Gülay haklı geçen Nissan Juke bakmaya gittim Evo yu 26000 sayarız dediler.
Abi satıp yeni astra alabiliyosan kesin sat derim 10 numara araç fiyat gayet iyi görünüyor, hayırlısı olsun tabiiiiiiiii
iyi hoş fiyat güzel ama zaferin yaptığı masraflar var onlaıda göz önünde bulundurun şimdi bu arabayı satınca eni bir araba alacak birde ona masraf edecek zararı öyle hesap edin bence
gülay teklif iyi olmasa düşünmem zaten. zararım az olacak . bizim kaçırdıgımız nokta şu bence. arabadan şikayetim çok olsa direk satarım zarar etmeden. ama bu parayı ben ödemişim satacam diye yola çıkmamışım. ozman gidecek bir fiat bayisine sipariş vercek beklicek geldiginde mesai harcayıp yaptıracak. ( biz unutuyoruz arabayı yaptırırken bayagı bir git gel bekle ustayla ugraş gibi zaman kaybı oluyor) en azından bende oldu bir günde olmuyor hepsi. araba alıp satan için çok iyi teklif. şu parayla alacagım arabaya karar vermiş olsam direk satarım ama yine evo alacaksam saçma olacak.. evoya bindim bu seferde fiesta alırım degişiklik bakımından..
Bu kadar benzin zammından sonra bende satmayı düşünüyorum açıkçası bir dizel punto ileyani bence teklifi bi düşünün derim..
zafer toplam maliyetini söylermisin sana bu aracın?
benim arabaya değerinden 1000 lira fazla versinler gözümü kırpmadan satarım size de tavsiye ederim![]()
Evet benim 33000 im vardı ama ben aynı rakama 2009 model 18000 km full bravoyu kaçırdım o sinirle gittim bunu aldım.
şimdi 5000 tl minumum bu arabadan zararın olacak gideceksin astra veya herhangi bir marka sıfır araba alacaksan minumum 5000 tl zararında öyle olacak ettimi 10.000 tl zarar
sen 10.000 lira kazanmak için kaç tane hayvanla uğraşacaksın kaç tane insanla uğraşacaksın kaç tane insan gibi görünen mahlukatla uğraşacaksın ?
hesap ortada hacı zafer iyi düşün derim
ben zarar edeceğim arabayı satmam gerekirse onu eşek niyetine kullanırım işi bitirir öyle satarım derimki ben o arabayı eşek niyetine kullandım sattım hurda olmuştu zaten diye düşünürüm..
karar senin kardeş parada senin para ben ne kadar hesap yapsamda boş
abi verilen rakam süper ama senin araba daha süper, hayırlısı abi, içinden ne geçiyorsa onu yap.
işte bak bir ukte var sezgin. yoksa mantıga aykırı zaten olan parayı vercek sıfır araç alacaz yılını bile doldurmadan zararına satacaz. dedim ya çok şikayetim olsa zaten ben bu araç satılık diye yola çıkarım max 28000 satarımyılı 2011 model yükseltemicem km düşeremicem aynısından alacaksam mantıksız başka araç düşünmek lazım satınca. yeni astra olur sıfırı istedigim özelliklerle oda uçuk fiyat çıkıyor..
Hocam 97 Vectra nın ölüsü 10000TL eder 25000TL de nakit veriyor siz tamıtamına 35000 e aracı satmış oluyorsunuz.Malesef 1-2 yıl sonra aracınızı sattığınızda kimse üzerine yaptığınız 7000 TL masrafı göz önüne almıyacak aynı model yılı ve kondisyondaki multiair ne ediyorsa belki 1000-2000 TL fazlasına verebileceksiniz.Şu an aracınızın sıfır fiyatı pazarlıkla 28-28500 e alınabiliyor açık söylemek gerekirse ne yapmış olursanız olun ben 25000TL+97 Vectra vermezdim.
Kısaca verin böyle fırsat gelmez bir daha Vectraya her markanın bayisi 10000TL vereceğini düşünüyorum yeni 95 lik evo multijet dynamic alabilirsiniz hiç bir harcama yapmadan.Bravo tjet te alabilirsiniz ama beğenmediğinizi söylediğiniz evoyu önerdim.yakıt tüketimide mükemmel.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
ademcim söylediklerin de haklısın. bende bu alışverişe girersem fiesta filan örnekti evoda almam mantıksız olur. ancak segment degiştirme olur yeni astra için zorlarım ama işte dedim ya oda maşallah arabanın fiyatı istedigim özelikllerle beni durduk yere zorlayacak![]()
ne yaparsan yap ikinci el al abi sıfır araca plakayı taktığın an zarara giriyorsun yeni opel astralar çok güzel araçlar ama ikinci el dizeli zor bulunur...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri