırde dagda rampada otobanda farklı farklı arac kullanabılme kapasıtesıne sahıp degıl....

metin enlioğlu
    EnMetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

Direk şanzuman arızası olmayabilir ,yüksek ihtimalle yakıtınızdan kaynaklıdır ancak ileride daha büyük sorunlarla karşılaşmamak acısından kontrol ettirmenizi tavsiye ederim ...

mert yılmaz
    mix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 170

Alıntı taneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otomatiklere hiç ısınamadım zaten, manuel olacakki arabaya sen hükmedesin,ayrıca sürüş keyfi içinde manuel şart derim.
    +1000

Ömer Özkan
    evo51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 61

Yardımlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim.Salı Günü Kısmetise gidiyorum servise bu dediklerinizdn bahsetceğim servise. Yardımcı olan herkeze Teşşekürler..
    İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Tek suçlu 1.4 77hp 105nm torklu FIRE motor.Tjet dualogic lerde yokuşta sıkıntı duymadım ben sonuçta aynı şanzıman.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Aracın yerden yere vurmaya da gerek yok. Arkadaşımda 115 hp lik astra var easytronik. Bastın mı gidiyor. Daha oturaklı, sallamıyor, daha sağlam vs..
    Fakat o aldı 37 bine, ben aldım 25 bine. Olay tamamen ekonomik.
    77 hp lik motor da ucuz diye koyuyor Fiat. Çekip çekmemesi onun sorunu deil. Ki active modelde bagaj lambasından makyaj aynasına, isofix ten kapı tutmaçlarına kadar her şeyden çalmışlar.
    Alıp alabileceğiniz en ucuz otomatik vites araba bu. Sorun gibi gözüken çoğu şey de bunla alakalı.

Ömer Özkan
    evo51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 61

doğru söylüyor olabilirsn.ama bilmioyrum bu kadarda olmaz..
    İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek suçlu 1.4 77hp 105nm torklu FIRE motor.Tjet dualogic lerde yokuşta sıkıntı duymadım ben sonuçta aynı şanzıman.
    1.2 16 valf palıo tercıhımdır aynen... double yollarda farketmıo ama ılce yollları tatlı vırajlar sert yokuslarda yetersız bır motor oldugu anasılıyor sönmüş fire ın.

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı reddragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın yerden yere vurmaya da gerek yok. Arkadaşımda 115 hp lik astra var easytronik. Bastın mı gidiyor. Daha oturaklı, sallamıyor, daha sağlam vs..
    Fakat o aldı 37 bine, ben aldım 25 bine. Olay tamamen ekonomik.
    77 hp lik motor da ucuz diye koyuyor Fiat. Çekip çekmemesi onun sorunu deil. Ki active modelde bagaj lambasından makyaj aynasına, isofix ten kapı tutmaçlarına kadar her şeyden çalmışlar.
    Alıp alabileceğiniz en ucuz otomatik vites araba bu. Sorun gibi gözüken çoğu şey de bunla alakalı.
    fiyata aldanıyoruz hep... hatta dahada aldanalım dıye bu fıat 1.2 8v 65 bg bıle cıkardı...

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

duologic oldum olası sevmedim ne yalan söylim bu sorun bir kaç arkadaşta daha meydana geldi tam otomatik viteslerde dip gaz istediğiniz yere tırmanın hatta devirden sonra vites yükseltir duo malesef vites küçültür manuel lerde istedğiniz yere tırmanırsınız hiç bir sorun olmaz ama yarım otomatik viteslerde ufak tefek sorunlar olur ..

Sayfa 2/2 İlkİlk 12