İndirime kaldı 8 saat !!!Yakıt ışığınıda yaktırdık ancaaa
![]()
Ankara Çankaya tarafınada isteriz, Çankaya diye affetmiyorlar![]()
İndirime kaldı 8 saat !!!Yakıt ışığınıda yaktırdık ancaaa
![]()
Şu hale bak yaa ucuz akaryakıt ıcın resmen nasıl yapsak ıe konusuyoruz.Su mılletı bu hale getırenler hıc ömı utanmaz arkadas.bu ne yaa
Utanmaz utanmaz
bundan böyle fullerin açılışlarını kovalamak lazım
akşam 20:00 gibi orada olucam ben
geleceklere duyurulur![]()
Arkadaslar akaryakıt alanlar yazsınlar lütfen limit falan varmidir nedir durum ?
Yarım saat sonra oradayim.
İstasyondayim çok fazla sıra yok arkadaslar
20 km önce ışık yanmıştı. 101.80 tl ye depoyu fulledim. 2.53 tl litresi mazotun. Hep böyle olsa ne güzel olacakmış
sıra durumu nedir arkadaslar bi de benzini kaca aldınız
Aksilik olacak ya abi sen tut akşam üstü b.çekmeceye git dönüşe depoda iyice boş olur dieakşam da 10 lara kaldım nede olsa sıra yok 24 e kdrda zaman var die E-5 ten merter-otogar istikametine bi girdim O da neee daha Merter Mc nin arkasından bi trafik
ışık vs. dir dedim burdan başlamaz başlayamaz
nerdeee Tam 23:45 de gibiydi güç bela kavga gürültü yaklaştık istasyona bu seferde demesinlermi %25 indirim bitti %7 tabelasıyla ortada dolaşıyo *****lar
Haydaa ben bağırdım yine amcalar nasıl koşturuyo elemanları bunalmış millet 2-3 saat trafik çekmiş çakallarla güreşmiş ayılarla boğuşmuş Tam bi rezillik tabi ne dediysek alamadık %25 indirimli sizin saatleriniz geri diyolar öküzler
Biraz lastik yaktık 2-3 araç korna şow yaparaktan boş depolarla geri döndük kii en az 10-15 tl mazotumuz o arada gitmiştir
![]()
Abi yapma yaaa
üzüldüm bak şimdi koskoca depo bitirdin %25 ucuza alıcan diye :s
Keşke okadar geçe bırakmasaydın.
ben gittiğimde koska ışıklarını geçince başlıyordu trafik. 3 araçlık mesafe sonra girdim zaten istasyona. Oradada 8 sıra vardı. en son sıranın sonuna geçtik önümdede 3 tane araç vardı. hemen aldım çıktım valla
Duyuran arkadaşa teşekürler 2.99 dan 126 tl ye depoyu fulledim bende.
dün akşam bende almak için niyetlenip bahsi geçen istasyona gittim lakin o sırayı görünce direk geri döndüm. alt tarafı kazançlı çıkacağım 25 tl için bukadar sıra bekleyip vaktimi öldüremezdim.
Sonrasında gidip başka bir full istasyonun %7 indirimli olarak 131 tl'ye boş olan depomu doldurdum. ilk defa bu istasyondan almış oldum umarım bir sıkıntı yaşamam ve hatta performansını beğenirim de hep bu markayı tercih ederim.
ben performansını beğendim şimdilik
motor daha sessiz çalışıyor gibime geldi birde araç kalkışlarda daha bir rahatlaldı sanki.
belkide hepsi psikolojiktir
bmen 15 dk bekledim saat 20:05de oradaydım
Yok o kdr bekletik ettik kavga dövüş hiç sorun deilde 15 dakika önceden bitirdiler ya kampanyayı benim gibi herkezin zoruna giden de O olduAma sağlık olsun nasip deilmiş inadına gittim bu sefer opetten 100 tl şettirdim..
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri