bu arabalarda city mod yok mu?
Evodan Sonra direksiyonu cok sert olsada alıştım rahat geliyor acıkcası cocuğumu sevdim evo bana cok sorun yaşatmıştı ama linea da maşallah sorun yaşamadım hiç cok şükür
bu arabalarda city mod yok mu?
Sadece italyanlarda city varmis
Maşallah çok güzel
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Maşallah.
enteresan aslında evoda kapılar olsun kalorifer hortumları olsun koltuk gıcırtıları gb kronik sorunları neden lineada yok? lineayı nasıl yapıyorlarsa bunu da öyle yapabilirler..city modunu da beceremiyorsan yapma kardeşim..kimse senden bunu beklemiyor zaten..hocam aracınız hayırlı uğurlu olsun sedan uygun fiyat ve az yakan alınabilecek en iyi araç şu anda piyasada..301 ve c-elysse çıktı bakalım onlar nasıl olacak..
Cok guzel arac masallah.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Oz Büyücüsü
maşallah kazasız belasız, evoyuda aratmaz ya içi aynı![]()
Walla evoda yasadigim hic bi sikintiyi yasamadim cok sukur evoda kronik sorun cok ama cok fazlaydi yada hep bana denk geldi bilemiyorum ama cok sukur umarim biside yasamamm insallah guzel dilekleriniz icin hepinize tsk ederin
Tofaş Fiat'ın en kaliteli fabrikası seçilmişti.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
makyaj yakışmış lineaya![]()
İkimizde aynı tercihi yapmışız Puntodan sonra Linea.
Aracımdan bende memnunum
Linea gerçekten parasına göre alınabilecek iyi sağlam bir araç.Fakat puntolar da öyle çok sorunlu bir araç değil bana göre.Geçen gün fıat servisine gittiğimde servis içinde bir tane punto ve bravo görmedim.Hep linea,doblo,fiorino vardı.
Olsbilir hepsine asla sorunlu demiyorum ama bana cikan punto sorunluydu
1direksiyon alti gicirtisi
2.fren balatalarin otmesi
3 stoplarin buhu sorunu
4 arka kapi gergileri
5 kalolifer hava uflemesi kesiliyodu 2 de bir
6.motor hava kazani kendiliginden kirildi ses yapmaya basladi
Bunlar en cok sikinti yasadigim sorunlardi punto beni uzdu ama sevmistim ugur bocegi diyodum ona![]()
Maşallah çok güzel aracınız..Güle güle kullanın..Kasayı çok büyük bulmasam tercih ediceğim araçlardan..
dogukan kardesim allah kaza bela vermesin maşallah güzel arac..
Saolun tsk ederim hepimize kaza bella vermesin allah
Güle güle kullanın yakıt ne oldu bu arada sakin kullanımda denedinmi hiç
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
maşallah kazasız belasız
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri